Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Robert Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: ne červenec 06, 2008 10:55 pm Předmět: |
|
|
LUB
Přesně jak píe Robert, super. Dokonce to souvisí i se zaměřením fóra. Původně jsem nechtěl psát komentář, abych zde netapetoval komentář mezi posty obsahující jen vtipy, ale kdy tak učinili jiní, tak se taky přidám...
Znám podobný fór (z Kameňáku o zajetém psovi), čekal jsem něco v tomto stylu, ale musím uznat, e zdejí závěr mě pobavil více. |
|
Návrat nahoru |
|
|
matemix Člen klubu
|
Zaslal: pá srpen 08, 2008 3:23 pm Předmět: |
|
|
Hrozná husa..
Jinak to je nějaká Cobra, ne? Se divim, e při jejím IQ je vůbec schopná něco takového pouívat.. I kdy ne, stejně to vypadá, e má detektor vypnutý |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mára_VR6 Pozorovatel
Založen: 5.12.2006 Příspěvky: 79 Bydliště: okr. Jablonec nad Nisou
|
Zaslal: pá srpen 08, 2008 8:53 pm Předmět: |
|
|
to je hrozná slepice NEchápu, jak si to jetě natáčej _________________ VW není jen značka, VW je styl. Passat 2,0TDI
Valentine 1 v1.8POP2 fw3.858
TomTom6 + poi |
|
Návrat nahoru |
|
|
matemix Člen klubu
|
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: čt srpen 21, 2008 7:06 pm Předmět: |
|
|
matemix,
znám. Mohu potvrdit, e to za přečtení stojí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: čt srpen 21, 2008 8:38 pm Předmět: |
|
|
_________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: st leden 28, 2009 7:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
Zaslal: čt leden 29, 2009 11:44 am Předmět: |
|
|
citace: | Mně osobně ukradly peněenku minulý týden v úterý, ve středu, dvakrát ve čtvrtek , pak v pátek a naposledy včera ráno a večer !!! |
... a dnes jsem nejak nadrzenej, tak se tam pujdu nechat okrast 3x!
PS: S levnou penezenkou od Vietnamcu a par drobnymi v ni to nemusi byt az tak spatna zkusenost. Asi vecer vyrazim na nakup do Tesca. _________________ --- Výhradní distributor produktů Stinger v České republice ---
http://www.antiradary.cz , http://www.antiradary.com , http://www.valentineone.cz , http://www.antilaser.net |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
snail Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: ne únor 01, 2009 2:58 pm Předmět: |
|
|
Pekne ho zastavili... Koukam, policie v USA ma rychla auta, v pohode ho dali... |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: ne únor 08, 2009 12:29 pm Předmět: |
|
|
Jiří Paroubek navtíví Anglii a je přijat královnou Albětou. Protoe závidí Angličanům, jak jim státní správa pod královským vedením pěkně a efektivně funguje, ptá se královny, jaký na to má recept. Královna odpoví: "Já se vdy snaím obklopit moudrými a inteligentními lidmi - sama nemůu vemu rozumět."Paroubek na to: "Tomu rozumím, Vae Veličenstvo, ale jak zjistit, kdo je inteligentní?" Královna se usměje: "Uděláme si malý test." Nechá si vytočit číslo Tonyho Blaira a říká mu: "Tony, odpověz rychle na otázku - je to syn tvého otce a není to tvůj bratr - kdo je to?"Blair pohotově odpoví: "No přece já!"
Paroubkovi se to moc líbí a hned po návratu se rozhodne přezkouet své lidi. Jako první mu padne do ruky Sobotka.
"Bohouku, odpověz rychle na otázku - je to syn tvého otce a není to tvůj bratr - kdo je to?"
Sobotka si nechá otázku zopakovat; pak se vymlouvá, e se nejprve musí zeptat eny a svého asistenta, ale e na ně vyvine tlak a do 24 hodin bude znát odpověď. Celou noc nespí, převaluje se v posteli, a pořád nic. Ráno potká v parlamentu na chodbě Kalouska - sice ho nemá rád, ale účel světí prostředky, a tak se ho rozhodne vyuít.
"Mirku, odpověz rychle na otázku - je to syn tvého otce a není to tvůj bratr - kdo je to?"
"No přece já!", odpoví překvapený Kalousek.
Sobotka přiběhne celý rozradostněný za Paroubkem a hlasitě volá: "U vím, je to Kalousek!!"
Paroubek ho popadne pod krkem a řve jetě hlasitěji: "Ty jsi ale debil - je to Tony Blair!!!" |
|
Návrat nahoru |
|
|
Robert Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|