|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: po březen 02, 2009 2:07 pm Předmět: |
|
|
Jen tam, kde meri mestska, prip. kde provozuje stacionar, usekovku mestska... Statni oznacena byt nemusi, _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
VlaK Člen klubu
|
Zaslal: po březen 02, 2009 3:30 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Jen tam, kde meri mestska, prip. kde provozuje stacionar, usekovku mestska... Statni oznacena byt nemusi, |
Tak ale treba ty cedule provozuje obec, ne? A mereni rychlosti je to taky... _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: po březen 02, 2009 5:13 pm Předmět: |
|
|
Myslis humlcedule? _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: út březen 03, 2009 9:41 am Předmět: |
|
|
úvahy ministerstva dopravy o moném zruení značek přichází tři měsíce poté, co je zavedl zákon. "Paradoxní je, e se dopravní resort rozhodl zruit značku ve chvíli, kdy v prováděcí vyhláce přesně definoval její rozměry. Městské policie u tak začaly s výrobou zmíněných cedulí,"
http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/bendl-chce-zrusit-znacky-mereni-rychlosti/363430 |
|
Návrat nahoru |
|
|
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: st březen 04, 2009 9:18 am Předmět: |
|
|
Mám pocit e to není ve schválených měřičích nebo se mýlím _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: ne březen 08, 2009 8:47 pm Předmět: |
|
|
Já bych uzákonil neomezenou rychlost... Po tom Německu se tak hezky jezdí
http://www.youtube.com/watch?v=DsYam0Z8v4E
Naposledy upravil Eversober dne ne březen 08, 2009 11:47 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: ne březen 08, 2009 8:52 pm Předmět: |
|
|
Hezké, ale to jsi určitě musel při 200km/h uhýbat |
|
Návrat nahoru |
|
|
snail Expert
|
Zaslal: ne březen 08, 2009 10:13 pm Předmět: |
|
|
citace: | Ve Spojených státech řidiči bývají varováni. Na kadém kroku vidíte výstrané cedule, včetně cedulí, které vás upozorní na letecké sledování. V provozu máte pocit naprostého bezpečí. Lidi jezdí pomalu a ohleduplně. Jaké jsou statistiky? Spojené státy mají třicetkrát víc obyvatel ne Česká republika - a počet mrtvých se pohybuje kolem 40 tisíc, v roce 1972 to bylo dokonce skoro 55 tisíc. Ukáznění Američané tedy mají horí statistiku ne my - jistě i proto, e je tam v provozu na počet obyvatel víc automobilů. Přesto ale poměr těch čísel asi překvapí toho, kdo tamní dopravní poměry poznal. |
http://neviditelnypes.lidovky.cz/doprava-znacky-jsou-sance-09c-/p_spolecnost.asp?c=A090305_205416_p_spolecnost_wag |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
davidt Člen klubu
|
Zaslal: pá duben 10, 2009 4:00 pm Předmět: |
|
|
delete
Naposledy upravil davidt dne st leden 04, 2012 3:16 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: pá duben 10, 2009 9:43 pm Předmět: |
|
|
Kája Sehořů je sice plodný "odborník" na dopravu a předkládá dalí paskvil, ale nesmí zapomenout, e za pár měsíců končí a tak mu udělejme pápá.... Neviděl bych to nijak zle. A hasič Péa? O jeho zcestných představách není potřeba nic dalího psát.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
msp_x Expert
|
Zaslal: st duben 22, 2009 3:59 pm Předmět: |
|
|
Změny v bodovém systému se odkládají
http://magazin.automix.centrum.cz/clanek.phtml?id=13283
citace: | Kadopádně je teď projednávání předlohy navreno na pořad nadcházející schůze Sněmovny, která začíná 28. dubna 2009. To ale samo osobě jetě příli neznamená, protoe stále můe dojít k tomu, e tento bod bude - tak jako v minulosti ji několikrát - z jednání Sněmovny opět vyřazen. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|
msp_x Expert
|
Zaslal: pá květen 22, 2009 8:35 am Předmět: |
|
|
Priprava verejnosti vhodne pripravenou anketou na dalsi mozne zmeny?
Řidiči jsou stále agresivnějí, ukázal průzkum
http://www.novinky.cz/krimi/169384-ridici-jsou-stale-agresivnejsi-ukazal-pruzkum.html
citace: | Situace na českých silnicích se stále zhoruje a můe za to v první řadě agresivita řidičů. ... |
citace: | Problém vak představují i nízké tresty za poruování pravidel provozu, malá pravděpodobnost postihu a nízká autorita policie .. |
citace: | Policie by prý měla přitvrdit
Místo výchovných kampaní by lidé raději uvítali důslednějí represi ze strany dopravní policie, tedy častějí kontroly a zpřísnění trestů za přestupky. |
Je zajimave, kolikrat se tam zminuji nizke tresty a nizka mira represe |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
|
Zaslal: pá květen 22, 2009 10:50 am Předmět: |
|
|
To uz snad neni mozny. "Ano, ja chci taky vyssi represi, zavrete me, zastrelte me, protoze dokud budete rozdavat samolepky, ja budu agresivni." btw. asi jsem bran okolim za pirata a dnes jsem piratsky pustil babicku a skolku na prechodu, pustil jsem par zmatenych ridicu (slusnaku), ale dokud pojedu na dalnici 180 a mezi polema prejedu plnou caru, jsem vrah No.1 Takove blbosti a propagande se lze jen vysmivat..
Smutny je, ze s timhle smejdovskym systemem nejde nic rozumneho udelat. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
|
davidt Člen klubu
|
Zaslal: pá květen 22, 2009 11:48 am Předmět: |
|
|
delete
Naposledy upravil davidt dne st leden 04, 2012 3:16 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|