Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
meshuga Nováček

|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 4:46 pm Předmět: |
|
|
ragamix napsal: | u laguny II neni problem natiahnut kabel do kabiny vedla izolacnej peny ako su trubky od kurenia.. ziadne vrtanie ani nic podobne. tu naozaj neni problem |
Takze to asi bude zalezet na domluve s firmou a/nebo servisem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 8:20 pm Předmět: |
|
|
v zasade ano. ak treba mozem ti to aj odfotit ako to mam ja. zajtra som este asi doma ale potom do konca tyzdna v zahranici cize keby som neodpisoval treba pockat  _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
meshuga Nováček

|
Zaslal: út prosinec 09, 2008 4:14 pm Předmět: |
|
|
ragamix napsal: | v zasade ano. ak treba mozem ti to aj odfotit ako to mam ja. zajtra som este asi doma ale potom do konca tyzdna v zahranici cize keby som neodpisoval treba pockat  |
Tak zas nechcu zbytecne otravovat, protoze nevim, jestli montaz nechame na nas
Ale nebylo by spatne se na to podivat.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: út prosinec 09, 2008 4:19 pm Předmět: |
|
|
no ak chces posli mi mail.. ale az niekedy cez vikend asi (teraz je uz tma a ako som spominal zajtra padam prec) _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: út prosinec 09, 2008 9:06 pm Předmět: |
|
|
meshuga napsal: | ragamix napsal: | v zasade ano. ak treba mozem ti to aj odfotit ako to mam ja. zajtra som este asi doma ale potom do konca tyzdna v zahranici cize keby som neodpisoval treba pockat  |
Jestli si někde od Zlína nebo okolí tak se můe podívat přímo u mně na vlastní oči  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
meshuga Nováček

|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 12:25 pm Předmět: |
|
|
řidič Lukyn napsal: | meshuga napsal: | ragamix napsal: | v zasade ano. ak treba mozem ti to aj odfotit ako to mam ja. zajtra som este asi doma ale potom do konca tyzdna v zahranici cize keby som neodpisoval treba pockat  |
Jestli si někde od Zlína nebo okolí tak se můe podívat přímo u mně na vlastní oči  |
Jsem z okoli UH, kdyby byl problem ozvu se  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
meshuga Nováček

|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 12:27 pm Předmět: |
|
|
a pana Luboska radeji ne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 6:56 pm Předmět: |
|
|
gebič: Lubo pátrá, radí, informuje  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Filas Návtěvník
|
Zaslal: čt březen 12, 2009 3:16 pm Předmět: |
|
|
Chci se zeptat, včera jsem montoval 975e a v návodu je psáno, e by detektor měl být připojen nejlépe na stálé napájení, jinak by při výpadku napájení při startování (při připojeném napájení na +15) mohlo dojít k nějaké porue paměti po které je nutné provést reset? Je to opravdu častý problém, nebo je to spí teoretický problém? Detektor jsem samozřejmě připojil na spínané napájení, protoe ho pak můu nechat trvale zapnutý a nemusím při kadé jízdě auta hlídat, jestli jsem detektor nezapoměl zapnout. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
Zaslal: čt březen 12, 2009 11:29 pm Předmět: |
|
|
Filas: U drivejsich BEL 975 upravovanych na verzi CZ/SK dodatecne se toto obcas stavalo a proto to bylo uvedeno i v navodu. Robert tvrdi, ze u BEL 975 EURO toto nehrozi, ale kdyz jsem si na podzim daval nainstalovat BEL 975 EURO do noveho auta, tak podminkou bylo napajeni pres zpozdovac. Stejny postup doporucuji i svym zakaznikum. _________________ --- Výhradní distributor produktů Stinger v České republice ---
http://www.antiradary.cz , http://www.antiradary.com , http://www.valentineone.cz , http://www.antilaser.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|