Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jirkap Pozorovatel
|
Zaslal: st květen 09, 2007 11:44 am Předmět: Praha 9.5.2007 - akce policie |
|
|
Dnes má policie měřící akce... behěm dneka: Olanská, těrboholská radiála kousek za Černým mostem, JS za Průmyslovou, Průmyslová u Barev a laků, Hostivař MP. _________________ Bel Vector 965 (CZ) v Peugeotu 406 :-)
TomTom+Poi v Nokii E65
Radary.cz - nick djj |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AL Nováček

|
Zaslal: po květen 14, 2007 10:50 am Předmět: Dotaz... |
|
|
a to jsi vechna ta místa projel nebo to hlásili v rádiu? nebo jsi si přečetl radary.cz? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkap Pozorovatel
|
Zaslal: po květen 14, 2007 2:31 pm Předmět: Re: Dotaz... |
|
|
AL napsal: | a to jsi vechna ta místa projel nebo to hlásili v rádiu? nebo jsi si přečetl radary.cz? |
První ne, zbytek jsem projel..
Mám velmi dobré zdroje.... _________________ Bel Vector 965 (CZ) v Peugeotu 406 :-)
TomTom+Poi v Nokii E65
Radary.cz - nick djj |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AL Nováček

|
Zaslal: st květen 16, 2007 8:29 am Předmět: |
|
|
-
tak to je prima :-)
ve pravidelně zapisuj na radary.cz a máme vyhráno :-) kdy si uvědomuji tak u jsem tvůj nick na radary.cz viděl hodněkrát. Nyní jsem si radary.cz zprovoznil opět po letech a musím se znpvu naučit jak správně posílat. Pamatuji se e jsem s mým kamarádem který zde také aktivně funguje měli při spoutění radary.cz pořadová čísla zápisu on 46 a já asi 54 (to tehdy bylo napsáno v potvrzovacím mailu - nyní u pořadové číslo nebylo) pak to fungovalo kratce a pak to oba operátoři z webu nějak zatrhli.
No nic Hlavně e jsou informace .... Díky!!!
--------------------------------------------------
Aktuálně 965CZ & AL G8 QUAD
ASUS MyPal 636 + TomTom 5.21 + POI CZ
-------------------------------------------------- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkap Pozorovatel
|
Zaslal: čt květen 17, 2007 8:30 am Předmět: |
|
|
Jo jo pokud to jde tak zapisuji... "AR" mi otevřelo oči a vidím, e se měří docela často a na hodně místech...
Jinak na radary.cz jen přispívám a u mi to na mobil nechodí, ale jen na email... take vlastně dávám informace, ale ádné nedostávám  _________________ Bel Vector 965 (CZ) v Peugeotu 406 :-)
TomTom+Poi v Nokii E65
Radary.cz - nick djj |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|