Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
msp_x Expert
|
Zaslal: po červen 02, 2008 10:54 am Předmět: Radar Brezany |
|
|
Tenhle dotaz/prispevek by asi mel spise smerovat do diskuze na poi.cz, ale protoze tam jeste nemam ucet, tak se nejdrive zeptam tady. V jake kategorii jsou "zpomalovaci semafory"? Trochu jsem se pri pohledu na mapu stacionarnich radaru vydesil, ze v Brezanech jsou nejake nove, dokonce meri 30ku. Dneska jsem na ne koukal a vypada to spis na podobny princip jako v Kocande, kdy pri vetsi rychlosti vyskoci cervena na semaforu. Tenhle byl v kat. stacionarni radary a ta mi neprijde nejvhodnejsi.
Naposledy upravil msp_x dne po červen 02, 2008 12:06 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: po červen 02, 2008 10:58 am Předmět: |
|
|
spoustu POI v kategorii "stacionární radary" jsou i obyčejné cedule ukazující rychlost. s tím nezle nic dělat. ale pak se v tom snadno ztratí nějaký TraffiStar a to je průvih _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
LUB Expert
|
Zaslal: po červen 02, 2008 3:16 pm Předmět: |
|
|
No to si nevyberete. Lidi to tam patlaj hlava nehlava, take je v tom chaos. Prostě nepochopí, e třeba měřící cedule není stacionár a kolikrát mi přijde, e upozornění na mobilní radary tam strkaj policajti na kadýho půl kilometru aby vichni byli neustále ve střehu. _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
snail Expert
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 7:07 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil snail dne so prosinec 31, 2011 9:51 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Céda Člen klubu
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 3:33 pm Předmět: |
|
|
Odešel jsem z jinych fór abych svůj majestát nevystavoval hněvu a tak se nebudu zapojovat ani do tamní diskuze o tom jestli některý křižovatky snímají jak prujezd na červenou tak rychlost.. Mám poi a musel jsem ty zvuky v Praze vypnout, protože mě sere že to furt řve u každý píčoviny i když to nic neměří. Nebo nedej bože se s nima hádat, že né všechny ty supr radarový semafory fungují. Některý jsou totiž už dlouhodobě vypnutý a ani průjezd na červenou nesledují. _________________ Čest a síla |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 3:42 pm Předmět: |
|
|
Ty jsi Lexa Snail?? |
|
Návrat nahoru |