Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
emc Expert
|
Zaslal: st srpen 12, 2009 11:20 pm Předmět: |
|
|
Ahoj.
Tak u si jezdím s novou T-eye ADR3000 s 2GB SD. Hned jak jsem ji dostal, provedl jsem upgrade FW a GPS přímo ze stránek JOUTEC (http://joutec.com/english/customer/download.html). Při první jízdě jí trvalo 6km, ne se chytla. Teď u je to v pohodě.
Dojmy:
- hlavní kamera nahrává plynule
- vnitřní kamera trochu cuká
- zvuk je nahrán se zpoděním asi 1 sekunda
Takto to mám nastaveno:
Máte-li nápady na vylepení či úpravu konfigurace, sem s nimi. |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 13, 2009 10:35 am Předmět: |
|
|
Nastaveni mas stejne jako ja... Jen doporucuji nastavit pre recording time na 1 minutu.... Jelikoz 3 minuty je zbytecne moc, ale to uz je na tobe... Jinak kazdopadne tedka jsem se zaznamem fakt spokojeny a je pohoda...
PS: Pockejme na dalsi firmware, treba zase bude zlepseni... |
|
Návrat nahoru |
|
|
LUB Expert
|
Zaslal: čt srpen 13, 2009 1:11 pm Předmět: |
|
|
Já mám Pre Recording na 1min a G Senzor Sensitivity na normal protoe při cestách po těch naich tankodromech jsem měl během 300km třeba 20sepnutí G senzoru. No ale asi to raděj vrátim a občasné sepnutí oelim... nikdy neví kdy se větí citlivost můe hodit.
Jo a se spoděním audia to mám OK... asi se v PC vyzná, ale zkus aktualizovat kodeky které by mohli mít vliv při zpracování AVI...popř. vyzkouej jinej player. Pak leda rozdělit v externím softu soubor na audio a video stopu a o tu 1s posunout.
Musím troku vytknout, e výstupní formát není úplně nejastněji zvolenej a i profesionální střihovej program občas musí hodně chroustat aby ho zpracoval. Třeba se časem dočkáme i takové aktualizace kde si výstupní soubor budeme moct zvolit dle svého...
Jinak jsem z tý mrky fakt nadenej a zjistil jsem, e se v autě chovám o něco sluněji kvůli tomu, e je zaznamenána i audio stopa, ale někdy to fakt nejde a jsem sprostej jako dladič _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 8:18 am Předmět: |
|
|
...a je to vhodné i k dokumentaci dopravních nehod |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 11:40 am Předmět: |
|
|
LUB napsal: | ...a zjistil jsem, e se v autě chovám o něco sluněji kvůli tomu, e je zaznamenána i audio stopa, ale někdy to fakt nejde a jsem sprostej jako dladič |
To mi povídej, já na rozdíl od tebe nemůu ani gestikulovat... |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 11:43 am Předmět: |
|
|
Myslím, e u toho G-Sensoru se nastavuje jen citlivost spínání EVENT, e? Na ten tříčarej graf to vliv nemá, nebo se mýlím? Já mám furt pocit, e a udělám losí test, zrychlím, či to zadupnu, nikdy ty čáry nejsou to, co je prezentováno v manuálu a co bych očekával.
BOBe,
nehody nebrat! To raději více aktivních radarů! |
|
Návrat nahoru |
|
|
radeggast Pozorovatel
|
Zaslal: po září 07, 2009 12:47 pm Předmět: |
|
|
Kluci, taky jsem začal uvaovat o kamerce... Mám ale několik otázek...
Opravdu leze z tý kamerky takový obraz jako je na videích z youtube? Jde mi o to, e RZ jsou vidět pouze z malé vzdálenosti (a to jetě patně)... Kdyby se natočila nehoda (např. 20 - 30m) a řidič ujel, bylo by moné poznat jeho RZ???
Mě někdo zabudovanou kamerku nastálo (např. nějak skrytě)??? Nad zpětným zrcátkem je moc hezký místo, ale tahat pokadý sebou AR, kamerku a rádio... Abych sebou tahal krosnu...
A otázka pro Roberta:
Robert napsal: | ADR3000 mám skladem :-) |
Za jakou cenu??? Stačí do SZ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: po září 07, 2009 2:55 pm Předmět: |
|
|
radeggast napsal: | Na videích z youtube jsou RZ vidět pouze z malé vzdálenosti a to jetě patně. Kdyby se natočila nehoda (např. 20 - 30m) a řidič ujel, bylo by moné poznat jeho RZ? |
Obraz samotný i v ovládacím programu kamerky co se týče RZ není nic moc. Youtube tomu jetě kompresí trochu "pomůe". Take je to tak, jak píe. Jde o to, kdyby byl obraz ve vyí kvalitě (větí rozliení a mení komprese) tak by to HW kamerky nezvládl nahrávat plynule a na SD kartu by se velo jen pár minut záznamu. Záznam má být spí dokumentací toho, co se dělo. es měl opravdu zelenou, kdy ses stovkou řítil praskejma uličkama (přesně určená pozice dle GPS a Google maps) a e Ti ten nezodpovědnej chodec promáčkl haupnu, rozbil sklo, pomačkal střechu, zlomil anténu, aby nakonec dopadl za vůz (sejme ho zadní kamera). Dokonce je mono nechat kamerku běet v autě nonstop. Díky otřesovému čidlu uloí i případný ouchanec na parkoviti (resp. označí záznam proti přemazání při nahrávání v nekonečné smyčce).
Při události můe pro jistotu na stále aktivní mikrofon doplnit záznam svým komentářem.
P.S.: Máte-li brněnskou RZ, hlídejte si v zrcátku praskou Fabii RS luté barvy! |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: po září 07, 2009 6:33 pm Předmět: |
|
|
Budu delat jako ze PS nevidim... |
|
Návrat nahoru |
|
|
snail Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: ne září 20, 2009 7:05 am Předmět: |
|
|
Podle specifikací ADR2500 nemá GPS modul (i kdy v textu tvrdí opak).
citace: | ADR2500: GPS X
ADR2000: GPS Built in GPS Module |
|
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: st září 30, 2009 11:44 pm Předmět: |
|
|
Podle mě je 3300 nástupcem 3000.
Kabinové infra má ji integrováno do těla kamerky.
Noční vidění jsem jetě netestoval... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 9:41 am Předmět: |
|
|
Ice: to opravdu nemám |
|
Návrat nahoru |
|
|
shelter Návtěvník
|
Zaslal: čt říjen 15, 2009 9:14 am Předmět: |
|
|
Chlapi, kde se ADRky dají u nás koupit? Docela se mi začíná zamlouvat ta 2000covka .... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|