Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
snail Expert

|
Zaslal: čt únor 15, 2007 1:08 pm Předmět: Valentine 1 remote installation kit |
|
|
Nescháněl někdo monost externí instalace V1?
koukněte na Valentine 1 remote installation kit
http://www.a-bond.com/index2.htm |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
sarkan Pozorovatel

|
Zaslal: út únor 27, 2007 7:34 pm Předmět: |
|
|
Jak je vyreseno u V1 napojení externího repracku? Uz brzy ocekavam, ze mi V1 dorazi, a objednal jsem taky externi displej, to kuli skryte montazi do masky vozu, ale zapomel jsem na externi reprak. Je to mozne jednoducho dodelat? Diky. _________________ V1 3.858
Mio c710+ POI |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: út březen 06, 2007 9:26 pm Předmět: |
|
|
Externí displej bohuel neobsahuje repro. Tudí musí se zakoupit nejen displej ale i zvukový modul. Nyní tuhle sestavu testuji tak dám vědět, jaké budou výsledky - V1 je umístěn za přední maskou auta. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sarkan Pozorovatel

|
Zaslal: po březen 12, 2007 8:56 pm Předmět: |
|
|
A kdybych obětoval regulaci hlasitosti, nejde to dodělat? Na výstupu přeci musí být NF signál pro repro. Je tam nějaká nestandartní koncovka?
P.S. V1 je u na Slovensku, ale bohuel mi ho proclívají.... Ani mne tak ne...ou ty prachy, jak to zdrení.  _________________ V1 3.858
Mio c710+ POI |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: út březen 13, 2007 7:16 am Předmět: |
|
|
sarkan - parada. daj potom vediet co ta vysiel (hlavne kolko navyse si zaplatil k cene samotnej v1) _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: ne březen 18, 2007 1:54 am Předmět: |
|
|
Take krabička na externí pouití je připravená, budou následovat testy

Naposledy upravil Josef dne po březen 19, 2007 11:48 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sarkan Pozorovatel

|
Zaslal: po březen 19, 2007 5:25 pm Předmět: |
|
|
Moc pekné. Tie sa na to chystám, ale odrádzajú ma 2 veci. Mike Valentine tvrdí na svojich stránkach, e má odskúané, e čím vyie detektor je, tým je úspenejí. Podkladá to tvrdením, e keď je nízko, "nevidí" cez predchádzajúce auto na radar. Druhá vec je, e zadné čidlo bude "čumie" na motor a nie dozadu. A tretia vec, som lenivý a nechce sa mi.  _________________ V1 3.858
Mio c710+ POI |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: po březen 19, 2007 6:51 pm Předmět: |
|
|
Ano to je pravda, citlivost v masce je pro některá místa méně citlivá ne při umístění v autě. Bude se divit ale detektor vpředu dokáe rozliit signál nejen ze předu, ale i zezadu, take ipky fungují, i kdy je zadní detekce méně citlivá. Pořád hledám místo pro umístění detektoru, tam kde je nyní to moc ideální zrovna není. Na druhou stranu je citlivost na lasery mnohem větí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: po březen 19, 2007 7:58 pm Předmět: |
|
|
ehm ja tam ziadne obrazky nevidim.. len kriziky ako ked nefunguje link. mozno to bude tou diakritikou v nazve suborov.. _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rullez Pozorovatel

|
Zaslal: po březen 19, 2007 8:05 pm Předmět: |
|
|
ragamix napsal: | ehm ja tam ziadne obrazky nevidim.. len kriziky ako ked nefunguje link. mozno to bude tou diakritikou v nazve suborov.. |
Má zapnutý v prohlíeči - načíst obrázky? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: po březen 19, 2007 8:10 pm Předmět: |
|
|
Rullez napsal: | Má zapnutý v prohlíeči - načíst obrázky? |
jasne.. vsetko funguje normalne ale tieto nie.. ani v IE7 ani v opere.. a tusim to nefungovalo ani cez den v praci (iny comp)  _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|