|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
x2005 Expert

|
Zaslal: čt červen 12, 2008 11:46 am Předmět: Laser Strakonická Shell |
|
|
Take dnes ráno potkal kolega laser na Strakonické u pumpy Shell do centra Loc: 50°3'4.818"N, 14°24'38.987"E Čtyřčlenná hlídka s laserem na monopodu/trojnoce. Jel na motorce a ne zrovna předpisovně. Prý se za ním jenom otočili. ;-) Motorku má zcela pasivní. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sokolda Pozorovatel

|
Zaslal: čt červen 12, 2008 6:17 pm Předmět: |
|
|
JJ, tam stávají často. _________________ Bel 945CZ a Letěnka
Oleje,maziva,autokosmetika. Pro Vás sleva z WWW |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 7:10 pm Předmět: |
|
|
pěkné místo! Dneska se policie nechala slyet, e si budou vybírat místa, která nejsou tak profláklá...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dort Člen klubu
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 9:46 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | pěkné místo! Dneska se policie nechala slyet, e si budou vybírat místa, která nejsou tak profláklá...  |
a neni to od nich hezke, ze na nas tak prevetivne mysli a pecuji o nasi bezpecnost a predevsim na nase penezenky od te doby co jsem bez AR a potencionalni rusicky, auto mi ukradli drive nez jsem si rusicku stihl koupit, diky bohu, jsem ustril spoooosty penez za PHM - pravda hodne nerad, neb tahnout se jak "smrad" je opravdu napor na psychiku a to nekomentuji, ze od doby kdy jezdim podle limitu, jsem mohl zpusobit asi 100 nehod , byt jsem nikdy predtim zadnou nemel  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dort Člen klubu
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 10:09 pm Předmět: |
|
|
jsem verny, takze VW Sharan - zcela nepochopitelne v Neratovicich, byt 80% casu parkuji v Praze, kdy nekdy v lednu - jak - jednoduse - staci jen rusicka signalu, vlastni prekodovana ridici jednotka a spetka dusiku a jedes :-) - nejhorsi na tom je, ze v tom meste je cca 30 kamer a vysledek uzasneho patrani PCR je NULA - pravda co cekat, neprisli se sami priznat, tak je nechytli , ale co ceska mi to zaplatila, pravda ne do 5-ti dnu, ale zaplatila
P.S. pro vsechny rypaly - nenechala jsem si auto ukrast a kupodivu plneni od ceske bylo odpovidajici realne cene auta na trhu pravda chteli dolozit tuny nesmylu, ale s ti nebyl problem o svoje auta se staram rad :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dort Člen klubu
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 10:22 pm Předmět: |
|
|
myslis prijit o "kus plechu", milacek je spousta jinych veci nez auto :-), no na nove to rozhodne nestacilo, ale odpovidalo to realne cene na trhu za dany rok a najete kilometry :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|