Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
emc Expert
|
Zaslal: ne srpen 03, 2008 3:03 pm Předmět: RX65 EURO - Remote |
|
|
Včera jsem začal uvaovat skryté montái RX65e na snaila se zabudovaným dálkovým ovládáním do přístrojové desky. Rozebral jsem originální CL adaptér RX65e, abych vykoumal to MUTE tlačítko a ty dvě LEDky. Experimenty jsem zjistil, e pro signalizaci stačí LED jedna. Přidal bych do své FABIE originál kodovácké tlačítko s LED (např. vyhřívání zadního skla) do středové části palubky, abych měl monost skrytě monitorovat funkčnost a ovládat hlasitost resp. mute. O zjednoduené schéma zapojení se nyní s vámi podělím...
Naposledy upravil emc dne po prosinec 01, 2008 10:08 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
snail Expert
|
Zaslal: ne srpen 03, 2008 4:19 pm Předmět: |
|
|
Upřesním: myslí instalaci tak, e na něj nevidí (na Snaila ) a chce mít ovládání na očích
Naposledy upravil snail dne ne srpen 03, 2008 6:35 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
msp_x Expert
|
Zaslal: ne srpen 03, 2008 7:59 pm Předmět: Re: RX65 EURO - Remote |
|
|
emc napsal: | Včera jsem začal uvaovat skryté montái RX65e na snaila se zabudovaným dálkovým ovládáním do přístrojové desky. Rozebral jsem originální CL adaptér RX65e, abych vykoumal to MUTE tlačítko a ty dvě LEDky. Experimenty jsem zjistil, e pro signalizaci stačí LED jedna. Přidal bych do své FABIE originál kodovácké tlačítko s LED (např. vyhřívání zadního skla) do středové části palubky, abych měl monost skrytě monitorovat funkčnost a ovládat hlasitost resp. mute. O zjednoduené schéma zapojení se nyní s vámi podělím...
|
Pro BELa jsem navrhnul toto: http://msp.kx.cz/bel_edis/bel_edis.php |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: ne srpen 03, 2008 8:42 pm Předmět: Re: RX65 EURO - Remote |
|
|
Wow. Tak to je nářez! Se docela začínám stydět za to jednoduché zapojení...
Asi opráím ten nápad nacpat to do zrcátka. Jedinej rozdíl asi bude v tom, e to nebude V1 (fakt mě mrzí ty jeho občasné nedetekce, protoe citlivostí to je jinak vynikající detektor), ale RX65e remote ala msp_x.
Jetě mě napadá, e ten konektor RJ-11 na BELu má nevyuité krajní piny 1 a 6. Dalo by se to uvnitř detektoru propojit na JACKa a v případě pevné montáe vnitřní repráček odpojit. Ale to u je poruení záručních podmínek. A jak psal ABEL, při pevné montái do motorového prostoru počítejte s tím, e se z RX65e blbě vylejvá voda. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lubo Pozorovatel
|
Zaslal: ne srpen 03, 2008 9:17 pm Předmět: |
|
|
Musím uznat, e zabudování ext. display V1 do zpětného zrcátka je velmi originální nápad. |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: ne srpen 03, 2008 9:19 pm Předmět: |
|
|
Lubo napsal: | Musím uznat, e zabudování ext. display V1 do zpětného zrcátka je velmi originální nápad. |
Uznani od znalce _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
snail Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
msp_x Expert
|
Zaslal: po srpen 04, 2008 7:54 am Předmět: Re: RX65 EURO - Remote |
|
|
emc napsal: | Jetě mě napadá, e ten konektor RJ-11 na BELu má nevyuité krajní piny 1 a 6. Dalo by se to uvnitř detektoru propojit na JACKa a v případě pevné montáe vnitřní repráček odpojit. |
Krajni piny konektoru slouzi k seriove komunikaci s procesorem a jsou v BELu zapojeny. Ja bohuzel protokol komunikace neznam, tak je nevyuzivam. |
|
Návrat nahoru |
|
|
snail Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|