Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
vasman Pozorovatel
|
Zaslal: út srpen 26, 2008 10:02 am Předmět: Měření MP Kopřivnice-Lubina |
|
|
Dneska dopoledne měřila MP laserem v Kopřivnici-Lubině ve směru od Frentátu p.R. kousek za cedulí se začátkem obce. Tam je to opravdu velice nebezpečné Při prvním průjezdu na mně blikaly asi 3 auta, take jsem o tom věděl. U kasy ale měli teda plno, stály tam 4 auta a stráníků tam taky bylo dost..Pak jsem natočil krátké video o jejich měření:
http://www.youtube.com/watch?v=dMmZ_ipq3Qk
Detektor jsem bohuel u sebe neměl _________________ Valentine One 3.862 S vertikál |
|
Návrat nahoru |
|
|
vasman Pozorovatel
|
Zaslal: út srpen 26, 2008 10:43 am Předmět: |
|
|
Ice napsal: | pasivní detektor by ti moc nepomohl byla by to jen náhoda kdyby ti laserem trefili čidlo. |
Jj to vím, ale byl by to dalí test detekce laseru _________________ Valentine One 3.862 S vertikál |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: út srpen 26, 2008 8:14 pm Předmět: |
|
|
Ice napsal: | pasivní detektor by ti moc nepomohl byla by to jen náhoda kdyby ti laserem trefili čidlo. |
To nejí pravda! Moje V1 (na Snaila) detegovala laser v Jenči velmi spolehlivě |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: út srpen 26, 2008 8:21 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | Ice napsal: | pasivní detektor by ti moc nepomohl byla by to jen náhoda kdyby ti laserem trefili čidlo. |
To nejí pravda! Moje V1 (na Snaila) detegovala laser v Jenči velmi spolehlivě |
Taky proto jsi měl doklady připravený u v okamiku zastavení! |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: út srpen 26, 2008 9:48 pm Předmět: |
|
|
Sakra sakra, kazdej potkavate radary a v Praze snad nic neni, nebo ja nevim... Uz mam abstak a musim je nahanet sam a kdyz nahodou jedu na misto mereni, uz tam nejsou...
PS: Ale co, snad se na me stesti usmeje |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: út srpen 26, 2008 9:58 pm Předmět: |
|
|
gebič,
to mi povídej. Asi přestanu detektor úplně vozit. Dnes jsem jel přes 2/3 republiky a ani píp (teda a na 2x faleňák).
Nakonec jsem málem pohořel na úsekovce před lanovým mostem. Nějak jsem u po 9 a půl hodinách za volantem Miloslava i POI ignoroval... Natěstí (alespoň myslím) to byla první kamera úseku 60. Dalí kamery jsem zahlídl těsně před mostem. Snad ta druhá kamera byla a tahle. Na první jsem měl poctivých 80 (dle GPS). |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: út srpen 26, 2008 10:05 pm Předmět: |
|
|
Ten lanovej most je zradnej, tusim ze tam je 60 to vim 100%, ale pak tam je 40km/h, takze pokud by tam nastavili 50km/h, kazdej by se asi divil, kdybyb zacaly chodit fotky... Ja tam dam poctivych 50 podle tachace, tempomat a bavim se jak kazdej to tam zene a tuka si na hlavu, proc jedu tak pomalu... Pak si po usekovce vzdy odchytnu... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|