|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pepek Expert
|
Zaslal: ne červenec 27, 2008 1:23 pm Předmět: |
|
|
User nicku "Foxcop" je jihomoravský cop, take je zbytečné na něj reagovat a raději ho rovnou odstavit i s několika dalími |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 27, 2008 7:53 pm Předmět: |
|
|
Jestli to nebude ten cop, co dava za 53 na 50 pokuty a body? Zrovna dneska kamose vycapli, jel tedy vice jel 55... Mel to za 1500,- a dva body... No nic, nekdy tomu fakt nerozumim... Dvouprouda silnice, neco jako na Cernaku bez prechodu, a rychlost omezena upone zbytecne a tam manik schovanej s trojnozkou... |
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: ne červenec 27, 2008 8:36 pm Předmět: |
|
|
Kdepak, tenhle u je na vyím stupínku |
|
Návrat nahoru |
|
|
Foxcop Kolemjdoucí
|
Zaslal: út červenec 29, 2008 9:07 pm Předmět: |
|
|
Mám namysli vechny ty, kteří jezdí - s prominutím jak čuňata, ale vdycky dostanou pokutu, kdy "zrovna nic nedělají". Proti antiradarům nic nemám, protoe je to jenom takové "idítko". Né e by to nefungovalo, ale majitelé idí jenom semi sebe a ohroují ostatní. Váení, přestaňme u ze situace na naich silnicích obviňovat policajty a začněme u sebe, třeba chovat se ohleduplně k ostatním, dodrovat pravidla silničního provozu apod. Zajímavé, e za hranicemi kadý jezdí jak má a nekritizuje, e tamní policie stojí tam nebo onde a pokutuje to, či ono. To není prosím ádná kritka, ani můj dřívějí příspěvek, ale jenom něco málo k zamylení. Omlouvám se, jestli jsem se někoho dotkl, nebo snad nedej boe někoho urazil. Bohuel toho netěstí na naich silnicích je hodně, ale pak a se něco stane, tak je pozdě říkat, proč jsem jenom nejel pomaleji a přitom v tom lepím případě sedět v kolečkovém křesle - věřte mi, vím o čem mluvím |
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: út červenec 29, 2008 9:33 pm Předmět: |
|
|
Milý jihomoravský"cope", tak jsi zde předvedl trochu propagandy. Jakou odměnu očekává od kariéristického řiolezce Čuríčka? |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: út červenec 29, 2008 9:38 pm Předmět: |
|
|
Foxcop napsal: | Bohuel toho netěstí na naich silnicích je hodně, ale pak a se něco stane, tak je pozdě říkat, proč jsem jenom nejel pomaleji a přitom v tom lepím případě sedět v kolečkovém křesle - věřte mi, vím o čem mluvím |
...Neco pravdy na tom je. Myslim, ze trocha rozumne propagandy asi neuskodi, nicmene pisatel kazdeho takoveho prispevku by si mel uvedomit, kolik mrtvych melo u sebe v aute detektor.... Nemam nic proti rozumne propagande zohlednujici problematiku z vice stran. To se autorovi bohuzel uplne nepovedlo a asi ani nepovede, nicmene to aspon nejsou vykriky do tmy. Alespon misty. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: út červenec 29, 2008 10:06 pm Předmět: |
|
|
Foxcop napsal: | Zajímavé, e za hranicemi kadý jezdí jak má a nekritizuje, e tamní policie stojí tam nebo onde a pokutuje to, či ono. |
Pane, nevím tedy, kolikkrát jste byl v zahraničí, ale zjevně to není moc často! Za hranicemi toti neznají heslo BUZEROVAT A PRUDIT! Kdy jsem cca před měsícem vykládal kolegům v IT, e u nás se dělají namátkové testy na alkohol, tak kroutili hlavou....kdy jsem přidal story o kontrole bezpečnostních pásů, tak na mě koukali jako na ílence a kdy jsem začal vyprávět o kontrolách lékárničky a obvazů v ní, tak u i jim zatrnulo a pochopili, e to asi legranda nebude....
Jetě nějaké téma, o kterém by jste se rád dověděl, jak to chodí v tom zahraničí?? |
|
Návrat nahoru |
|
|
LUB Expert
|
Zaslal: st červenec 30, 2008 6:17 am Předmět: |
|
|
Foxcop: Jó a se začnou zamýlet nad sebou nejprve ti co mají kontrolovat ostatní z dodrování předpisů, tak to bude fajn.
Kdyby ty čuňata s detektorama dělali na silnicích nejvíc prasáren a způsobovali nejvíc nehod, tak u to dávno TV Nova a jiný bulvár včetně policejních statistik dávno rozmazávali jak h... _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
|
cernohorsky.martin Pozorovatel
|
Zaslal: st červenec 30, 2008 1:09 pm Předmět: |
|
|
Podle me je nejvice nehod zpusobone tim, ze lidi necumnej...a ne rychlosti...Jestli jedu na 5.kvetna 100 nebo 80, to uz nehraje roli.
Staci si porovnat, kdyz pojedes 100km/h v novem aute nebo 80 km/h ve favoritu .... kdo zabrzdi driv?? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Foxcop Kolemjdoucí
|
Zaslal: st červenec 30, 2008 9:06 pm Předmět: |
|
|
Toto je můj poslední příspěvek na toto téma, protoe někteří vůbec nepochopili (nebo nechtěli pochopit), co jsem psal. Nejde tady přeci o nějakou buzeraci, protoe kdy jezdím jak mám, tak si mě nikdo vímat nebude, Nejhorí je, e kadý poukazuje na druhé, ale "kdo jsi bez viny.......". I v zahraničí kontrolují pásy a alkohol a tresty jsou mnohem tam mnohem přísnějí ne u nás. Ale o to nejde, jezdíme přeci u nás, tak proč bychom se měli navzájem na silnici pozabíjet, e? Vůbec jsem nepsal, e kdy má někdo antiradar, e musí být nějakou rizikovou skupinou, moná naopak. Jde jen o to, e dnes je hrdina ten, kdo ohrouje svojí nekázní ostatní ne ten, který jezdí sluně. A o to jde. Znovu se omlouvám, e jsem někoho svým off topic pohoril, u to víckrát neudělám, protoe kdo nechce, tak to nepochopí a bude velijak argumentovat jak někdo jiný dělá něco patně a a to bude dělat jinak, tak já ...... SHOW |
|
Návrat nahoru |
|
|
snail Expert
|
Zaslal: st červenec 30, 2008 9:22 pm Předmět: |
|
|
Jenom jsem nepochopil, proč vkládá mravokárné příspěvky (zcela bez jejich soudu) do tématu o 100% nezákonném počínání orgánů veřejné správy? Pokud se nebude "stát" a jeho výkonné orgány moci, stejně tak jako obce a jejich výkonné orgány moci chovat dle zákona, tak já taky ne. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: st červenec 30, 2008 9:25 pm Předmět: |
|
|
Foxcop napsal: | Toto je můj poslední příspěvek na toto téma, protoe někteří vůbec nepochopili (nebo nechtěli pochopit), co jsem psal. Nejde tady přeci o nějakou buzeraci, protoe kdy jezdím jak mám, tak si mě nikdo vímat nebude, Nejhorí je, e kadý poukazuje na druhé, ale "kdo jsi bez viny.......". I v zahraničí kontrolují pásy a alkohol a tresty jsou mnohem tam mnohem přísnějí ne u nás. Ale o to nejde, jezdíme přeci u nás, tak proč bychom se měli navzájem na silnici pozabíjet, e? Vůbec jsem nepsal, e kdy má někdo antiradar, e musí být nějakou rizikovou skupinou, moná naopak. Jde jen o to, e dnes je hrdina ten, kdo ohrouje svojí nekázní ostatní ne ten, který jezdí sluně. A o to jde. Znovu se omlouvám, e jsem někoho svým off topic pohoril, u to víckrát neudělám, protoe kdo nechce, tak to nepochopí a bude velijak argumentovat jak někdo jiný dělá něco patně a a to bude dělat jinak, tak já ...... SHOW |
Pane, raději u opravdu nic nepite, protoe Vae výplody jsou opravdu k smíchu... To váně věříte tomu, e hlídka, která mě zastavuje a kontroluje mou sadu ároviček a datum na obvazech, mne zastavila proto, e jsem jel na červenou nebo přejel plnou čáru? Nenechte se vysmát...jako policista v poměrně vysoké funkci dobře víte, jaké úkoly rozdáváte svým podřízeným!
Skutečné přestupky, jako nedodrování přikázaných směrů na křiovatkách, řezení do pruhů, nepouívání blinkrů a mnoho dalích vesele ignorujete... Já vím, ono ukázat někomu, e nemá árovku je mnohem snaí, ne se s někým dohadovat, e nedal blinkr...
Musím Vám říct, e pokud u policie budou pracovat lidé, kteří mají mylení jako Vy, Červík a dalí, tak to bude jenom horí a horí! Oháníte se zahraničím, ale přitom jste amatéři nejhrubího zrna a o praktickém provozu nemáte ani ajnu |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: st červenec 30, 2008 10:42 pm Předmět: |
|
|
Jedním slovem: GE-STA-P0 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|