|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
emc Expert

|
Zaslal: po červenec 14, 2008 4:14 pm Předmět: |
|
|
To je hnus, velebnosti, takováhle dlouhá úsekovka. Není tomu tak dávno, co jsem se zamýlel nad Praha-Brno...
Jetě e raději jezdím "severní spojkou" K.Vary, Slaný, Mělník, Brandýs. Tam mám jen jeden Traffipax... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KlokanXM Člen klubu
|
Zaslal: po červenec 14, 2008 8:01 pm Předmět: mp |
|
|
Tak v pátek měřili na jíní spojce na příjezdu od MB. Za tou první pravotočivou zatáčkou stáli do protisměru na AGIPce.
Dnes pro změnu monocajti na Chlumecký (dvouproudovka Černý most směr centrum)
Nějak se nám i přes to oklivé počasí začínají rojit. e by cejtili konec Klondajku ??  _________________ Bel 965CZ (Service required - SelfCal 4 ---- čest jeho památce, bojoval statečně) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: po červenec 14, 2008 9:42 pm Předmět: |
|
|
Jak to delate? Ja je nepotkal uz skoro 7000km! Ne, ze by mi to ted vadilo, jezdim nenalestenym autem, moje je v servisu. Dnes za mnou akorat zastavili na semoforech PACH a ukazovali si prstem (fuj, takova nevychovanost) na detektor a pak neco zacali hlasit do vysilacky. Snad to nemelo souvislost. Jinak nic. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cernohorsky.martin Pozorovatel
|
Zaslal: út červenec 15, 2008 8:33 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Jak to delate? Ja je nepotkal uz skoro 7000km! Ne, ze by mi to ted vadilo, jezdim nenalestenym autem, moje je v servisu. Dnes za mnou akorat zastavili na semoforech PACH a ukazovali si prstem (fuj, takova nevychovanost) na detektor a pak neco zacali hlasit do vysilacky. Snad to nemelo souvislost. Jinak nic. |
Dnes:
Podebradska - PCR felda v barvach, V1 nepip - u odchytu nekoho meli, takze bud vypnuty nebo jsem mel "stesti" na tu rozladenou. Nastesti jsem jel v protismeru. Ta rzladena jezdi v praze a ma barvy PCR?
Cca za 10 min u Vltavsky LASER smer argentinska. Tam je to fakt svinstvo, davejte bacha! Taky nastesti jsem jel na druhou stranu,
tak jsem ridice upozornoval rukou z okynka a za mnou jeli PCR a kroutili hlavou )) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: út červenec 15, 2008 8:48 pm Předmět: |
|
|
cernohorsky.martin napsal: | Dnes:
Podebradska - PCR felda v barvach, V1 nepip - u odchytu nekoho meli, takze bud vypnuty nebo jsem mel "stesti" na tu rozladenou. Nastesti jsem jel v protismeru. Ta rzladena jezdi v praze a ma barvy PCR? |
Přesně tak, to je ta rozladěná... Já jsem jí tuhle potkal s V1 3.864 a detekce byla v poho...koukni na verzi té Tvé  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: út červenec 15, 2008 9:32 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | cernohorsky.martin napsal: | Dnes:
Podebradska - PCR felda v barvach, V1 nepip - u odchytu nekoho meli, takze bud vypnuty nebo jsem mel "stesti" na tu rozladenou. Nastesti jsem jel v protismeru. Ta rzladena jezdi v praze a ma barvy PCR? |
Přesně tak, to je ta rozladěná... Já jsem jí tuhle potkal s V1 3.864 a detekce byla v poho...koukni na verzi té Tvé  |
V1 3.863 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dino Nováček

|
Zaslal: čt červenec 17, 2008 3:24 pm Předmět: |
|
|
dnes v 14:45 měřila MP na Jeremiáově na tom kopci nad prázdnou bednou od stacionáru. Měřili směr do centra (z kopce) normálním radarem v masce sluební octávky kombi a kasa byla za zatáčkou po pravé straně. Bel 995CZ reagoval akorát na zbrdění na světlech nad tou rovnikou (odbočka na Velkou ohradu). udělal jsem tam dva průjezdy a pojedu teď jetě jednou okolo, take bych mohl večer a bude čas udělat obrázek s mapkou. _________________ Bel 995CZ vertikal |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 10:17 pm Předmět: |
|
|
cernohorsky.martin napsal: | řidič BOB napsal: | cernohorsky.martin napsal: | Dnes:
V1 3.863 |
Vskutku zajímavé, ale u V1, bohuel, nic neobvyklého...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sokolda Pozorovatel

|
Zaslal: st červenec 23, 2008 8:30 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska jsem naprudko zajel Horsta F.
Ul. Jeremiáova, jel jsem od Tesca do Makra a je tam taková debilní levotočivá prudká zatáčka- tam stály Pčr s ukazovátkem a hlídaly rovinku.
Já místo 50 tak cca 90-95 ........alarm a hoblovačka gum na 40
Zajímavý pohled orgánů.
Take dnes uetřeno.... Díkybohu  _________________ Bel 945CZ a Letěnka
Oleje,maziva,autokosmetika. Pro Vás sleva z WWW |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: st červenec 23, 2008 8:58 pm Předmět: |
|
|
Sokolda napsal: | Tak dneska jsem naprudko zajel Horsta F.
Ul. Jeremiáova, jel jsem od Tesca do Makra a je tam taková debilní levotočivá prudká zatáčka- tam stály Pčr s ukazovátkem a hlídaly rovinku.
Zajímavý pohled orgánů.
Take dnes uetřeno.... Díkybohu  |
Co jinyho dodat Jen tak dal  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: st červenec 23, 2008 9:37 pm Předmět: |
|
|
Doufám, e ses nechal poctivě změřit. Čím méně provokace tím lépe. Já tento týden najezdil po praze přes 100 km a kdybych si nezajel na opatovskou tak nevím, co je to radar  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: st červenec 23, 2008 9:46 pm Předmět: |
|
|
Sokolda napsal: | Tak dneska jsem naprudko zajel Horsta F.
Zajímavý pohled orgánů.
Take dnes uetřeno.... Díkybohu  |
Byli tam i s malovanym autem? ja tam dnes kolem 12h jel cca stejnou rychlosti a niceho jsem si nevsim. Ale rano jsem si nechal vymontoval AL (prodej auta)...  _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sokolda Pozorovatel

|
Zaslal: čt červenec 24, 2008 5:47 am Předmět: |
|
|
To shwaara: Asi byly bez auta... ádný jsem neviděl(moná bylo schovaný) a vybíraly hned u ukazovátka, měly dost času protoe to bral u z dálky.
Byla tam 2 samci a 1 samice s s červeným STOPterčíkem.
Nazpátek jsem jel asi za hodinu a pořád se tam konala Lasershow, a parkovitě absolutně plný aut a stepujících řidičů cca 8-10 aut.
To snail: Jinak jasná páka, ruce se mu klepaly tak 4-5 vteřin, pak konečně zaostřil tak na 45km/h  _________________ Bel 945CZ a Letěnka
Oleje,maziva,autokosmetika. Pro Vás sleva z WWW |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: st červenec 30, 2008 1:56 pm Předmět: |
|
|
Plzenska
Dnes mereni na Plzenske Loc: 50°4'6.385"N, 14°21'9.219"E
V1 pipal asi 4x cca 250-300m pred autem (mereni po smeru), pak uz nic, bradavici jsem videl, tak si to vypnuli, nahore na zastavce MHD to kasirovali, meli tam nejaky auta, tak predpokladam, ze to vypnuli
Mel jsem pak cas, tak jsem se u nich zastavil a zeptal se kolik meri.
Na 50 km/h to meli nastaveny na 68 km/h, coz me docela prekvapilo, ale je mozny ze ta bylo za koncem 70tky, to nevim, na rychl. znacky jsem nekoukal.
Byla to PCR a rikal ze mestaci to nastavuji na 50 km/h, 51 km/h a tak.
Takze koukam, ze se s MP moc nemusi...
Dalsi moznost, ze kecal a meli to na 50km/h
O kousek dal v protismeru zas koukali na telefonovani,sviceni a pasy...pekne zasity za sloupem MHD. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: st červenec 30, 2008 2:33 pm Předmět: |
|
|
martin: tohle vypínání po 3-4 pípnutích je teď docela častý jev u V1...mě se to stalo včera i dnes... e vypínají radar je nesmysl  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|