|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Céda Člen klubu

|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 9:11 pm Předmět: |
|
|
Včera hlídka PČR nahoře na Barrandově za OMV.
50°1'46.474"N, 14°22'46.551"E
Měli laser a pár adeptů na ocenění..
No a dneska jsem tam jel okolo 18:30 a zase tam byli. Ikdy tentokráte seděli v autě a nic vic. Nádobíčko sbalený a asi u čekali na padla. _________________ Čest a síla |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rob-in Pozorovatel
|
Zaslal: po prosinec 01, 2008 7:39 pm Předmět: |
|
|
Dnes tady 50°6'23.503"N, 14°33'17.661"E
pod mostem stáli s radarem mětáci, čumákem v protisměru.
Detekci jsem měl s V1 hned na výjezdu na hlavní na kopci.
Radar jsem u nepotkal straně dlouho a v Praze jsem V1 často u ani nezapínal, tak to bylo docela těstí a mám radost ;-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2008 10:32 pm Předmět: |
|
|
Dnes večer Ostravská ulice, Praha - Letňany zaparkovaná oktávka MP Praha s aktivním Ramerem 34,3 na sídliti v místě omezení 20km/h Loc: 50°8'14.276"N, 14°30'57.822"E
Video: http://www.youtube.com/watch?v=VK4IDL89BKs
Uvnitř jsem nikoho neviděl, take třeba byli na kávě v nedaleké obecní a státní vestkárně. Nebo to měli putěný, aby vykazovali činnost a zatím mohli jít na nákup, do bordelu, vybírat výpalný..... _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2008 10:42 pm Předmět: |
|
|
hmm no ktovie ako to bolo ale zatial to vyzera na meranie roka 2008  _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Céda Člen klubu

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2008 2:28 pm Předmět: |
|
|
Dnes Praha 4 - Modřany. Ulice Generála iky.
50°0'7.408"N, 14°24'31.26"E
Měřili na odjezdu 50ku hned za tim pneuservisem co je po pravé straně. Měření ze stříbrný civilní Fabie I. Klasickej radar. Ale maj body za umístnění. Bez AR se člověk neměl anci chytnout. Já se musel vrátit a pořádně se podívat. Nakonec jsem si je i vyfotil Není nic lepího ne se jim pak vysmát
//tedy je to tak, e PCR mue měřit z neoznačenýho auta. Nemusí mít u ani pidi lísteček za sklem PČR?  _________________ Čest a síla |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: pá prosinec 05, 2008 4:24 pm Předmět: |
|
|
x2005: a nenapadlo Tě, e lo čistě jenom o BESIP na frekventované sídlitní ulici?! To máte: pejskaři, motající se důchodci, lidi s odpadkama, hrající si adolescenti... Tyvechny je potřeba ochránit od pirátů  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
matemix Člen klubu
|
Zaslal: pá prosinec 05, 2008 4:32 pm Předmět: |
|
|
Céda napsal: | Dnes Praha 4 - Modřany. Ulice Generála iky. |
Klasické místo, spíe tam ale potkávám MP.
e.: Jeden čas měřívávali v protisměru z kopce, schovaní za tou vysokou zdí, a to byla teprve "lahůdka". |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Céda Člen klubu

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2008 5:32 pm Předmět: |
|
|
matemix: tak místo je to známý, ale spí měřívaj u přechodu nebo maj auto v ty postraní ulici a měří na příjezdu. Ted byli krásně krytý tou dodávkou a měřili na odjezdu. Dobrý  _________________ Čest a síla |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: pá prosinec 05, 2008 6:34 pm Předmět: |
|
|
Ceda hnedka hlasit, ja jel dneska kolem, kdyby jsi mi to rekl byl by megatest... Skoda... Co si prohodit cisla a kdyz nekdo potka radar ty nebo ja vymenime si sms...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Céda Člen klubu

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2008 6:59 pm Předmět: |
|
|
Gebič: přítě budeme chytřejí  _________________ Čest a síla |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: pá prosinec 05, 2008 7:15 pm Předmět: |
|
|
Super, jelikoz zrovna dneska by se mi radar hodil jako prase... Zasveceni vedi proc a ostatni si pockaji...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: ne prosinec 07, 2008 1:44 am Předmět: |
|
|
Ja je tam taky cekam pokazde, kdyz tudy jedu. Oni tam tak pekne stoji a ja se tesim, az je tam potkam a zastavim primo pred ne, zacouvam jim az tesne pred naraznik Proto si udrzuju vsechnu povinnou vybavu v super kondici, mam dokonce 2sady nahradnich zarovek, vsechny RZ a 3lekarnicky:) _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VlaK Člen klubu

|
Zaslal: ne prosinec 07, 2008 9:36 am Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Ja je tam taky cekam pokazde, kdyz tudy jedu. Oni tam tak pekne stoji a ja se tesim, az je tam potkam a zastavim primo pred ne, zacouvam jim az tesne pred naraznik Proto si udrzuju vsechnu povinnou vybavu v super kondici, mam dokonce 2sady nahradnich zarovek, vsechny RZ a 3lekarnicky:) |
A nejde to udelat jako nejaky mareni?  _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: ne prosinec 07, 2008 1:12 pm Předmět: |
|
|
schwaara: vechny RZ
VlaK: no, o to mu přece jde, e maník vystoupí a začne hledat §...leč ádný neexistuje  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: ne prosinec 07, 2008 10:26 pm Předmět: |
|
|
VlaK napsal: | shwaara napsal: | Ja je tam taky cekam pokazde, kdyz tudy jedu. Oni tam tak pekne stoji a ja se tesim, az je tam potkam a zastavim primo pred ne, zacouvam jim az tesne pred naraznik Proto si udrzuju vsechnu povinnou vybavu v super kondici, mam dokonce 2sady nahradnich zarovek, vsechny RZ a 3lekarnicky:) |
A nejde to udelat jako nejaky mareni?  |
Jakypak mareni? Je to obycejna civilni fabie, o ktere nema nikdo vedet, ze je policejni a ze tam jen tak nestoji. Tak proc bych si nezaparkoval auto a nezatelefonoval gebicovi, at si sjede testnout, pripadne si nevychutnal nejaky pekny CD A kdyz me objedou a zastavi prede me? udelam to same...
Uz jen, abych je tam nekdy potkal.. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|