Obsah fóra

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Target 550
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra -> Bel
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Josef
Anonymní

PříspěvekZaslal: út únor 27, 2007 8:19 pm    Předmět: Citovat

Myslím, že i tak je to dobré, ovšem pro dovozce www.antiradar.com to není lehká situace a pokud nehackne nové detektory, zbývá Target, V1 a nebo policejní radary Smile

Naposledy upravil Josef dne út únor 27, 2007 8:29 pm, celkově upraveno 1 krát.
Rullez
Pozorovatel

PříspěvekZaslal: út únor 27, 2007 11:52 pm    Předmět: Citovat

Antiradary BEL napsal:
Josef: To zas ne, tolik se neprodavalo ani v lete, ale takove 2 - 6 denne se prodaji. Ted jim uspesne zacaly sekundovat V1, ale holt 20.000 Kc je 20.000 Kc. Ovsem kdyby byly 965/995, tak jich kolikrat prodam i 10 ks denne. BELy jsou v CR jiz nejaka znacka, Targetu a V1 se lidi dost boji a po ruznych fintach s BEL USA detektory, Cobrami, Quintezzem a pod. se jim ani moc nedivim. Mad

Mezi námi děvčaty,musím velice pochválit prodejce Antiradary BEL!Výborný přístup k zákazníkovi a to ve všem.Dávám 12 řidičských bodů z 12 !Takže jen tak dál a doporučuji všem.Jsem spokojen. Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vtec2
Pozorovatel

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 1:49 pm    Předmět: Citovat

jezdím teď druhý den s 550 a zatím velmi dobré zkušenosti, ve srovnání s mou 945CZ výrazně ubylo fal poplachů, zaznamenal jsem jediný na nadjezdu v OL, ale tam ječela i 965CZ, detekce je zhruba na stejné úrovni jako 945, potkal jsem jen jeden mobilní radar po směru jízdy v PV, schovaní za zdí u Tesca a detekce cca 80 m před autem, 945CZ neznatelně později, 550 hodnotím jako idální detektor v dané cenové kategorii, teď jen nevím, zda ho koupit i pro sebe nebo počkat co se vyklube "nového" 965-995
ragamix
Expert

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 2:47 pm    Předmět: Citovat

vtec2 napsal:
... teď jen nevím, zda ho koupit i pro sebe nebo počkat co se vyklube "nového" 965-995

hmm to je dobra otazka. v 550 je ale podla vsetkeho povodny t.j. myslim tym neosekany HW co by mohla byt vyhoda. ja kebyze teraz kupujem detektor tak uvazujem o 550 a v1.. (ono z nicoho ineho na druhej strane ani neni mozne vyberat ze Mr. Green chcel som tym povedat ze by som na nove 965 v tomto stadiu necakal)
vtec2
Pozorovatel

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 4:34 pm    Předmět: Citovat

no jo, já mám velmi slušnou 945CZ, ale vadí mě fal poplachy, tam mám obavy, že s V1 si nepolepším a 550 je o něco lepší než 945, v podstatě bych neměl důvod měnit, ale jezdím v na fal poplachy velmi exponované lokalitě a už mě to věčné pípání štve
ragamix
Expert

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 10:14 pm    Předmět: Citovat

njn tak v tom pripade je pre teba asi najlepsia volba bel550
vtec2
Pozorovatel

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2007 5:10 pm    Předmět: Citovat

tak target mě zatím nepřestává překvapovat, radary jsem sice potkal jen dva, detekce standartní ( velmi dobrá ), ale co mě zaujalo, je odolnost vůči fal. poplachům, kde se velmi blíží 965CZ
Poklop
Kolemjdoucí

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 10:01 pm    Předmět: spokojenost Citovat

Zdarec všem, jsem nový uživatel Targetu 550. Jezdim s nim už tejden, zatim spokojenost, faleš.popl. žádné (možná 2 za ten týden, ale mohlo jet v proti směru auto s radarem).
Trochu mi přijde, že teda ty IR usekový to zas tak moc nebere. Možná záleží i na umístění. Já ho mám na přísavkách vpravo vedle zrcátka.
Dlouho jsem se rozhodoval mezi V1 a T550 a myslim, že je to fakt nerozhodně. Každej má něco do sebe, nejlepší je mít asi oba, jeden do města a druhej na vyjížďky Laughing ale to je trochu drahá sranda.
Test v Praze dopadl tedy na výbornou, ted jeste uvidíme, jestli mi pomůže 550ka na dálnici ve 180ti Very Happy (nejsem zas takovej závodník, ale 130 je fakt trapný Mr. Green )
Josef
Anonymní

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 11:23 pm    Předmět: Citovat

Problém s úsekovkama je, že přes den vypínají IR přisvícení, takže detekce je pak nespolehlivá.
Ve 180 ti asi nepomůže nic, protože na dálnici může být detekce po směru v desítkách metrů a to ujedeš ani ne za sekundu. Navíc časem přibydou úsekovky a měření laserem, tak si začni pomalu zvykat na 130 Mr. Green
Poklop
Kolemjdoucí

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 1:13 am    Předmět: Aha Citovat

Takže chceš říct, že je to tak drsný na dálnici s detekcí?
No stejně člověk přibrzdí, když má podezření. No tak uvidíme.
Vim, že usekovky vypínaj přes den, píšu taky, že v noci Smile
Jo sorry, nenapsal jsem to tam Very Happy
Tak opravuji, za nedostatečnou detekci považuju, když je noc a vono nic Exclamation
Josef
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 8:18 am    Předmět: Citovat

Píšu že může být. V Praze jsme už viděli nějaká místa, kdy detektor reaguje prakticky az na poslední chvíli. Je to v případech, kdy je měření v místě s minimálními odrazy a radar je poměrně daleko mimo silnici. Dokonce jednou se mi stalo na cca 144 km D1, že V1 ani nepípnul a přesto tam měřila Fabie (byla poměrně daleko od okraje vozovky) a po 500m to vybírali. Target 550 by v tomto případě rovněž neměl žádnou šanci. Navíc tě mohou změřit systémem GESIG (cejchovaný tachometr), kde radar nefunguje a to nemluvím o úsekových měřeních která jsou i přenosná. Takže pokud chceš jezdit 180 km/h tak si pořid osobního řidiče Smile
Poklop
Kolemjdoucí

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 9:57 am    Předmět: no jasně :-) Citovat

Počkej Very Happy Děláš, jakoby 180 na D1 byl nějakej převrat. Pravda většinou neopustim levej pruh (a to je dobře v pravym se jet nedá kvuli zničený vozovce). Ale když jedu 160, tak mi zas všichni ujížděj Mr. Green
No chápu, že jsou místa, kde nejsou odrazy a detekce je slabá nebo žádná, ale to člověk musí holt sledovat. Detektor je jen pomocník, neni to jasná záchrana. Chce to holt dávat pozor, poslouchat Targeta a Tom toma Laughing
Jinak 180 po D1 jezdim uz nekolik let a nikdy mě nechytli. Teda jen jednou, když jsem zkoušel z kopečka na D1 maximálku a všim sem si měřícího auta vedle na trávě. Ubrzdil jsem to na 160 (z 230ti) v paprsku a měl jsem co dělat to vůbec ubrzdit u zastavujícího policajta. Bylo to za 500 Very Happy
Josef
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 11:08 am    Předmět: Citovat

Převrat to není já jezdím 130 dle GPS (140km/h dle tachometru a předjíždím 30% všech aut) a neřeším to. Kdyby to byla dálnice, tak věřím že 160 je přiměřená rychlost, ale na tomhle "tankodromu" je to hovadina, navíc v době, kdy se kamionáci baví tím, že rychlým autům tam na poslední chvíli vjedou.
AntiRadary.cz
Expert

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 11:47 pm    Předmět: Citovat

Nevim, jestli to jiz tady bylo, ale pravidelne mam na Targetu dlouhy falesny poplach u Strasnickeho krematoria (Vodafone Vinice), pricemz se vyskytuje vzdy, prakticky v libovolne denni a vecerni dobe a u ruznych kusu detektoru, na rozdil od useku Jiriho z Podebrad - Flora, kde nektere detektory pres den "plasi", a jine vecer nebo v podvecer jiz ne.
Nejezdim tam ovsem moc casto a vzdy mam jiny detektor (Targety zatim testuji VSECHNY osobne, dokud neziskam 100% jistotu o jejich spolehlivosti ohledne falesnych poplachu Exclamation ), takze zatim netusim, jestli je rozhodujici konkretni kus detektoru nebo ruzna denni doba, ale spise tipuji druhou variantu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
gebič
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2007 3:02 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem dneska nahodou jel za barakem a nestacil jsem se divit, dali nam sem stacionar, takze konecne muzu testovat, jen me stve, ze jsem dal vcera pryc Bel 995 CZ, takze mam jen testovani s Targetem, ale dopadnul podle me super!! Kdyz budete chtit hodim sem souradnice a muzete testovat, jelikoz se krasne otaci... Smile

http://www.youtube.com/watch?v=t2gK7Zre6dM

Loc:50° 7' 32.74" N, 14° 26' 34.66" E

Radar ma stejnou frekvenci jako mel stacionar na Opatovsky a nejlepsi detekci jsem s Targetem zjistil: Proti radaru 300m a po smeru radaru 105m a nejhorsi detekci jsem zjistil proti radaru 260m a po smeru radaru 83m... Zajimalo by me srovnani s Belem 995 CZ a V1, tak az budete mit cestu tak to zkuste... Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra -> Bel Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Další
Strana 6 z 12

Přejdi na: