Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
x2005 Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: út únor 10, 2009 12:17 am Předmět: |
|
|
hmmm...
Both driver and following policeman are fined for dangerous driving. _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: út únor 10, 2009 12:32 am Předmět: |
|
|
Ice napsal: | Josef napsal: | Údajně ano, nesmí nikoho ohrozit, ale rozhodně nemají v takové chvíli absolutní právo přednosti. |
take pak jim tam vlítnout před ně ve 130 km/ hod předpisově a on to do mě napálí zezadu. nedodrení bezpečné vzdálenosti. já mu tam vjel ne jsem ho viděl v spětném zrcátku a on to pálil 200km a nezvládl? |
Tohle na dálnici dělají řidiči s oblibou obzvlá stodvacítky. Fakt je, e kdy je někdo takhle sundá, nemůou ani ceknout. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
msp_x Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: út únor 10, 2009 8:40 pm Předmět: |
|
|
Dnes v 17 hodin jsem asi ve 170km/h minul světle modrý VW R36 na cca 5km D1, zrovna stáli a buzerovali nějakého chudáka... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
M.Kelly Nováček
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 7:05 am Předmět: |
|
|
No, jetě, e je ta krize a drí se s výdajema "při zemi" - jen 300 melounů ?? - no tak jednomu poslanci holt nedají letos prémie !!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 7:48 am Předmět: |
|
|
No to se moc nerozouopnou. Na jedno auto připadá 86 tisíc
Jinak o jaké krizi je řeč? V Praze jsou restaurace a obchody narvané  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 9:19 pm Předmět: |
|
|
Tak u jsem potkal naeho hradeckýho passata v akci - jeli kousek předemnou, jetě e tak. Ale byla dobrá viditelnost, viděl bych je
http://www.youtube.com/watch?v=NzAsoAMgLfA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 9:52 pm Předmět: |
|
|
Koukal chytli nejake pirata fe Fabce II, pocitam 1,2HTP a padil 155 a capli ho...
Jinak pekna kvalita, jakou kameru pouzivas? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Beaumont Nováček

|
Zaslal: so únor 14, 2009 11:07 am Předmět: Svět motoů 7/2009 |
|
|
Normálně si Svět Motorů nekupuju, ale včera jsem zahlédl titulek "Ve o měření rychlosti", tak jsem tu dvacku obětoval. Z "tématu týdne" se sice vyklubal článeček na čtyři stránky ale co by člověk chtěl za ty peníze, e...
Nicméně se zde objevily dvě zajímavé informace:
1) Cituji: "Radary umístěné v nových policejních speciálech [myleny Passaty R36 - moje pozn.] nejsou imunní vůči nejnovějím generacím pasivních antiradarů"
2) Podle právníka Tomáe Berana by Městský Póvl měl při měření rychlosti být schopen dokázat, e místo měření je schváleno Policií ČR.
Kdyby stráník chtěl řeit věc na místě, měl by takový doklad mít u sebe. Pokud by la věc do správního řízení, tak samozřejmě a tam. _________________ Bel 945 CZ by antiradary.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: so únor 14, 2009 11:48 am Předmět: |
|
|
Přemýlím, e pro lepí identifikaci R36 na větí vzdálenost by se hodil jednooký dalekohled něco jako 8x42, nebo malý triedr.
Mimochodem jakmile R36 stojí, je naprosto bezbranná, to je její obrovská nevýhoda a úspěnost jejich měření je mizivá. Po D1 jsem podruhé potkal světlemodrou a vdy stáli na druhé straně dálnice. Vzhledem k tomu, e na dálnici překročí denně rychlost asi 4000 řidičů tak to, e těch pár R36-stek chytne zrovna mě, je velmi malá i kdybych provoz vůbec nesledoval, respektive ance je tak přiblině 1:500. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Palda Nováček
|
Zaslal: so únor 14, 2009 12:06 pm Předmět: |
|
|
Pro auta s centrálním displejem s moností přehrávání videa, jsem zatím jen z ruky(neřídil jsme) a bez dipleje vyzkouel starou Sony MiniDV kameru zazoomovat 3x opticky na pruh a pouívat to místo zpětného zrcátka. I na kameře bylo poměrně poznat co za mnou jede.
Jenom v noci je to nahouby :-/ přes světla to nevidí a i v nočním reimu to oslní kde co.. take jenom přes den.. _________________ V1 3.863 (jeden z poslednich) x2 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|