|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
snail Expert

|
Zaslal: po únor 05, 2007 5:32 pm Předmět: |
|
|
Byla bych s výměnou AR trochu zdrenlivá, něco nového je vdy bomba atd. a postupem času se zjistí, e to zas taková bomba není, pak se věc zavrhne a po nějakém čase se ustálí její popularita.
Např. před 4 měsíci bych dle referencí ihned vyměnila výbornou 945 za V1 a dnes u při event. výměně detektoru budu uvaovat jinak, jak čtu místa falených poplachů V1 tak se shodují s 945.
Stejně tak dle jedné reference byl vyzdvihován Bel STI a realita je asi taky někde jinde.
Vydrela bych jetě nějaký čas, kvalitní detektory prověří čas. Stálice jsou jasné a ve ostatní musí dokázat svoje místo na trhu - cena vs. výkon. Otestuji svou 945 na stacionáru, jestlu je po 17 hodině jetě nějaký funkční a dodám videa ve vertikální pozici na známém místě v autě.
pozn. k chladiči V1: výborná inovace, ale rozhodně nehodlám studovat slaboproud abych zprovoznila AR, raději dám 25 000 + 2 000 za 975R a montá stylem tady máte auto a detektor a zítra chci mít funkční zařízení, ve mezitím mě nezajímá. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: po únor 05, 2007 6:13 pm Předmět: |
|
|
Umístění chladiče na detektor (věřím e by to pomohlo i na Bel 945CZ, který trpí tím samým problémem) je jen pro vyvolené Ostatní musí koupit co je a neřeit to. Časem zakoupím externí display a udělám montá do přední části auta, kde bude detektor chlazen přirozeným způsobem a v létě bude sputěno elektronické chlazení.
Chlazení je běné v řadě elektronických aplikací, kde je potřeba mít co nejnií um elektroniky a zvýit její citlivost.
Problém s falenými poplachy se týká ovem víceméně jenom pár procent území ČR, ovem na foru to vypadá, jako jev, který vás potká kdykoliv si zakoupíte V1 - to je takový malý pragocentrismus  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
Zaslal: út únor 06, 2007 12:13 am Předmět: |
|
|
Josef napsal: | Umístění chladiče na detektor ... je jen pro vyvolené ... Časem zakoupím externí display a udělám montá do přední části auta, kde bude detektor chlazen přirozeným způsobem a v létě bude sputěno elektronické chlazení. |
Myslim, ze tady roste takovy cesky Mike Josef Valentine! Treba za 5 let budou na anglojazycnych forech probirat nejaky zazracny PepaOne ....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: út únor 06, 2007 1:17 am Předmět: |
|
|
Důleitý je výsledek a ten je, e V1 je s chlazením pičkový detektor s minimálními falenými poplachy za 400 USD a to je ve  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: út únor 06, 2007 10:52 am Předmět: |
|
|
Někomu stačí věci tak jak je koupí, bohuel mě ne. Jediné co jsem neupravoval je spotřební elektronika, jinak větinu věcí jsem musel upravit, aby mi vyhovovaly a to dělám nejen já ale řada mých kolegů (a jsou to věci v ceně desítek tisíc korun). Kadopádně mám radost, kdy vidím, e po předělání věci funguje lépe (ale to znají např. vichni přetaktovávači PC apod.). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: út únor 13, 2007 5:47 pm Předmět: Re: Druhý detektorový minitest ;-) |
|
|
x2005 napsal: | Udělal jsem 5 otoček na Evropský, a Josef bude mít radost
|
Pro porovnání přikládám obrázek z měření na Evropské chlazeného V1 s umístěním na cloně dnes odpoledne. Tohle místo evidentně svědčí V1 a Bel zde hodně ztrácí.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: út únor 13, 2007 7:00 pm Předmět: |
|
|
Nevím, ale dnes jsem projel kolem 3 klasických míst, kde znám místa detekce z paměti a vude byla exceletní, řekl bych asi nejlepí co jsem viděl, jakoby chlazení opravdu citlivost zvýilo, ale výsledky z testování zatím nemá smysl zvěřejňovat a po delí době. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|