Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
x2005 Expert

|
Zaslal: po srpen 25, 2008 11:12 am Předmět: Jednodenní kurz přijde na 8 300 korun |
|
|
Řidiči se mohou přihlásit na kurz, který jim umae body
http://zpravy.idnes.cz/ridici-se-mohou-prihlasit-na-kurz-ktery-jim-umaze-body-ppa-/domaci.asp?c=A080824_221756_domaci_abr
citace: | "Pro řidiče je to monost, jak se můe sám podílet na nápravě svých prohřeků. Kurz je samozřejmě dobrovolný," říká mluvčí ministerstva dopravy Karel Hanzelka. |
citace: | Důvod navtívit Most má přes půl milionu lidí |
citace: | "Stanovili jsme to tak, aby se mohli do kurzů zapojit jen řidiči, kteří nedělají ty úplně nejhorí přestupky, ale třeba jen jeli rychleji, zapomněli rozsvítit nebo si nezapnuli pás," říká Hanzelka. |
citace: | "Čekáme, e minimálně několik přítích měsíců nebudeme zájem řidičů zvládat," líčí Tomá Arazim z mosteckého autodromu. Podle vedoucího kolitele Jiřího Patery stihne toti mostecký polygon vykolit nejvýe 36 lidí denně.
Kdy se ale do kurzu dostanete, máte skoro jistotu, e si tři body skutečně odečtete. "Nemáme ádné výstupní testy. Pokud účastníka nebudeme muset vyvést pro nesluné chování, není důvod, proč by kurzem neproel," vysvětluje Patera. |
Prostě jetě větí mazec, ne je v Kocourkově zvykem. Cena za bod je vysoká, ale asi to nikomu moc nevadí. Určitě to poučí silniční piráty, e ano.
Pokud se chcete přihlási, tak kontaktujte managera http://www.polygon-most.cz/index.php?column=18 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: po srpen 25, 2008 11:30 am Předmět: |
|
|
Tak to u je fakt levnějí kontaktovat někoho, kdo si body nechá na sebe dobrovolně napsat - tedy řekne, auto jsem řídil já a vyinkasuje od řidiče cca 1000,- Kč za 1 bod. Věřím, e u nás je tisíce majitelů řidičáku, kteří neřídí mnoho let a rádi na tom alespoň vydělají  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: po srpen 25, 2008 11:38 am Předmět: |
|
|
Tohle u je pro neastníky s body kontě. Předpokládám, e to půjde dát jako "kolení řidičů" do nákladů, take firmy to zaplatí za svoje zaměstnance. A to se vlastně vyplatí vem. Jinak napsat přestupek na babičku bude asi levnějí a za rok jí body zase umaou, protoe prostě nejezdí, ale řidičák má.
A cesta vybraných peněz za kurzy bude také zajímavá: AUTODROM MOST a.s. -> Jediný akcionář: RING group a.s. -> ??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: po srpen 25, 2008 12:24 pm Předmět: |
|
|
Měly tam být zainteresovány i dalí společnosti (např.letitě u Příbrami - http://www.maxcars.cz/ ), ale asi málo lobbovaly na přísluná bankovní konta a tak moudrý představitel státu vypsal výběrovku přesně upravenou pro vítěznou společnost a to je přece v naem banánistánu obvyklé ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: út srpen 26, 2008 2:21 pm Předmět: |
|
|
Oni se posledni dobou porad jen divi vysledkum sve prace... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
msp_x Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: st srpen 27, 2008 8:44 am Předmět: |
|
|
ICE:to je něco jiného ten kurz jsem si taky dělal  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: st srpen 27, 2008 9:08 am Předmět: |
|
|
Jj tak to jo  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: st srpen 27, 2008 2:21 pm Předmět: |
|
|
jetě by mě zajímalo, jak kurz bezpečné jízdy řeí tohle: citace:
"Stanovili jsme to tak, aby se mohli do kurzů zapojit jen řidiči, kteří nedělají ty úplně nejhorí přestupky, ale třeba jen jeli rychleji, zapomněli rozsvítit nebo si nezapnuli pás," říká Hanzelka.
To jako nějaké kolení mi pak druhý den nebo za 1/2 roku bude připomínat, e si mám rozsvítit nebo se připoutat?? Chápu potřebu přihrát keft kámoům (za patřičné vimné), jenom nechápu, proč si nedali větí práci se smysluplným zdůvodněním...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: čt srpen 28, 2008 5:20 pm Předmět: |
|
|
http://www.odpocetbodu.cz/
citace: | Doplňkové sluby
Vzhledem k tomu, e větina standardních havarijních pojitění se na kolení bezpečné jízdy nevztahuje (probíhá na neveřejné účelové komunikaci), nabízíme účastníkům monost havarijního připojitění motorového vozidla v ceně 200 Kč vč. DPH. Vozidlo je pojitěno na částku 500 000 Kč se spoluúčastí 5 000 Kč.
V případě, e nebudete mít k dispozici vlastní vozidlo, můeme Vám zapůjčit, na základě objednávky, vůz z flotily vozů koda (pouze omezené mnoství). Cena zapůjčení vozidla k absolvování kurzu činí 1 200 Kč včetně připojitění a přísluné DPH. |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: pá srpen 29, 2008 7:28 am Předmět: |
|
|
x2005: to jsou standardní ceny - absolvoval jsem ten kurz v Mostě ji 2x a pro nevybodovaného účastníka je ta cena téměř poloviční... Předpokládám ale, e tématické zaměření a praktická část jsou ale totoné...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|