Obsah fóra

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Jak opticky oddělit kuchyňský kout od obývacího pokoje?

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra -> Bazar
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
PriceStephen
Nováček

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2026 12:47 pm    Předmět: Jak opticky oddělit kuchyňský kout od obývacího pokoje? Citovat

Ahoj všem! Máme spojený obývák s kuchyní a chtěl bych tyto dvě zóny vizuálně rozdělit bez stavění příček. Napadlo mě využít výraznější tapetu na jednu ze stěn. Funguje to v praxi?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CoxHenry
Nováček

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2026 12:53 pm    Předmět: Citovat

Optické rozdělení otevřeného prostoru pomocí fototapece funguje skvěle, sám jsem to tak vyřešil u jídelního stolu. Vybral jsem si abstraktní vzor s imitací betonu, který ideálně navazuje na moderní nábytek. Skvělé inspirace nabízí portál https://muralas.cz/, kde je katalog opravdu rozsáhlý. Výrobce Muralas si dal záležet na přesnosti tiskových pásů, takže na sebe vzor při lepení navazoval bez jakýchkoliv odchylek. Místnost teď působí strukturovaně a má jasný charakter. Je to cenově dostupné a rychlé řešení pro každého, kdo chce rozbít fádnost velkého propojeného prostoru.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra -> Bazar Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: