Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
AntiRadary.cz Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 16, 2006 4:34 pm Předmět: |
|
|
Pokud tomu rozumím správně, Cyberdyne zvládnul úpravu nového HW detektorů?
Pokud ano, je citlivost stejná nebo lepí ve srovnání se starými modely? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: so prosinec 16, 2006 5:19 pm Předmět: |
|
|
elegantne riesenie  _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
b Pozorovatel
|
Zaslal: so prosinec 16, 2006 6:25 pm Předmět: |
|
|
No, tak to jsem rad ze jsem si poridil V1 v cene cca 9000. Kdyz vidim ze za upravu 995 si pocita Cyberdyne temer 10 tis., klobouk dolu. Kdyz prepocitam cenu 995US na asi 5000, a Cyberdyne chce de facto za jeho dovoz cca 900kc, tak za kolik by asi prodavali V1? Za 10tis? Opravdu vazne uvazuju o dovozu V1 pro lidi. _________________ V1 v1.8 POP2, fw3.856 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dort Člen klubu
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 17, 2006 1:31 am Předmět: |
|
|
no neco na tom je, ja ho kupovalů za 5000 tis, takze konecne cena ktera je aspon trochu dobra i kdyz ja mam US verzi a ze by fungovala spatne, nebo vubec jak nekdo rika, nene, ja jsem spokojen... . Juknete na videa a nazor at si udela kazdy sam...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zibby Admin

|
Zaslal: ne prosinec 17, 2006 5:48 am Předmět: |
|
|
Nemyslím, e je to nějaký technický obrat v programování CZ verzí, spí jen poukázání na to, jak bezcenné US verze jsou, v čem má Cyberdyne koneckonců pravdu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 17, 2006 11:26 am Předmět: |
|
|
Pokud to bylo myleno takto, pak tomu rozumím. Divím se proč neudělali vánoční akci, e k CZ verzi dostane US verzi zdarma  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KlokanXM Člen klubu
|
Zaslal: ne prosinec 17, 2006 1:48 pm Předmět: Gebič |
|
|
Zkouknul jsem ty tvé videa. Na ostatních místech jsem je zatím nechyt ale na Chodovské několikrát (první video pod mostem) a CZ 965 reaguje po začátku tvého videa za nájezdem na spojku (těsně za velkou zelenou směrovou tabulí). Při mením provozu (málo odrazů) reaguje mezi tím nájezdem a sjezdem (předtím ne tam přejíděla ta dodávka zleva doprava).
Rozdíl je dost patrný a při mizerných podmínkách u ti nemusí detekční vzdálenost US verze stačit (pokud nebude nulová).
Kdo to finančně utáhne, tak tomu doporučuju CZ verzi nebo Valentina, ostatní s US verzemi musí holt počítat s tím, e to nemusí vdy zafungovat. _________________ Bel 965CZ (Service required - SelfCal 4 ---- čest jeho památce, bojoval statečně) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|