|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
emc Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: pá duben 24, 2009 10:12 pm Předmět: |
|
|
ad-partner napsal: | Dobrý den,
abych mohl reagovat na Vai připomínku a sdělit ji také výrobci, potřebuji protokol ze státní zkuebny,
či jiné, certifikované, nezávislé instituce, která provedla měření o jeho výsledky se ve své připomínce opíráte.
Jinak budeme i nadále pouívat data výrobce, jen náme doloena. |
emc napsal: | Váený pane,
já nepopírám technické parametry, které jsou uváděny u Vámi nabízených antiradarů. Naopak, já z nich vycházím. RDW-705X má frekvenční pásmo 34.700 GHz +- 1300 MHz (viz. otisk návodu v příloze). Ve Vaem letáku je uváděno, e antiradar má zúené pásmo Ka. Avak v návodu o tom není ádná zmínka a tedy není moné toto aktivovat. Divné ne?
citace: | Na trhu se bohuel vyskytuje mnoho neseriózních obchodníků, kteří vydávají americké (u nás nefungující) verze antiradarů za ty správné evropské či české. Pokud někde uvidíte: "Ka-band 34.700 GHz ą 1300 MHz pro ČR", pak je to právě ono klamání zákazníka. |
citace: | irokopásmový Ka reim je pro Českou republiku zcela nevhodný. Můe se stát ( prakticky asi 40 % případů), e Vám detektor v Ka-wide módu vůbec nedetekuje radar pracující na kmitočtu těsně pod 34.000 GHz. Problém je zejména v létě, kdy radarům klesá kmitočet ( prodluují se rozměry rezonanční dutiny ). Protoe je kmitočet větiny radarů RAMER-7 a AD-9 rovnoměrně rozloen v celém pásmu 33.900 - 34.100 GHz máte přesně 50% anci, e narazíte na "patný" radar. |
Dál tuto záleitost řeit nebudu. Zkuebnu platit nehodlám. Nemám důvod. Já problematiku antiradarů znám. Stejně jako vy znáte náhradní díly. Ne nadarmo se říká, evče, dr se svého kopyta... Jinak si myslím, e seriózní obchodník by měl v případě jakýchkoli pochybností ádat o vyjádření a certifikaci svého dodavatele a ne toho, kdo vyslovil pochybnosti. Nemyslíte? A důvod, proč jsem se Vám vůbec obtěoval psát? Tento antiradar nabízí kdekdo. AD-PARTNER má vak své renomé a byla by koda, abyste si jej kazili prodejem nekvalitního resp. u nás nepouitelného zboí. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Robert Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|