|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sokolda Pozorovatel
|
Zaslal: čt prosinec 07, 2006 3:03 pm Předmět: |
|
|
Tak mám to tam. Nejdřív mi to nelo rozhejbat, tak jsem musel dát novějí Soft (Myslím e 6.???) a pod ním to chodí, to upozornění na rychlost je boí ( Goongg ) ale mohlo by to být hlasitějí. Jinak jak rychle ti to reaguje na překročení , mě cca po 5vteřinách,zdá se mi to dost dlouho,třeba tam u mám 70 a pak teprve gongne.. _________________ Bel 945CZ a Letěnka
Oleje,maziva,autokosmetika. Pro Vás sleva z WWW |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sokolda Pozorovatel
|
Zaslal: čt prosinec 07, 2006 3:06 pm Předmět: |
|
|
Jinak taky jsem včera do Tomtoma hodil SW :TomTom Media Center , A za tripem mám ikonku video přehrávače a jdou na něm videa, vyzkoueno, fakt BOMBA . Je má to háček.... soft je demo a umí jen 120sec. tak hledám medicínu, ale nikde není. _________________ Bel 945CZ a Letěnka
Oleje,maziva,autokosmetika. Pro Vás sleva z WWW |
|
Návrat nahoru |
|
|
landys Pozorovatel
|
Zaslal: st květen 16, 2007 12:18 pm Předmět: |
|
|
koda, e to nefachá v Symbianu. Ve WM zařízení je to ale fajn. Jak je to vlastně s tou četinou? _________________ BMW 530D Touring
BEL 945CZ, HTC Kaiser TomTom, ...
Stav bodového konta: 11: 5 aktivní četníci v Hradci Královém, 5 MÚ Kolín a 1 aktivní Cizinecká Znojmo. I když teď už snad o 4 méně
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|