ragamix Expert

|
Zaslal: so leden 27, 2007 3:28 pm Předmět: obchvat BA -> Ivanka |
|
|
Ahojte, Dnes merali na vyjazde z obchvatu BA smerom do Ivanky pri Dunaji. Auto stalo tesne za krizovatkou v strede cesty. Podla google earth je to 48°11'29.23"N, 17°13'9.98"E (neviem nemam navigacny system). Rovnako podla google bola detekcia na prijazde cez 400m viz mapa. Premavka bola pomerne mala a asi 50m predomnou isla 607. Bud ich videl alebo mal tiez detektor resp to tam pozna (meravaju tam pomerne casto). Mali tam ale odchytene aj dve obete. Frekvenciu neviem ale zatial vsetky radary co som v SR zaznamenal boli 34GHz. LagunaII a detektor pri spatnom zrkadle. Chcel som to natocit ale cestou s5 tam uz neboli
Inak ked som sasa v aute minal nejak sa prudko a nechapavo pozrel na monitor (sedel za volantom). Mozno preto ze v meracom kuzele som rychlo presiel z praveho pruhu do laveho aby som znemoznil meranie a plechova huba mu neoznamila rychlost.. co je ho kurwa do toho kolko idem ne? Neisiel som sice rychlo kedze bolo dost casu spomalit ale predsa.. pre dobry pocit ze som s nim vyj#*!l hned 2 krat
 _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|