|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
snail Expert

|
Zaslal: čt březen 08, 2007 3:21 pm Předmět: |
|
|
Skvělá zpráva, v týdnu od 19.3. budu mít čas otestovat 945 vertikálně |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: čt březen 08, 2007 3:55 pm Předmět: |
|
|
Ja zase s Belem (měl) i Targetem mam falesny poplach vzdy jen v sobotu a v nedeli kdyz projizdim touhle silnici... . Taky to nechapu...
Loc: 50°1'31.52"N,14°26'1.05"E |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: čt březen 08, 2007 5:02 pm Předmět: |
|
|
gebič napsal: | Ja zase s Belem (měl) i Targetem mam falesny poplach vzdy jen v sobotu a v nedeli kdyz projizdim touhle silnici... . Taky to nechapu...
Loc: 50°1'31.52"N,14°26'1.05"E |
mozem len hadat kedze neviem co tam je ale mozno nejake zabezpecovacie zariadenie ktore zapinaju len na vikendy  _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: čt březen 08, 2007 10:51 pm Předmět: |
|
|
Pěkná detekce, je vidět e Target 550 je dobrý detektor se stabilní detekcí! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: pá březen 09, 2007 12:08 am Předmět: |
|
|
to Josef: Udelej si nekdy cestu okolo Cimic, jelikoz pokud ma Target detekci 300m, jsem zvedavej na V1 o kolik bude lepsi.. . Hlavne tady seda fakt super testovat tocis hnedka, ne jako jinde tady to mas fakt hnedka tocarnu... . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: pá březen 09, 2007 7:42 am Předmět: |
|
|
To jsem rád, e se ten druhý stacionár nael. U jsem se o něj obával....  _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: pá březen 09, 2007 8:02 am Předmět: |
|
|
Zastavím se tam přítí týden, ted nějak nestíhám. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: pá březen 09, 2007 9:51 am Předmět: |
|
|
x2005: Snad tam nejaky patek vydrzi, jelikoz to mam cca 250m od sebe a vzdy si tam rad zajedu "zkontrolovat" jestli Target funguje...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rullez Pozorovatel

|
Zaslal: pá březen 09, 2007 4:56 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem tam dnes byl a stacionář v 16:30hod. mimo provoz.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vtec2 Pozorovatel

Založen: 19.2.2007 Příspěvky: 30 Bydliště: Olomouc, Brno, Zlín
|
Zaslal: so březen 10, 2007 11:06 am Předmět: |
|
|
kolega, kterému jsem dával 550 se právě vrátil z Prahy a tvrdil, e někde u Letné potkal laser a target velmi pruně reagoval, dokonce, tak e by stihl ze 70 dobrzdit, jelo před ním jedno auto, tak je moné, e tam byl nějaký odraz, detektor má v Multivanu poloený na palubce, take vzhledem k tomu, e SPZ je celkem vysoko je moná nějaká ance na detekci, ale stejně se mi to nezdá ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: so březen 10, 2007 12:22 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, tento příspěvek by měl patřit spí de sekce Lasery , ale nedá mi to a musím reagovat . Bel 940 reaguje na lasery vcelku dobře (při určité vzd.odhadem 70 a více metrů) . Běná je rakce přes předemnou jedoucí automobil . Např. v Chorvatsku kde se měří i na velké vzd. řádově několik set metrů (není to pravidlem) je to dostačující . Pokud vím e se měří prostě zústanu stát (pokud to jde a oni chytí někoho jiného). V česku se pořizují fotky a proto MP měří zhruba na 50m (aspoň ty co jsem viděl já) , ale obsluha samozřejmě měří i na větí vzd. proto ,aby věděla které auto jede rychle . Tehdy pomůe i detektor (průměr paprsku je podle některých a 0,9m na 300m . To zn. e i detektor umístěný na sluneční cloně můe reagovat . Jinak neustálé stěování na detekci nedetekci laserů v době kdy je kdostání spolehlivý Blinder nechápu . Os. zkuenost - opravdu funguje . čau |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vtec2 Pozorovatel

Založen: 19.2.2007 Příspěvky: 30 Bydliště: Olomouc, Brno, Zlín
|
Zaslal: so březen 10, 2007 5:52 pm Předmět: |
|
|
pavelostr napsal: | Jinak neustálé stěování na detekci nedetekci laserů v době kdy je kdostání spolehlivý Blinder nechápu . Os. zkuenost - opravdu funguje |
co to mele, tady si někdo stěuje na detekci laseru ? já to napsal proto, e jsem překvapen, e na to 550 vůbec reaguje, mimochodem blinder m20 vlastním ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: so březen 10, 2007 6:04 pm Předmět: |
|
|
vtec2 napsal: | tvrdil, e někde u Letné potkal laser a target velmi pruně reagoval......ale stejně se mi to nezdá ... |
Oprava: Take podle dneních fotek to byl na Letné opravdu laser.
Ve čtvrtek odpoledne viděl MP s trojnokou u McDonald na Letné. _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: čt březen 15, 2007 12:41 am Předmět: |
|
|
Na videu je krásně vidět IR přisvícení, na druhém měřícím místě jim jedno přisvícení nefunguje  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|