shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: út červen 09, 2009 11:57 am Předmět: Farmáři zablokují 22. června některé dálnice |
|
|
http://ekonomika.idnes.cz/cesti-zemedelci-zablokuji-na-prelomu-cervna-dalnice-fhw-/ekonomika.asp?c=A090609_112750_ekonomika_fih
Tak mě vdy u takových zpráv napadá, jestli je jejich chování protiprávní a já bych na ně mohl zavolat přísluníky, a ty parchanty zpokutují. Proč by si mě měl brát někdo jako rukojmího? Já mám taky své problémy a nenasazuju kvůli tomu jejich krávě kondom na vemeno. Nebo třeba kdy nedávno v nějaký vesnici zablokovali chodci přechod (ale fikaně, protoe stále přecházeli a chodci mají přece přednost), jestli bych je moh vytroubit a po minutě třeba projet (bez rozjezdu, pekne pomalu jen pres spojku). Ty traktoristy asi nevytlacim, tam by mohla pomoct jen nejaka pekna pokutka. Ale nevim, zda, kdyz to maji ohlasene, na ne prestavaji platit ustanoveni jinych zakonu (361). IMHO by to moc smysl nedavalo... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|