|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Josef Anonymní
|
Zaslal: út únor 27, 2007 8:19 pm Předmět: |
|
|
Myslím, e i tak je to dobré, ovem pro dovozce www.antiradar.com to není lehká situace a pokud nehackne nové detektory, zbývá Target, V1 a nebo policejní radary 
Naposledy upravil Josef dne út únor 27, 2007 8:29 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rullez Pozorovatel

|
Zaslal: út únor 27, 2007 11:52 pm Předmět: |
|
|
Antiradary BEL napsal: | Josef: To zas ne, tolik se neprodavalo ani v lete, ale takove 2 - 6 denne se prodaji. Ted jim uspesne zacaly sekundovat V1, ale holt 20.000 Kc je 20.000 Kc. Ovsem kdyby byly 965/995, tak jich kolikrat prodam i 10 ks denne. BELy jsou v CR jiz nejaka znacka, Targetu a V1 se lidi dost boji a po ruznych fintach s BEL USA detektory, Cobrami, Quintezzem a pod. se jim ani moc nedivim.  |
Mezi námi děvčaty,musím velice pochválit prodejce Antiradary BEL!Výborný přístup k zákazníkovi a to ve vem.Dávám 12 řidičských bodů z 12 !Take jen tak dál a doporučuji vem.Jsem spokojen.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vtec2 Pozorovatel

Založen: 19.2.2007 Příspěvky: 30 Bydliště: Olomouc, Brno, Zlín
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 1:49 pm Předmět: |
|
|
jezdím teď druhý den s 550 a zatím velmi dobré zkuenosti, ve srovnání s mou 945CZ výrazně ubylo fal poplachů, zaznamenal jsem jediný na nadjezdu v OL, ale tam ječela i 965CZ, detekce je zhruba na stejné úrovni jako 945, potkal jsem jen jeden mobilní radar po směru jízdy v PV, schovaní za zdí u Tesca a detekce cca 80 m před autem, 945CZ neznatelně později, 550 hodnotím jako idální detektor v dané cenové kategorii, teď jen nevím, zda ho koupit i pro sebe nebo počkat co se vyklube "nového" 965-995 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: pá březen 02, 2007 2:47 pm Předmět: |
|
|
vtec2 napsal: | ... teď jen nevím, zda ho koupit i pro sebe nebo počkat co se vyklube "nového" 965-995 |
hmm to je dobra otazka. v 550 je ale podla vsetkeho povodny t.j. myslim tym neosekany HW co by mohla byt vyhoda. ja kebyze teraz kupujem detektor tak uvazujem o 550 a v1.. (ono z nicoho ineho na druhej strane ani neni mozne vyberat ze chcel som tym povedat ze by som na nove 965 v tomto stadiu necakal) _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vtec2 Pozorovatel

|
Zaslal: pá březen 02, 2007 4:34 pm Předmět: |
|
|
no jo, já mám velmi slunou 945CZ, ale vadí mě fal poplachy, tam mám obavy, e s V1 si nepolepím a 550 je o něco lepí ne 945, v podstatě bych neměl důvod měnit, ale jezdím v na fal poplachy velmi exponované lokalitě a u mě to věčné pípání tve |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: pá březen 02, 2007 10:14 pm Předmět: |
|
|
njn tak v tom pripade je pre teba asi najlepsia volba bel550 _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vtec2 Pozorovatel

|
Zaslal: so březen 03, 2007 5:10 pm Předmět: |
|
|
tak target mě zatím nepřestává překvapovat, radary jsem sice potkal jen dva, detekce standartní ( velmi dobrá ), ale co mě zaujalo, je odolnost vůči fal. poplachům, kde se velmi blíí 965CZ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Poklop Kolemjdoucí
|
Zaslal: út březen 06, 2007 10:01 pm Předmět: spokojenost |
|
|
Zdarec vem, jsem nový uivatel Targetu 550. Jezdim s nim u tejden, zatim spokojenost, fale.popl. ádné (moná 2 za ten týden, ale mohlo jet v proti směru auto s radarem).
Trochu mi přijde, e teda ty IR usekový to zas tak moc nebere. Moná záleí i na umístění. Já ho mám na přísavkách vpravo vedle zrcátka.
Dlouho jsem se rozhodoval mezi V1 a T550 a myslim, e je to fakt nerozhodně. Kadej má něco do sebe, nejlepí je mít asi oba, jeden do města a druhej na vyjíďky ale to je trochu drahá sranda.
Test v Praze dopadl tedy na výbornou, ted jeste uvidíme, jestli mi pomůe 550ka na dálnici ve 180ti (nejsem zas takovej závodník, ale 130 je fakt trapný ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: út březen 06, 2007 11:23 pm Předmět: |
|
|
Problém s úsekovkama je, e přes den vypínají IR přisvícení, take detekce je pak nespolehlivá.
Ve 180 ti asi nepomůe nic, protoe na dálnici můe být detekce po směru v desítkách metrů a to ujede ani ne za sekundu. Navíc časem přibydou úsekovky a měření laserem, tak si začni pomalu zvykat na 130  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Poklop Kolemjdoucí
|
Zaslal: st březen 07, 2007 1:13 am Předmět: Aha |
|
|
Take chce říct, e je to tak drsný na dálnici s detekcí?
No stejně člověk přibrzdí, kdy má podezření. No tak uvidíme.
Vim, e usekovky vypínaj přes den, píu taky, e v noci
Jo sorry, nenapsal jsem to tam
Tak opravuji, za nedostatečnou detekci povauju, kdy je noc a vono nic  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: st březen 07, 2007 8:18 am Předmět: |
|
|
Píu e můe být. V Praze jsme u viděli nějaká místa, kdy detektor reaguje prakticky az na poslední chvíli. Je to v případech, kdy je měření v místě s minimálními odrazy a radar je poměrně daleko mimo silnici. Dokonce jednou se mi stalo na cca 144 km D1, e V1 ani nepípnul a přesto tam měřila Fabie (byla poměrně daleko od okraje vozovky) a po 500m to vybírali. Target 550 by v tomto případě rovně neměl ádnou anci. Navíc tě mohou změřit systémem GESIG (cejchovaný tachometr), kde radar nefunguje a to nemluvím o úsekových měřeních která jsou i přenosná. Take pokud chce jezdit 180 km/h tak si pořid osobního řidiče  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Poklop Kolemjdoucí
|
Zaslal: st březen 07, 2007 9:57 am Předmět: no jasně :-) |
|
|
Počkej Dělá, jakoby 180 na D1 byl nějakej převrat. Pravda větinou neopustim levej pruh (a to je dobře v pravym se jet nedá kvuli zničený vozovce). Ale kdy jedu 160, tak mi zas vichni ujíděj
No chápu, e jsou místa, kde nejsou odrazy a detekce je slabá nebo ádná, ale to člověk musí holt sledovat. Detektor je jen pomocník, neni to jasná záchrana. Chce to holt dávat pozor, poslouchat Targeta a Tom toma
Jinak 180 po D1 jezdim uz nekolik let a nikdy mě nechytli. Teda jen jednou, kdy jsem zkouel z kopečka na D1 maximálku a vim sem si měřícího auta vedle na trávě. Ubrzdil jsem to na 160 (z 230ti) v paprsku a měl jsem co dělat to vůbec ubrzdit u zastavujícího policajta. Bylo to za 500  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: st březen 07, 2007 11:08 am Předmět: |
|
|
Převrat to není já jezdím 130 dle GPS (140km/h dle tachometru a předjídím 30% vech aut) a neřeím to. Kdyby to byla dálnice, tak věřím e 160 je přiměřená rychlost, ale na tomhle "tankodromu" je to hovadina, navíc v době, kdy se kamionáci baví tím, e rychlým autům tam na poslední chvíli vjedou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
Zaslal: st březen 07, 2007 11:47 pm Předmět: |
|
|
Nevim, jestli to jiz tady bylo, ale pravidelne mam na Targetu dlouhy falesny poplach u Strasnickeho krematoria (Vodafone Vinice), pricemz se vyskytuje vzdy, prakticky v libovolne denni a vecerni dobe a u ruznych kusu detektoru, na rozdil od useku Jiriho z Podebrad - Flora, kde nektere detektory pres den "plasi", a jine vecer nebo v podvecer jiz ne.
Nejezdim tam ovsem moc casto a vzdy mam jiny detektor (Targety zatim testuji VSECHNY osobne, dokud neziskam 100% jistotu o jejich spolehlivosti ohledne falesnych poplachu ), takze zatim netusim, jestli je rozhodujici konkretni kus detektoru nebo ruzna denni doba, ale spise tipuji druhou variantu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: čt březen 08, 2007 3:02 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem dneska nahodou jel za barakem a nestacil jsem se divit, dali nam sem stacionar, takze konecne muzu testovat, jen me stve, ze jsem dal vcera pryc Bel 995 CZ, takze mam jen testovani s Targetem, ale dopadnul podle me super!! Kdyz budete chtit hodim sem souradnice a muzete testovat, jelikoz se krasne otaci...
http://www.youtube.com/watch?v=t2gK7Zre6dM
Loc:50° 7' 32.74" N, 14° 26' 34.66" E
Radar ma stejnou frekvenci jako mel stacionar na Opatovsky a nejlepsi detekci jsem s Targetem zjistil: Proti radaru 300m a po smeru radaru 105m a nejhorsi detekci jsem zjistil proti radaru 260m a po smeru radaru 83m... Zajimalo by me srovnani s Belem 995 CZ a V1, tak az budete mit cestu tak to zkuste...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|