Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VS Člen klubu

|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 4:06 pm Předmět: |
|
|
Tak co mám info já od pána slovenských radarových poměrů znalého tak se kupovalo cca 10 superBů + nějaké seat leon. A šli do toho jen staré radary ze starých passatů...
Ale pokud by to opravdu byl nový R10 tak tím líp-tím by se jen potvrdilo že dál kupují výrobky z rametu a na nějaké MR serou  _________________ PROTECTOR 850cz - Bel RX65i CZ - AL G9triple
!!!POUŽÍVÁM POUZE KVALITNÍ OCHRANNÉ PROSTŘEDKY!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 4:21 pm Předmět: |
|
|
no poviem to len ze ani on nevie vsetko.. casom sa uvidi.. napr uz len ten pocet - superbov bolo len osem a 2 seaty. navyse radar je (zatial) len v tomto jednom co som pisal. vsetko nasvedcuje ze je to testovaci kus R10 ako aj ta fabia RS s multaradarom.
aj ak to je R10 neznamena to nic. urcite nie ze na MRCD kaslu (ver tomu co hovorim) _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VS Člen klubu

|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 4:41 pm Předmět: |
|
|
cca10 znamená že asi,okolo toho čísla-což 8ks odpovídá...
Popravdě je mě to jedno jestli to jsou staré nebo nové remery-pro mě je hlavní že to je ramer.
A jeden s těch leonu je FR
info mám vcelku dobré...a p. Kabát má za ty roky také své kontakty-takže mu věřím. _________________ PROTECTOR 850cz - Bel RX65i CZ - AL G9triple
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 4:52 pm Předmět: |
|
|
mno ako myslis presviedcat ta nasilu nebudem..uvidis sam. dobre info su take ktore su presne.. cca 10 a nejake seat leon neni presne info. presne info je 8. a nie jeden alebo oba seaty su cupra  _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VS Člen klubu

|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 5:08 pm Předmět: |
|
|
Mě stačí ke štěstí málo...
počty a typy aut jsou mě ukradené-mě zajímá jestli to má ramer nebo něco jiného-když to má ramer tak to víc neřeším-protože mě to nijak zvlášť neohrozí...
A věř že p. Kabát ty počty a typy aut ví přesně...a také ví jaké zařízení v tom je atd. Bavil sem se s ním o těch superBech snad už před měsícem
tak sem si dal tu práci a našel sem i meil od něj-8černých superb 3,6 a 2bílé leon cupra R300... A jdou do toho staré radary z passatů  _________________ PROTECTOR 850cz - Bel RX65i CZ - AL G9triple
!!!POUŽÍVÁM POUZE KVALITNÍ OCHRANNÉ PROSTŘEDKY!!!
Naposledy upravil VS dne čt listopad 17, 2011 5:24 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
VS Člen klubu

|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 5:31 pm Předmět: |
|
|
viz doplnění mého předchozího příspěvku-takže nikde není problém...
Čas ukáže-zatím je v SK bezpečno...krom pár aut s gesig/polcam...a to sem zatím jen jednou potkal MB C jinak vždy laser nebo ramer. _________________ PROTECTOR 850cz - Bel RX65i CZ - AL G9triple
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 5:42 pm Předmět: |
|
|
no ok pocet uz sedi ale teraz zas nesedi farba superby su v 3 farebnych prevedeniach a cupry v 2 z toho jedna pomalovana (mozeme teda povazovat za bielu)
polcamy su nastastie len 2 v passatoch. v MB C neni - ale mozu mat trucam. _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VS Člen klubu

|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 6:34 pm Předmět: |
|
|
Já měl za to že v MB C máte gesig/polcam... Jinak sem nic jiného nepotkal....nebo sem si toho nevšiml.
Vždy všechno pěkně v autě pípalo když se něco dělo  _________________ PROTECTOR 850cz - Bel RX65i CZ - AL G9triple
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 6:43 pm Předmět: |
|
|
o tom mercedese sa dost rozpravalo ze ma polcam ale nie je to tak. podobna fama sa rozsiruje aj o kia.. ale ani to neni pravda. inak gesig na slovensku vobec nemame.. nastastie. idealne by bolo keby mali len detekovatelne veci  _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VS Člen klubu

|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 6:58 pm Předmět: |
|
|
Tak proč ho sakra máte když je "k ničemu" _________________ PROTECTOR 850cz - Bel RX65i CZ - AL G9triple
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 7:00 pm Předmět: |
|
|
myslis ten mercedes? no mozu z neho laserovat. alebo ho vyuziju ako dvojicku k radaru. _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VS Člen klubu

|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 7:12 pm Předmět: |
|
|
Na to jim stačila kia za 1/3 ceny MB _________________ PROTECTOR 850cz - Bel RX65i CZ - AL G9triple
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 7:14 pm Předmět: |
|
|
to auto zostalo tusim po packovi tak co uz s nim.. hadam ho teraz nepodpalia _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
fio18 Člen klubu

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|