|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: po červen 16, 2008 2:25 pm Předmět: |
|
|
Ice napsal: | obrat je rozumějí si myslím ale otázka je pak kdy je to auto a mají RZ. |
Pokud je to Ramer tak mají rz jen zezadu . To byl jeden konkrétní případ , úplně jinde , jen chci říct , e je lepí se kontaktu s orgánem vyhnout a to platí při jakémkoli měření . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mr_nitroz Pozorovatel
|
Zaslal: po červen 16, 2008 2:56 pm Předmět: |
|
|
Na tom miste udelali asi pred 2ma lety novy asfalt, pred tim tam byl celkem tankodrom a od te doby tam meri celkem casto. Jedna se o autobusovou zastavu u restaurace "u ruze" v Bordovicich.
Presne v tom miste merili kdysi ramerem, jel jsem tam na motorce, podtocena 6tka, cca 70-80 a vsiml jsem si jich uz pozde. No jel jsem dal a v dali uz vidim uprostred cesty policajta jak na me ceka tak jsem to otocil, poslusne projel zpatky kolem radaru a jel se projet jinam. Samozrejme nic z toho nebylo, moji fotku meli zepredu a i kdyz jsem zpatky obsluha radaru si spz musela vsimnout.
Misto to je zkopce a jedina moznost je fakt to otocit anebo nezastavovat. Tady na dalnem vychode se k nam nedostaly a verim ze ani nedostanou metody z melnicka.
Timto zdravim Fidu, ktery mel v reportazi asi vterinovy rozhovor ve kterem stihnul rict ze nerika ze jezdi uplne predpisove.
 _________________ 50/90/130, vic ani kdyby trakare padaly!
Naposledy upravil mr_nitroz dne po červen 16, 2008 5:29 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
antilaser Člen klubu
|
Zaslal: po červen 16, 2008 3:02 pm Předmět: |
|
|
Ukázali ty co zastavili. Ti co byli bez, nebo s nečitelnou RZ to zřejmě řeili jinak... _________________ www.antilaser.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
antilaser Člen klubu
|
Zaslal: po červen 16, 2008 3:34 pm Předmět: |
|
|
Na sportovní motorce jsem jezdil asi 12 let, take několik podobných situací jsem zail. Důleitý byl moment překvapení, ne jen otočit plynovou rukojetí.
Třeba si teď někdo z motorkářů koupí letěnku. Z bývalé kolegiality jim dám slevu. I kdy si myslím,e na motorku je to fakt zbytečnost. _________________ www.antilaser.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|