Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mph2 Nováček
|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 1:33 pm Předmět: Vypnuti parkovaci funkce G8 |
|
|
Poradil by mi nekdo jak vypnout parkovaci funkci u G8? Nastavil jsem vzdalenost detekce na nejkratsi, ale stale to pipa od 80cm. Kdyby to pipalo v ruzne intenzite tak super, ale ono to proste pro jakoukoliv vzdalenost od 0 do 80cm pipa stejne, tak to chci vypnout.
Diky |
|
Návrat nahoru |
|
|
msp_x Expert
|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 5:33 pm Předmět: |
|
|
Vypnuti zvuku u parkovaci senzoru - drzet programovaci tlacitko po dobu 18 bliknuti |
|
Návrat nahoru |
|
|
mph2 Nováček
|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 6:44 pm Předmět: |
|
|
Super, opravdu to funguje! A pritom tato funkce (vypnuti zvuku = 18 sec) v manualu od AL G8 neni funbec popsana, az u G9. Diky |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
mph2 Nováček
|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 10:28 pm Předmět: |
|
|
Muzu jeste 1 dotaz? Mel by G8 byt napojen primo na baterku nebo staci klickovy plus? G9 pise v manualu klickovy plus, G8 pise v manualu ze na baterku.
Mam to ted na baterku, ale jede to nonstop a mam strach aby mi ji to nevyzralo. Prece jenom pokud to zere 300mA, tak to je 7Ah za den a za tyden je baterka prazdna pokud bych to nevypinal.
Rad bych to nechal predelat na klickovej plus, ale nevim jestli mi to pak pri kazdym vypnuti klicku nesmaze nastaveni?
Diky |
|
Návrat nahoru |
|
|
msp_x Expert
|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 10:50 pm Předmět: |
|
|
mph2 napsal: | Muzu jeste 1 dotaz? Mel by G8 byt napojen primo na baterku nebo staci klickovy plus? G9 pise v manualu klickovy plus, G8 pise v manualu ze na baterku.
Mam to ted na baterku, ale jede to nonstop a mam strach aby mi ji to nevyzralo. Prece jenom pokud to zere 300mA, tak to je 7Ah za den a za tyden je baterka prazdna pokud bych to nevypinal.
Rad bych to nechal predelat na klickovej plus, ale nevim jestli mi to pak pri kazdym vypnuti klicku nesmaze nastaveni?
Diky |
Rozhodně doporučuji zapojit na zapalování (klíčkovej plus). Odběr je na trvalé napájení příliš vysoký. Nastavení se nesmaže. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|