Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
x2005 Expert

|
Zaslal: st listopad 18, 2009 12:30 pm Předmět: |
|
|
citace: | navíc podle naich statistik tam řidiči často překračují povolenou rychlost. Není nic neobvyklého, kdy tudy projídějí ve dne i sedmdesátkou, podotkl ředitel zlínské městské policie Milan Kladníček.
Naím cílem je předevím prevence. Chceme upozornit ty, kteří se ulicemi prohánějí osmdesátkou, e to nehodláme tolerovat, upozornil Kladníček.
|
Fuj, Zlín to je úplné centrum silničního pirátství. Jetě, e tam nejezdím, to bych se cítil určitě ohroen. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: st listopad 18, 2009 2:52 pm Předmět: |
|
|
Já tam u raději ani nejezdím!!!!!!!Já jsem ohroován pořád!!! je to prostě děs  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: út listopad 24, 2009 10:16 am Předmět: |
|
|
Právě kluci laserovali na známém místě v Neubuzi.
Bohuel druhý směr  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: čt listopad 26, 2009 9:05 pm Předmět: |
|
|
Ice napsal: | pozor R36 aktvní u i ve ZLÍNĚ!!! dneska stavěli kolegu. zatím nevím barvu ani spz ale zkusím večer prověřit. tak opatrně. |
Ty bláho e by zabloudili??????To se mně nezdá.Tak jsem zvědavý jak dlouho tady vydrí.  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 26, 2009 9:15 pm Předmět: |
|
|
Udelej prosim pro Prahu ramecek, kde bylo mereni? Nebo mi napis v kolikaty sekunde, asi jsem slepej...
PS: Ja bych to bral tak jak to je, ICE ma vzdy duveryhodne informace, takze by me zajimalo kolik bodu je to duveryhodne...
PSS: EMC mi pripomenul, kouknete k nemu do podpisu... 
Naposledy upravil gebič dne čt listopad 26, 2009 9:16 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: čt listopad 26, 2009 9:15 pm Předmět: |
|
|
K nám na Karlovarsko prý taky občas zabloudí ústecká modrá R36 5U3 1357.
Říkal to Ice (tamgasti si vzpomenou). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: čt listopad 26, 2009 9:34 pm Předmět: |
|
|
řidič Lukyn napsal: | Tak měření Ramerem ve Zlíně. |
Koukám, první cedule napevno.
Pak křiovatka.
Následuje koncová cedule, taky napevno.
Gebič,
nejdřív jsem tipoval to auto čumákem do silnice nalevo těsně před křiovatkou. Pak jsem to ale zavrhl, kvůli neodpovídající zvukové signalizaci - slabě a pozdě. Jetě by se dalo hádat to auto na příjezdu do křiovatky vlevo. Je zhasnutý a těsně u plotu, take totálně blbej úhel na ve. Take taky ne. Nejpravděpodobnějí je asi první kára vlevo za křiovatkou, ale kvůli pozici bych spí ne na bradavici tipoval trojnoku... Nechám se podat.
P.S. pro Gebič, na druhou stranu Ice NENÍ BRŇÁK! (ty pí.o, vo.e, co dělá?, vo.e, ...) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 26, 2009 9:38 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem zvedavej.... To vis, clovek se musi za volantem odreagovat... Sice mozna clovek to lehce prezene, ale myslim si, ze takove pekne vyrvani nikomu neuskodi...
PS: Uz se snazim byt slusny, ani netroubim, ale nalezite dotycnemu manevr vratim....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: čt listopad 26, 2009 9:43 pm Předmět: |
|
|
Tak je to ta modrá fábie PČR!!cedule jsou pro úsekové měření.Jinak po levé straně za křiovatkou.Mrká na tebe záď vozu První detekce (slabá)cca 600m.Ale plnohodnotná je cca 330m.Tak si myslím e docela dobrý.Měřili druhý směr!!  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: čt listopad 26, 2009 10:47 pm Předmět: |
|
|
řidič Lukyn napsal: | modrá fábie PČR ... po levé straně za křiovatkou |
Dokonce se mi ten flek zdál býti modrou PČR Fabií. Komprimace YouTube tomu dala docela na frak...
Jak je to s tou trojnokou? Měli ji? Při takovémto postavení by měřili buď chodce na tom chodníků, nebo rychlost výsadby ředkviček na zahrádkách. Aby to měřilo silnici, tak by jí museli ohejbat palicí...
Ice napsal: | ... kontrolovali ... pásy ... |
Jel jsem před pár týdny v KV do Tesco. U se stmívalo a navíc prelo. Na kruháči na Počerny (info pro místní) ve zpětném zrcátku rozpoznávám stříbrné ípy... Jsem nepřipoután. Říkám si kalu na to, stejně je nemůou vidět... Jene oni si hráli na klíata. A na parkáči na mě houkli... Jeli prý od smráku. Sledovali mě od Kauflandu. (cca 1,5 km) A pak chtěli 500 Kč. Já vytáhl 1000 Kč a oni mě poslali rozměnit... Zadrovali mi papíry. U jsem měl chu si udělat nákup a vrátit se a pak (pozdějí nákup mi trval 40 minut). 
Naposledy upravil emc dne čt listopad 26, 2009 10:57 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: pá listopad 27, 2009 8:30 am Předmět: |
|
|
Trojnoku jsem taky neviděl.Ale vcelku jsem se lekl protoe mi do toho jetě pustil parkáč a potom jsem si viml Infiniti a bylo ve vysvětleno  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
myTB Pozorovatel

|
Zaslal: pá listopad 27, 2009 10:38 am Předmět: |
|
|
Parkáč jsem pochopil, ale co je to Infinity?  _________________ Kdysi: Beltronics 940 Vector US, Valentine 1 3.864
Nyní: Beltronics RX65 Euro - vertikálně (od výhradních) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert