|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
emc Expert

|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 10:00 pm Předmět: |
|
|
V neděli 2.8.2009 jsem jel na dovolenou do Krakonoova. Projíděl jsem Mělníkem, ale nějak jsem zaspal a dokonce ignoroval i Miloe. Nejel jsem tedy přes vlečku, ale Bezručovou a tak jsem TP minul. Dále pak obcí Skuhrov, kde jsem na jejím konci viděl "ptačí budku" směřovanou na hříníky od Ml.Boleslavy.
Dnes 6.8.2009 jsem se vracel. Ve Skuhrově pouze stoár. TP nikde. Na Malém Spořilově taky jen stoár bez TP.
Koukám na POI.cz a tam je Mělník čistej, jak dětská prdýlka.
Asi hluché období před novým výběrovým řízením. Kadopádně se zde bude jezdit alespoň dočasně bezpečněji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: so srpen 22, 2009 12:54 pm Předmět: |
|
|
emc napsal: | Koukám na POI.cz a tam je Mělník čistej, jak dětská prdýlka. |
V databázi Traffipax Mělník prozatím ponechám, co kdyby ty budky opět nasadili na ji existující sloupy...
Databáze Traffipax je poskytována bez záruky na správnost či úplnost záznamů! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: pá srpen 28, 2009 10:49 pm Předmět: |
|
|
Robert napsal: | České Budějovice a tam taky zmizel... |
Zmizel i z POI.
Např. Radvánovice před třemi týdny fungovali. A nově funguje Náchod, viz. níe.
Naposledy upravil emc dne pá srpen 28, 2009 11:55 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: pá srpen 28, 2009 11:40 pm Předmět: |
|
|
emc napsal: | Kdo pojedete kolem, povinně nový radar (Traffipax) zaměřit. V databázi POI chybí.
Pozice asi někde tady: 50°25'30"N, 16°9'43"E (soudě podle koly).
Tisková zpráva z jednání rady města Náchoda napsal: | Zařízení pro měření rychlosti v rámci projektu "Bezpečná města" 6-0-2
Jednání rady města se zúčastnili zástupci společnosti CZECH RADAR, s. r. o. Ti nabídli instalaci zařízení, které pořizuje fotodokumentaci při překročení rychlosti. Na základě těchto důkazů je vyhotoveno městskou policií oznámení o přestupku, které je předáno ke zpracování na odbor dopravy a silničního hospodářství. Zde pomocí systému SDP (Sluba správy dopravních systémů), který je poskytnut úřadu, je provedeno přestupkové řízení. V případě, e je třeba zajistit tuto administrativu zvýeným počtem pracovníků, refunduje společnost CZECH RADAR mzdu tohoto pracovníka. Výhody, které přináí zařízení obcím:
- sníení nehodovosti
- část peněz z vybraných pokut je příjmem do rozpočtu města
- ádné pořizovací náklady - dodavatel systém zdarma nainstaluje, obce a města hradí jen pauál za sluby, který je úměrný výi vybraných pokut. " RM souhlasila s instalací tohoto zařízení a poaduje předloení návrhu smlouvy. |
publikováno: 24. 08. 2009 |
Czech Radar napsal: | Náchod se připojil k projektu Bezpečná města
Na dodrování dopravních předpisů na ulici Kostelecká v Náchodě dohlíí od června nový stacionární radar. Během prvního měsíce kolem něj projelo 1033 řidičů rychleji, ne povoluje zákon. Z toho sedmdesát řidičů jelo více ne osmdesátikilometrovou rychlostí. Rekordmanem byl mu, který se 26. 6. ulicí řítil 148 km/hod.
Je neuvěřitelné, jak někteří řidiči hazardují se ivoty ostatních lidí a předevím koláků. V těsné blízkosti radaru toti stojí základní kola Plhov, kterou navtěvuje celkem 430 dětí. Proto jsme se rozhodli připojit k projektu Bezpečná města. Podle statistik se podařilo v jiných městech díky radarům sníit počet přestupků v průměru o edesát procent. Pevně věřím, e ani my nebudeme výjimkou, podotkl vedoucí odboru dopravy Libor Baudy.
Stacionární radar na Kostelecké měří rychlost 24 hodin denně, sedm dní v týdnu. Nevadí mu ani dé, sníh či mlha. Prvních pár týdnů probíhal pouze testovací provoz, od konce července se u ale měří na ostro. Vichni hříníci, kteří nerespektují povolenou padesátku tak musí počítat s pokutou. Pokud se systém osvědčí, zvauje náchodská radnice instalaci dalích zařízení ve městě.
Do projektu Bezpečná města se zapojila ji téměř dvacítka obcí z celé České republiky, např. Turnov, Prostějov či Plzeň.
publikováno: 25. 08. 2009 |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 6:29 pm Předmět: |
|
|
x2005 napsal: | Statické radary v Turnově a okolí |
Tak takto by to mělo být zveřejňováno na http://anonym.to/?http://www.bezpecnamesta.cz/
Převedeno na čísla:
Loc: 50°31'10.227"N, 15°14'54.417"E
Loc: 50°33'3.626"N, 15°12'50.616"E
Loc: 50°35'16.655"N, 15°8'39.333"E
Loc: 50°35'25.582"N, 15°8'59.042"E
Loc: 50°35'23.781"N, 15°10'1.337"E
Porovnám s databází a provedu případné korekce.
Jinak z výe uvedeného odkazu je zřejmé, e Mělník i České Budějovice u Traffipax nemají.
V Plzni by mělo vyrůst a 18 Traffipaxů? Nepředpokládám, e by Czech Radar provozoval Ramery.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 7:04 pm Předmět: |
|
|
emc napsal: | Nepředpokládám, e by Czech Radar provozoval Ramery.  |
Radeji podporujou nemeckou firmu s traffi nesmyslama ROBOT Visual Systems GmbH http://www.robot.de/english/index.php namisto ceske s poradnejma zaricema Fuj co tady se deje... a pritom Plzen byla takovy klidny mesto. No nepotesil jsi me  _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 11:22 pm Předmět: |
|
|
Vak na to Plzeň taky vypsala pěknou veřejnou zakázku. Viděl jsem ji cca před 0,5 - 1 rokem v IS VZ. Cena plnění byla myslím kolem půl miliardy a podmínky účasti nakrásně ité na míru pro Czech Radar. Určitě půjde jetě někde v IS VZ vyhrabat. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 11:50 pm Předmět: |
|
|
Kdy to takhle půjde dál, tak u ani antiradar potřebovat nebudem... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: po srpen 31, 2009 7:03 am Předmět: |
|
|
Tak to jsem zvědav co z toho nakonec bude... podle zadání je to takhle
Název VZ: MĚŘENÍ RYCHLOSTI VOZIDLA PRŮJEZDU KŘIOVATKY NA ČERVENÉ SVĚTLO
Se mi nezdá, e by chtěli hlídat jen rychlost aut, který projedou na červenou. To asi nebude zase tak častej přestupek. V tom bude nějakej háček  _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: po srpen 31, 2009 8:40 am Předmět: |
|
|
Zaznamenává samostaně obojí - jak jízdu na červenou, tak rychlost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: út leden 12, 2010 7:57 pm Předmět: |
|
|
pepek napsal: | Zaznamenává samostaně obojí - jak jízdu na červenou, tak rychlost. |
Dnes jsem zahlédl tuto bestii v Plzni na křiovatce "Folmavská x U Letitě" Loc: 49°43'50.05"N, 13°20'47.337"E .
www.bezpecnamesta.cz napsal: | Plzeň je krajským městem Plzeňského kraje. Na jejím území ije zhruba 164 tisíc obyvatel. Do projektu Bezpečná města se zapojila v červenci 2009. Na dodrování dopravních předpisů zde bude dohlíet a osmnáct radarů. |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: po únor 01, 2010 6:58 pm Předmět: |
|
|
emc: projel jsem to 2x tam a zpět a nemohu najít link na POI traffistar Je tu někde? jak moc je aktuální? díky _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|