Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
davidt Člen klubu
|
Zaslal: út červen 10, 2008 12:29 pm Předmět: Re: 3.864 |
|
|
Lubo napsal: | Verzi firw. V1 - 3.863 asi u neseene, ale nezoufej nová verze 3.864 nemá větí ani mení citlivost (odzkoueno v praxi) pouze doplnili pásmo X v euro módu co se ale ČR netýká. Je to poze můj názor, ale Já bych el do V1 i přes to e má někdy faleáky. Momentálně někteří vychvalují ,,Bela" jak je nejlepí, ale o poruchvosti u nikdo nemluví !!!!!!!!!!!!!! |
To není pravda. Mám verzi 3.864 a:
1. rozířili Ka pásmo (take by měla fungovat na radaru, co bývá např. u Sazkaareny, ale nemám odzkoueno)
2. Trochu se sníila citlivost, alespoň oproti mapám tady na foru. Zkouel jsem to na Čimický na stacionáru a 2 průjezdy na Strakonický na PCR ve stříbrné Fabii. Proti směru měření je to ok, to jsem měl pokadé aspoň 200 m. Po směru měření to ale bylo taktak, myslím, e asi 50 - 100 m před radarem. Ze 70 se dá stihnout přibrzdit dobře, ale na dálnici brzdit z 200, tak to si nejsem moc jistej..
Na druhou stranu já jsem si ho dovezl sám z USA a má Euro mód v základu. Za 15000 bych si ho asi nekoupil, takhle vyel na necelou polovinu, take jsem se rozhodl risknout to i přes to, e není záruka a e to není nejdokonalejí přístroj.
Kdyby tak někdo uměl upravit SW a odstranit ty zbytečný části Ka pásma, to by pak byl nej detektor :-) V1 měří tuím na 4 částech Ka, z toho jen 2 se pouívají v ČR. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: út červen 10, 2008 12:32 pm Předmět: |
|
|
pavelostr napsal: | by automat fungoval tak kvalitně , pak se lasery dělaly i jako stacionáry . |
ved sa aj robia. sice nie u nas ale existuju a pouzivaju sa. neviem ale na aku vzdialenost robia fotky _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: po červen 30, 2008 7:47 pm Předmět: |
|
|
Kolega měl pěknou historku s V1... Jel přes vesnici, V1 se ozvala, tak projel kolem radaru, otočil se a jel jetě jednou, aby natočil video... Kdy po natočení projíděl kolem kasy, tak v zrcátku viděl, jak 4 členové hlídky skáčou do sluební Fábie kombi 1.2HTP a začínají jej stíhat... Jeliko kolega disponuje motorem TSI, tak stačilo lehce přitlačit plyn a vzdálit se... Pokračoval a domů, kde zaparkoval na zahradě... Hlídka se přiřítila a vyběhla za ním...kolega je obratem uzemnil, e se nacházejí na soukromém pozemku a ádá je, aby tento pozemek opustili...policisté skočili za plot, odkud na něj křičeli, a jde k nim a legitimuje se...on na ně sral a el domů...tak si zapsali RZ, nasedli a jeli pryč
A tady je asi důvod stíhání:
http://www.youtube.com/watch?v=xYOiC89cUoY |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SteveO Člen klubu

|
Zaslal: po červen 30, 2008 9:03 pm Předmět: |
|
|
A takhle vypadají detekce, kdy ten radar řádně okouří Ujet autu bez radaru jo, vyhnat je z pozemku jo, ale kdy chce policista abych se ligitimoval, to nemám moc na vybranou, ne? _________________ RX65e2, V1 3.863 minuly |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: po červen 30, 2008 9:24 pm Předmět: |
|
|
SteveO napsal: | A takhle vypadají detekce, kdy ten radar řádně okouří Ujet autu bez radaru jo, vyhnat je z pozemku jo, ale kdy chce policista abych se ligitimoval, to nemám moc na vybranou, ne? |
Na sokromém pozemku má...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: po červen 30, 2008 9:26 pm Předmět: |
|
|
Ice napsal: | moc pěkná detekce. jen mě není jasné co je tak moc nasralo? e je někdo točí? z mobilu z ruky za jízdy? dalí vývoj onoho "stíhání" by mě zajímal. |
On to ale netočil řidič!!! Take ani tento společensky velmi nebezpečný přestupek nebyl spáchán... Dalí vývoj zatím není...pokud bude, dovím se to jako první, jeliko vechny přestupky firemních vozů začínají i končí u mě na stole  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: po červen 30, 2008 9:32 pm Předmět: |
|
|
ja jsem nevidel ten radar... To byla ta felda, nebo jeste byli schovani pred ni? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: po červen 30, 2008 9:48 pm Předmět: |
|
|
gebič napsal: | ja jsem nevidel ten radar... To byla ta felda, nebo jeste byli schovani pred ni? |
Ta Felda, pěkná - modrá i s bleskem pod RZ...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: po červen 30, 2008 10:09 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | Dalí vývoj zatím není...pokud bude, dovím se to jako první, jeliko vechny přestupky firemních vozů začínají i končí u mě na stole  |
Myslím, e to skončilo dřív, ne to začalo a tím je celá záleitost vyřízená, maximálně, e by kolega podal alobu na neoprávněné vniknutí PČR na jeho pozemek  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: po červen 30, 2008 10:24 pm Předmět: |
|
|
Hodně dobře zaité auto s radarem. Skoro bych si myslel, e tam parkuje nějaký strejda před barákem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lojza Nováček
|
Zaslal: út červenec 01, 2008 11:18 am Předmět: |
|
|
ji samo postavení měřícího vozu je v rozporu s regulérností měření.
to by za chvíly měřily u i z mostů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: út červenec 01, 2008 11:27 am Předmět: |
|
|
Lojza: klidně a měří... BTW: laserem to ji běně dělají  |
|