Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VlaK Člen klubu
|
Zaslal: út březen 10, 2009 12:42 pm Předmět: |
|
|
Bobe, ty ani v Rakousku nesundavas prenosnej detektor? _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
|
snail Expert
|
Zaslal: út březen 10, 2009 12:52 pm Předmět: |
|
|
Já taky ne, ale mám ho uvnitř auta schovaný, neviditelný - na Snaila |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: út březen 10, 2009 5:55 pm Předmět: |
|
|
VlaK napsal: | Bobe, ty ani v Rakousku nesundavas prenosnej detektor? |
Sundavám...dokonce ho nemám ani ve voze... Pro výlety do ciziny mám 975e |
|
Návrat nahoru |
|
|
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: st březen 11, 2009 11:20 am Předmět: |
|
|
Tak na to jak dnes prí tak jsou velmi aktivní
Ve Zlíně asi 4 hlídky a nemůe chybět Gesig ten jezdí jako najatý _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: st březen 11, 2009 11:22 am Předmět: |
|
|
V Praze jsou dnes taky na vsech obvyklych mistech. Ale merit jsem nevidel, jen prevence a represe _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
VlaK Člen klubu
|
Zaslal: st březen 11, 2009 4:00 pm Předmět: |
|
|
řidič Lukyn napsal: | Tak na to jak dnes prí tak jsou velmi aktivní
Ve Zlíně asi 4 hlídky a nemůe chybět Gesig ten jezdí jako najatý |
Jj, Veroniku jsem dneska potkal, jela v modre Octavii. Pry musi ted hodne merit, jsou na ne kladeny vyssi naroky _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
|
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: čt březen 12, 2009 7:47 am Předmět: |
|
|
Jjj to ví MP nemůe měřit,kamery nefungují tak se musí snait a chytat piráty silnic _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
VlaK Člen klubu
|
Zaslal: pá březen 13, 2009 9:18 am Předmět: |
|
|
řidič Lukyn napsal: | Jjj to ví MP nemůe měřit,kamery nefungují tak se musí snait a chytat piráty silnic |
Tak statnaci stejne nejdou do mestske kasy, takze MP ve Zline holt ted zaziva tezsi casy... _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
|
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: pá březen 13, 2009 12:53 pm Předmět: |
|
|
VlaK napsal: | řidič Lukyn napsal: | Jjj to ví MP nemůe měřit,kamery nefungují tak se musí snait a chytat piráty silnic |
Tak statnaci stejne nejdou do mestske kasy, takze MP ve Zline holt ted zaziva tezsi casy... |
jojo ale psaly to i noviny aby se dodrovaly pravidla tak posílí PČR hlídky a hlavně na rychlost. _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
VlaK Člen klubu
|
Zaslal: so březen 14, 2009 9:14 am Předmět: |
|
|
řidič Lukyn napsal: | VlaK napsal: | řidič Lukyn napsal: | Jjj to ví MP nemůe měřit,kamery nefungují tak se musí snait a chytat piráty silnic |
Tak statnaci stejne nejdou do mestske kasy, takze MP ve Zline holt ted zaziva tezsi casy... |
jojo ale psaly to i noviny aby se dodrovaly pravidla tak posílí PČR hlídky a hlavně na rychlost. |
Jasne, protoze MP priznala bez muceni, ze kamery jsou vypnuty, takze na to lidi zacli srat a projizdet to kilem. Tak aby tenhle "pruser" zahladili, vydali prohlaseni, ze ted meri o to vic a casto i na miste usekovyho mereni
Mimochodem vcera jsem potkal dvakrat znamou bledemodrou Felicii, jednou na Kudlove v takovym tom udolicku mezi Kudlovem a atelierama (z kopecka to tam rozjede kazdej, vyber u Noventisu -areal filmaku) a podruhe jela proti ma nahore nad Mladcovou... _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
|
VlaK Člen klubu
|
Zaslal: út březen 17, 2009 9:02 pm Předmět: |
|
|
Ice napsal: | a denska co se mi doneslo byla na březnici na klasickém místě. moná je vyplý záznam ale kdo ví. nebo si to jen berou do svých statistik a pak budou vědět na koho si dát pozor? ale IR přisvícení je aktivních na vech usekovkách pořád. |
Oni kaslou na to si davat na nekoho pozor, vyberou koho vyberou, jde o prachy .) _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
|
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: út březen 17, 2009 9:15 pm Předmět: |
|
|
Dnes zase ale bledě modrá felda zase v Neubuzi a včera taky.Řádí jako černé ruky. _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: po březen 23, 2009 3:27 pm Předmět: |
|
|
Dnes za detě LTI v Neubuzi
Kluci to vzali váně. _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: út březen 24, 2009 8:59 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes po Zlíně standartně Gesig.
Večer na Nábřeí bledě modrá felda.Kluci makají jako hrom. _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: čt březen 26, 2009 8:19 am Předmět: |
|
|
to bych velmi rád viděl co to je. volalo mi pár lidí e jim nejdou detektory a e je to úplna novika tak jsem ne ně koukal div mi oči nevypadly _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|