|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
matemix Člen klubu
|
Zaslal: pá červen 13, 2008 8:01 pm Předmět: |
|
|
pepek napsal: |
Nechápe asi ty...... Má něco dalího do diskuze? |
Asi ne, no.. Jak vidí, tak ne vude se měří na max. 100m, jak si neustále myslí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
matemix Člen klubu
|
Zaslal: pá červen 13, 2008 8:29 pm Předmět: |
|
|
Ice napsal: | čili kdy udělají tři fotky a jen na první z dýlky bude rychlost vyí kde nebude zřejmá rz/spz a obličej a pak dalí dvě kde u pojede předpisově tak má smůlu a nevykecá se z toho? i kdyby to lo do správního řízení? |
No já nevim, asi by záleelo na situaci a na orgánu, který by to řeil. Říkal mi, e i kdy to bylo na takovou dálku, tak bylo docela zřetelné na vech fotkách, e to byl on, resp. jeho auto. A zrovna on není typ, e by jen tak zklopil hlavu, tady řekl, e to prostě vůbec nemělo cenu.
No, a jak na potvoru ho cca za měsíc cvakli za jízdy, schovaní za náklaďákem, AR mu prý pípl a kdy u se míjeli. Má nějakého starího Bella pro CZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: so červen 14, 2008 11:21 am Předmět: |
|
|
Já bych řeení přestupků nechal na právníky DAS, myslím, e ty vědí jak na to  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
matemix Člen klubu
|
Zaslal: so červen 14, 2008 4:52 pm Předmět: |
|
|
Ice napsal: |
tak to je pech. 2x po sobě. jaké je jeho bodové konto. |
Čeká na správní
Toti to změření za jízdy byl ji třetí případ, jako taková třenička na dortu. Podruhé, jak mu udělali ta tři fota do alba, jel pouze 63/50, a poprvé dojel na laser hned nějak v lednu, někde v ČR mimo město. Bohuel, ten první a třetí případ ji bylo to překročení, které se po druhém spáchání během roku oznamuje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lapat Pozorovatel
|
Zaslal: so červen 14, 2008 6:20 pm Předmět: |
|
|
matemix napsal: | Ice napsal: |
tak to je pech. 2x po sobě. jaké je jeho bodové konto. |
Čeká na správní
Toti to změření za jízdy byl ji třetí případ, jako taková třenička na dortu. Podruhé, jak mu udělali ta tři fota do alba, jel pouze 63/50, a poprvé dojel na laser hned nějak v lednu, někde v ČR mimo město. Bohuel, ten první a třetí případ ji bylo to překročení, které se po druhém spáchání během roku oznamuje. |
Jak bylo myleno to slovo oznamuje? Spí je uloen zákaz řízení na určitý počet měsíců. _________________ Jezdím jako beránek ;-)
Antibodová výbava přítomna... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
matemix Člen klubu
|
Zaslal: so červen 14, 2008 6:30 pm Předmět: |
|
|
Lapat napsal: |
Jak bylo myleno to slovo oznamuje? Spí je uloen zákaz řízení na určitý počet měsíců. |
Protoe to je 2x, nemůe být vyřeen na místě, ale celou věc musí PČR oznámit správnímu orgánu k projednání.
No, a ten pak rozhodne, kolik a na jak dlouho.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lapat Pozorovatel
|
Zaslal: so červen 14, 2008 6:31 pm Předmět: |
|
|
matemix napsal: | Lapat napsal: |
Jak bylo myleno to slovo oznamuje? Spí je uloen zákaz řízení na určitý počet měsíců. |
Protoe to je 2x, nemůe být vyřeen na místě, ale celou věc musí PČR oznámit správnímu orgánu k projednání.
No, a ten pak rozhodne, kolik a na jak dlouho.. |
Aha. _________________ Jezdím jako beránek ;-)
Antibodová výbava přítomna... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: ne červen 15, 2008 12:21 pm Předmět: |
|
|
matemix napsal: | pepek napsal: |
Nechápe asi ty...... Má něco dalího do diskuze? |
Asi ne, no.. Jak vidí, tak ne vude se měří na max. 100m, jak si neustále myslí  |
Take jinak... Vzali rychlost z 350m (ze zkuebního průstřelu) a přiřadili k tomu foto ze vzdálenosti, kde měli zaotřené záznamové zařízení...jak prosté a jednoduché To ve technika umoňuje!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: ne červen 15, 2008 12:43 pm Předmět: |
|
|
Bob: A je to legalni? To je skoro jako by dnes videli Tvoje auto v prestupku a zitra Te v nem vyfotili. Ale asi je, pac mezi zmerenim a vyfocenim neztratili kontakt s Tvym autem.... Na druhou stranu si nedovedu predstavit dokazovani, kde proti me vytahnou fotku s udaji, ze jsem jel 45 na 50 a budou tvrdit, ze 350m predtim jsem jel 80, to bych se jim asi vysmal. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
matemix Člen klubu
|
Zaslal: ne červen 15, 2008 12:58 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | Take jinak... Vzali rychlost z 350m (ze zkuebního průstřelu) a přiřadili k tomu foto ze vzdálenosti, kde měli zaotřené záznamové zařízení...jak prosté a jednoduché To ve technika umoňuje!  |
Ty, fakt si myslim, e ne. Dost jsme o tom diskutovali, i jsme pak tu vzdálenost byli měřit. Říkal, e první foto bylo, sotva vyjel zpoza zatáčky, která přechází v tu měřenou rovinu, druhé bylo někde uprostřed té rovinky, a třetí kousek od nich. Na druhé a třetí ji byla předpisová rychlost, protoe mu pípal AR.
Včera jsem se jetě schválně ptal, jestli některé fotky nebyly rozmazané, a říkal, e na vech bylo patrné, e jde o jeho auto, jinak by pokutu vůbec neakceptoval. Zda byla první a třetí třeba mázlejí, to u nezkoumal, prostě poznal se na vech A časy ly taky krásně po sobě. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: ne červen 15, 2008 1:02 pm Předmět: |
|
|
schwaara: legální to zřejmě bude...jeliko kdy udělají 2-3 měření na různé vzdálenosti, tak jediné, co bude odliné, bude asi rychlost...řidič zůstane stejný... kdy jede 60 km/h a měření bude na 350 m, 150 m a 50m, tak čas, za který se pořídí tato 3 fota, bude řádově vteřiny... Čili je tam časová kontinuita, která jim toto umoní. Ono je to jetě o tom, e přestupce se o tom ani nemusí dozvědět, e nějaká taková korekce proběhla
BTW: ke správnímu řízení provedou navíc i korekce jednotlivých fotek, take i ty obrázky na velkou a krátkou vzdálenost budou docela čitelné...
Naposledy upravil Eversober dne ne červen 15, 2008 1:05 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: ne červen 15, 2008 1:04 pm Předmět: |
|
|
matemix napsal: | řidič BOB napsal: | Take jinak... Vzali rychlost z 350m (ze zkuebního průstřelu) a přiřadili k tomu foto ze vzdálenosti, kde měli zaotřené záznamové zařízení...jak prosté a jednoduché To ve technika umoňuje!  |
Ty, fakt si myslim, e ne. Dost jsme o tom diskutovali, i jsme pak tu vzdálenost byli měřit. Říkal, e první foto bylo, sotva vyjel zpoza zatáčky, která přechází v tu měřenou rovinu, druhé bylo někde uprostřed té rovinky, a třetí kousek od nich. Na druhé a třetí ji byla předpisová rychlost, protoe mu pípal AR.
Včera jsem se jetě schválně ptal, jestli některé fotky nebyly rozmazané, a říkal, e na vech bylo patrné, e jde o jeho auto, jinak by pokutu vůbec neakceptoval. Zda byla první a třetí třeba mázlejí, to u nezkoumal, prostě poznal se na vech A časy ly taky krásně po sobě. |
Já Ti to nenutím... Prostě říkám, jak to probíhá v praxi... Myslet si o tom můe, co chce  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: ne červen 15, 2008 3:23 pm Předmět: |
|
|
Nejsem právník , ale pokud je nečitelná rz , není vidět obličej nevím co se řeí . Pokud byla s fotkou provedena jakákoli korekce , pak se to dá taky dokázat . Pokud vím , pak policie si hrozně zakládala na kvalitě záznamu , ateď výrábí nějaké fotomontáe . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: ne červen 15, 2008 3:32 pm Předmět: |
|
|
nejedná se o fotomontá, ale o identifikaci přestupce! Je to stejné, jako při úsekovém měření - kdy není čitelné foto u 2. sady kamer, tak pouijí to z 1. sady, pokud to čitelné je.
Kvalita fotek je velmi dobrá, ale můe se stát, e zrovna v bodě pořizování snímku něco překryje obličej nebo RZ...nebo jako v tomto případě - přestupce ji jede pomaleji, protoe při kontrolním měření na větí vzdálenost proběhla detekce pasivního detektoru. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vasman Pozorovatel
|
Zaslal: ne červen 15, 2008 3:47 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska jsem s mojí V1 byl laserem měřen v Bordovicích u Frentátu p.Radh., byli to státní. Vzdálenost asi 180 m, jel jsem asi 60 km/h. V1 mi hlásila 3 měření, ale při těch dalích dvou jsem jel podstatně míň. U laseru stáli 3 aci, nevím jestli jenom posílali fotky nebo jsem jel pro ně moc pomalu.. _________________ Valentine One 3.862 S vertikál |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|