Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: čt únor 05, 2009 11:58 pm Předmět: |
|
|
Ani rezerva pokud mám lepící sadu a signalizaci poklesu tlaku není povinná . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: pá únor 06, 2009 12:16 am Předmět: |
|
|
pavelostr napsal: | Ani rezerva pokud mám lepící sadu a signalizaci poklesu tlaku není povinná . |
Jen pokud je tak vozidlo homologováno amá to zapsáno v typovém listu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: pá únor 06, 2009 12:38 am Předmět: |
|
|
pepek napsal: | pavelostr napsal: | Ani rezerva pokud mám lepící sadu a signalizaci poklesu tlaku není povinná . |
A pokud mi prodají auto bez rezervy ,(bez kontroly tlaku) ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: pá únor 06, 2009 1:11 am Předmět: |
|
|
pavelostr napsal: | pepek napsal: | pavelostr napsal: | Ani rezerva pokud mám lepící sadu a signalizaci poklesu tlaku není povinná . |
A pokud mi prodají auto bez rezervy ,(bez kontroly tlaku) ? |
Pak prodejce tu rezervu čornul nebo se jedná o Schadewerke, kde ti rezervu dodají navíc jako "antidefect paket" za příplatek cca 10K. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: po únor 09, 2009 12:48 am Předmět: |
|
|
[/quote]
Pak prodejce tu rezervu čornul nebo se jedná o Schadewerke, kde ti rezervu dodají navíc jako "antidefect paket" za příplatek cca 10K.[/quote]
Měl jsem na mysli auto bez rezervy s lepící sadou (pokles tl.volitelná výbava) . Místo rezervy originál výlisek na různé drobnosti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: po únor 09, 2009 7:38 am Předmět: |
|
|
to Ice: z.č.553/1991Sb. - poslední novelizace
§ 12a
Stráník je v rozsahu potřebném pro splnění konkrétního úkolu obecní policie oprávněn poadovat od kadého věcnou a osobní pomoc. Kdo byl o tuto pomoc poádán, je povinen ji poskytnout bez zbytečného odkladu. Nemusí tak učinit, brání-li mu v tom zákonná nebo státem uznaná povinnost mlčenlivosti anebo plnění jiné zákonné povinnosti. Fyzická osoba tak nemusí dále učinit, pokud by poskytnutím pomoci vystavila vánému ohroení sebe nebo osobu blízkou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: po únor 09, 2009 7:43 am Předmět: |
|
|
Pak prodejce tu rezervu čornul nebo se jedná o Schadewerke, kde ti rezervu dodají navíc jako "antidefect paket" za příplatek cca 10K.[/quote]
Měl jsem na mysli auto bez rezervy s lepící sadou (pokles tl.volitelná výbava) . Místo rezervy originál výlisek na různé drobnosti.[/quote]
Vdy u jsem ti to napsal - "Jen pokud je tak vozidlo homologováno a má to zapsáno v typovém listu." Pokud takto neprolo schválením k provozu (co na 99% neprolo) tak je prodejce nekorektní a toto vozidlo by ti měl prodat jen s upozorněním, e jeho výbava nesplňuje prováděcí předpis a musí si jí na vlastní náklady doplnit. A i toto prohláení by bylo právně napadnutelné |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: po únor 09, 2009 8:32 am Předmět: |
|
|
pepek : Vzhledem k tomu, e MP není kněz, pak můe poádat i o manelku bliního svého - neboli má právo první noci  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: po únor 09, 2009 9:22 am Předmět: |
|
|
Zajímavá informace je ze pouze polovině řidičům zadrela policie ŘP, kterým nala v krvi alkohol. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: po únor 09, 2009 11:34 am Předmět: |
|
|
Josef napsal: | pepek : Vzhledem k tomu, e MP není kněz, pak můe poádat i o manelku bliního svého - neboli má právo první noci  |
To je fakt. Oni jsou to opravdu velcí č.....i a u některých bych se ani nedivil |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
msp_x Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: po únor 09, 2009 3:49 pm Předmět: |
|
|
Policii dola trpělivost. Hrozí řidičům maximální represí
http://tyden.cz/rubriky/domaci/doprava/policii-dosla-trpelivost-hrozi-ridicum-maximalni-represi_104597.html
Důsledné silniční kontroly a pokuty v maximální moné výi. To je plán, jak chce vedení dopravní policie zabránit narůstajícímu počtu mrtvých na tuzemských vozovkách. Nemilosrdnou represi vyaduje nově éf dopraváků Leo Tril i po správních úřadech, které rozhodují o trestu pro neposluné řidiče. Vedení dopravní policie proto bije na poplach. A varuje řidiče, e od února bude vekeré přestupky nemilosrdně trestat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gazzalodi Nováček
|
Zaslal: po únor 09, 2009 4:43 pm Předmět: |
|
|
pepek napsal: | to Ice: z.č.553/1991Sb. - poslední novelizace
§ 12a
Stráník je v rozsahu potřebném pro splnění konkrétního úkolu obecní policie oprávněn poadovat od kadého věcnou a osobní pomoc. Kdo byl o tuto pomoc poádán, je povinen ji poskytnout bez zbytečného odkladu. Nemusí tak učinit, brání-li mu v tom zákonná nebo státem uznaná povinnost mlčenlivosti anebo plnění jiné zákonné povinnosti. Fyzická osoba tak nemusí dále učinit, pokud by poskytnutím pomoci vystavila vánému ohroení sebe nebo osobu blízkou. |
Jak si toto vyloit? Co do toho jde zahrnout a co ne? _________________ Moje auto je prosto jakýchkoli zakázaných zařízení. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|