|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
x2005 Expert

|
Zaslal: st listopad 26, 2008 8:43 am Předmět: k čemu stráníci tak rychlé auto potřebují |
|
|
Unikátní americký bourák pro městskou policii vyel výhodněji ne octavia
http://auto.idnes.cz/unikatni-americky-bourak-pro-mestskou-policii-vysel-vyhodneji-nez-octavia-165-/automoto.asp?c=A081125_110610_automoto_fdv
citace: | Vrchní stráník městské policie v Novém Městě nad Metují Petr Čermák si prý rozhodně na Ameriku hrát nechce. "Oslovil jsem různé výrobce, jak domácí, tak dovozce zahraničních vozů. Ale bohuel jsem zjistil, e vozy dodávané pro policii jsou jen barevně upraveny a vybaveny výstraným zařízením a vysílačkou. To je absolutně nedostačující," tvrdí Čermák.
Servis auta by podle něj neměl být draí ne u běné kodovky, protoe na vůz je záruka, a pro pozdějí dobu dodavatel garantoval, e technici značkového servisu budou při případné opravě automobilu pracovat za mnohem nií sazby, ne je obvyklé ve značkových servisech tuzemských aut, toté prý platí i o cenách náhradních dílů.
Vozy stejného výrobce mají i stráníci v Opatovicích nad Labem a v Lázních Bohdanči. V Novém Městě si vak pořídili novějí model ne jejich kolegové na Pardubicku.
Na tento typ vozu prý v současnosti přechází řada policejních okrsků v USA.
Radnice poskytla na nákup amerického policejního vozu 760 tisíc korun, co podle Čermáka byla v době nákupu auta cena srovnatelná s cenou standardního vozu koda Octavia combi bez policejního vybavení.
Stojí za pozornost, e charger evropská zastoupení Dodge nenabízí. "Tento model není oficiálně dováen do Evropy, není na něj oficiální evropská záruka. Vozy, které jsou v Česku v nabídce, jsou individuálně dovezené," říkají v praském dealerství automobilky.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: út prosinec 02, 2008 11:22 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem dnes koukal na 112 a viděl nové autí MP NMNM, které asi pořídili po vzoru MP LB.
Odkaz na stránky o novém voze MP NMNM: http://aktualne-z-mp.novemestonm.cz/nove-vozidlo-mp.html
Jak jsem a teď zjistil, přiel jsem s kříkem po funuse...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: st červenec 07, 2010 9:13 pm Předmět: |
|
|
To jstě bude rát 7l na 100...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|