Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: so listopad 15, 2008 3:31 pm Předmět: Tajná ilegální skupina: Ničit radary krumpáčem,to je ná cíl |
|
|
http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/chuligani-demolovali-radar-krumpacem-pripravuji-dalsi-akce.html
citace: |
Nesmyslné radary budeme likvidovat, první obětí byl ten v Moravských Budějovicích, prohlásila skupina Crum Patch.
Středeční útok na radar v Moravských Budějovicích má na svědomí skupina Hrubá záplata (Crum Patch). Ta hrozí, e bude v ničení "nesmyslných radarů" pokračovat. |
Haha, to je super. Ale aby z toho nikdo nepodezrival nas, mozna bychom meli vydat nejake tiskove prohlaseni, kde se od podobne nizkych utoku rezolutne distancujeme. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: so listopad 15, 2008 5:11 pm Předmět: |
|
|
jj super.. ty sa disancujes? _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: so listopad 15, 2008 5:23 pm Předmět: |
|
|
Oficialne samozrejme ano, protoze to je NELEGALNI!! _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: so listopad 15, 2008 5:47 pm Předmět: |
|
|
ano to mas pravdu niektore "patch"-e su nelegalne _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
|
Zaslal: so listopad 15, 2008 5:54 pm Předmět: |
|
|
Dal bych pausalni pokutu 100.000Kč, pro slovensko necele 4.000E, za kazdy prestupek, holoto. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
|
Rob-in Pozorovatel
|
Zaslal: so listopad 15, 2008 10:47 pm Předmět: |
|
|
Já to veřejně a morálně podporuju a jsem ochotný dodávat té skupině crumpatche. Instalaci bych ale nechal na nich, já si to toti u nemůu dovolit, potkávám tolik blbců, kdy to často nejde řeit jinak ne násilně, e můj právník by mě vykostil :-)) |
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: pá listopad 28, 2008 1:10 pm Předmět: |
|
|
Vsadím se klidně hodně vysoko, e vnitřek "ptačí budky" bude po zrepasování a zaplacení pojiovnou slouit jetě hodně dlouho v nějaké dalí obecní p.r.d.e.l.i. Toto je klasická hra na pojiovnu a na PČR a případný soud, protoe zde při určení trestu je důleitá i výe kody. |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 28, 2008 1:36 pm Předmět: |
|
|
Podle me to nemohl znicit... Tyhle zku.veny budky vydrzi hodne, tohle je jen na pojistovnu...
Ps: Tak pry je zniceny, takze mam napad nakoupime krumpace a hura do boje... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 28, 2008 6:27 pm Předmět: |
|
|
Taky by so to dalo posuzovat jako podvod na pojiovnu a podat trestní oznámení na neznámého pachatele za podvodné jednání... Ovem na druhé straně můe alovat provozovatel za celkově vzniklou kodu a doloit, e za měsíc nečinosti radaru mohl radar vydělat třeba 5 milionů.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: so listopad 29, 2008 8:38 pm Předmět: |
|
|
Já myslím, e by stačilo pár dobře mířenejch do asfaltu (dráty od cívek).
I kdy teď netuím, co je tvrdí, zda plechovka, či ta asfaltová záplata... |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: so listopad 29, 2008 8:41 pm Předmět: |
|
|
Krumpac je original... Popravde koho by to napadlo? |
|