Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
b Pozorovatel
|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 10:53 pm Předmět: Konektor na V1 |
|
|
Moc me nebavi vzdy vyndavat konektor RJ 11 z V1 kdyz ji beru sebou. Jednak docela drzi i kdyz zmacknu ten "cudlik" (pojistku proti vypadnuti), a ze zkusenosti vim jak se mi ojel RJ 11 v pocitaci. Zoubek na pojistce uplne casm zmizel, nakonec se ulomil. Nestalo by za to udelat si na kratky kablik druhou RJ 11, pichnout natrvalo do V1 a druhy konec treba jack (sluchatkovy), a zase puvodni kablik napajeni pichnout do samice RJ 11 (telefonni adapter) a vyvest opak k jacku? Nebo nejaky jiny napad?
Mozna je to blbost, uvidim jak dlouho ten RJ11 vydrzi, a pak si zbastlim novy. _________________ V1 v1.8 POP2, fw3.856 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 27, 2006 12:51 am Předmět: |
|
|
Konektor R11 by měl něco vydret, nicméně takový kabel stojí pár korun. |
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: pá říjen 27, 2006 7:22 am Předmět: |
|
|
ja by som navrhoval RJ11 spojku + kusok kabla zapojeneho priamo v detektore.
moje riesenie: original kabel v laktovej opierke (je tam zasuvka) + RJ11 spojka na tom istom mieste. dalsia cast je cca 4m telefony kabel vyvedeny k clone spolujazdza. ked sa konektor pokazi tak jedine na tom telefonnom kabli a ten lahko vymenim. navyse kablovanie skoro neni videt. _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
miroh Nováček
|
Zaslal: út březen 02, 2010 12:05 pm Předmět: |
|
|
ragamix napsal: | ja by som navrhoval RJ11 spojku + kusok kabla zapojeneho priamo v detektore.
moje riesenie: original kabel v laktovej opierke (je tam zasuvka) + RJ11 spojka na tom istom mieste. dalsia cast je cca 4m telefony kabel vyvedeny k clone spolujazdza. ked sa konektor pokazi tak jedine na tom telefonnom kabli a ten lahko vymenim. navyse kablovanie skoro neni videt. |
Co je v tom telef. kabli plus a co minus? |
|
Návrat nahoru |
|
|
leonfun Nováček
|
Zaslal: út březen 02, 2010 5:27 pm Předmět: |
|
|
miroh napsal: | ragamix napsal: | ja by som navrhoval RJ11 spojku + kusok kabla zapojeneho priamo v detektore.
moje riesenie: original kabel v laktovej opierke (je tam zasuvka) + RJ11 spojka na tom istom mieste. dalsia cast je cca 4m telefony kabel vyvedeny k clone spolujazdza. ked sa konektor pokazi tak jedine na tom telefonnom kabli a ten lahko vymenim. navyse kablovanie skoro neni videt. |
Co je v tom telef. kabli plus a co minus? |
_________________ V1 -3.872 | LI 8.02 quad | X50e
Laser saved: 1 (09/2011)
Testing Toys:
Bushnell Velocity
Marksman - KPH
Marksman - MPH
Hot Wheels - radar toy |
|
Návrat nahoru |
|
|