Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
vasman Pozorovatel
|
Zaslal: út červenec 24, 2007 10:41 pm Předmět: |
|
|
Josef napsal: | vasman napsal: | Josef: Doufám e ta policie v těch Modřanech taky chrápala..Nechce se mi věřit e by V1 nic nesignalizovala  |
Nespali, po 250m stavěli auta, kdy jsem to otočil tak na příjezdu radar V1 detekoval, nicméně opravdu slabota v desítkách metrů, ovem na odjezdu ani uk - stejně jako tady někdo psal o novém radaru v Kunovicích - stejná detekce. |
A v té době jsi u měl vertikální polohu? jestli jo tak je to patné  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 8:22 am Předmět: |
|
|
No to jsem moná blbě poloil otázku.(ohledně úsekovek) mně se jednalo o dotaz jestli úsekovky kdy je vyplé Ir přisvícení jestli se to dá detekovat a jestli je tam vůbec nějaká frekvence.Jinak vím e úsekovky to je docela problém.  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 10:55 am Předmět: |
|
|
Zdravím . moje dojmy s V1 . Na první pohled nic moc . Relativně sloité nastavování parametrů detektoru . S originál angl.návodem nenastavitelné (bez přístupu na internet) . Uchycení jaktak , celkem lehký , trochu více tepla . Pří pouití jetě jiného detektoru , jej podle mně nevlivnuje , ne rozdíl od Bel 945 , RX65 ,. Falené poplachy ani jeden (Bel 945 2x slabý , samo Ka ) Detekce dnes PČR trojnoka stejná s Bel 945 , tudí podle mne velmi dobrá (příjezd cca 200-250 , odjezd 80-100) . Vertikál horizontál ádný rozdíl , alespoň v tomhle konretní případě . frekvence radaru 34,0něco , podle mně ale nějaký starí kousek , protoe i BelRX65 měl detekci na včasnou reakci . Chtělo by to nějaký nový radar , jinak shrnuto , funkční detektor pro pouití v ČR , snad jen ta cena která je vyí ne Bel . Verze V1 3.862 . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: st červenec 25, 2007 12:26 pm Předmět: |
|
|
Luká Čala napsal: | ...mně se jednalo o dotaz jestli úsekovky kdy je vyplé Ir přisvícení jestli se to dá detekovat a jestli je tam vůbec nějaká frekvence... |
ked je prisvietenie vypnute neexistuje sposob detekcie. su to v podstate len obycajne kamery ktore nic nevyzaruju.. je to pasivne zariadenie.. jedine sa da detekovat vizualne
pavelostr napsal: | ...Pří pouití jetě jiného detektoru , jej podle mně nevlivnuje , ne rozdíl od Bel 945 , RX65... |
na toto pozor. to ze detektor nepipa este neznamena ze sa neovplyvnuju. napr sa stava ze jeden detektor musi analyzovat signal ktory vyzaruje druhy a aj v pripade ze ho vyhodnoti ako rusenie a nespusti poplach spomaluje tato procedura prehladavanie zvonenych pasiem.. rovnako pri detekcii skutocneho radaru a zaroven filtovani signalu z dalsieho detektora mozu nastat problemy ze nespusti poplach alebo ho spusti neskoro. _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cipísek Pozorovatel

|
Zaslal: st červenec 25, 2007 12:27 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem zatím nezaznamenal rozdíl mezi vertikální a horizontální polohou  _________________ Valentine One FW 3.862
Antilaser Dual
TomTom Go 510 +POI
Zatmavená skla
Víc u proti těm parchantům snad nelze... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DavidU Nováček
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 6:15 pm Předmět: |
|
|
ja prave testuju vertikal ale bohuzel jsem zatim nemel "stesti" na merice... netusi nekdo kde je v praze nejakej "testovaci" nejlepe v boude aby tam byl porad?
jinak tady je moje vertikalni reseni
http://www.webmasterland.com/v1.jpg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DavidU Nováček
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 6:40 pm Předmět: |
|
|
jo chci se zeptat...ten tmavy pruh jak je nahore na celnim skle proti slunicku...ten snizuje vykon v1 kdyz je ten detektor za nim? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
miroh Nováček

|
Zaslal: st červenec 25, 2007 6:55 pm Předmět: |
|
|
Určite nie. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KlokanXM Člen klubu
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 7:37 pm Předmět: Pruh |
|
|
miroh napsal: | Určite nie. |
Určitě podle toho, jestli obsahuje kov, nebo ne. _________________ Bel 965CZ (Service required - SelfCal 4 ---- čest jeho památce, bojoval statečně) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DavidU Nováček
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 7:40 pm Předmět: Re: Pruh |
|
|
KlokanXM napsal: | miroh napsal: | Určite nie. |
Určitě podle toho, jestli obsahuje kov, nebo ne. |
a to poznam jak? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KlokanXM Člen klubu
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 7:41 pm Předmět: Test |
|
|
no vyzkouej citlivost na nějakým stacionáru. Ideální pod 34,0 (Praha - Opatovská třeba) _________________ Bel 965CZ (Service required - SelfCal 4 ---- čest jeho památce, bojoval statečně) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: st červenec 25, 2007 8:20 pm Předmět: |
|
|
skus sa pripadne spytat v dealera alebo niekde v autoskle.. tam by mohli vediet ci obsahuje kov alebo nie.. najlepsie je to ale vyskusat ak mas kde. _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 3:15 pm Předmět: |
|
|
Clapi je moné e mi V1 hodil poplach laser ale kdy jsem projel kolem auta a to má laser ruičku.To vím protoe je to jeden ,,vdálený" známý.A kolega co má taky V1 tak se mu něco podobného stalo na D1 kdy ho předjídělo BMW.Je to moné???  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 4:45 pm Předmět: |
|
|
Luká Čala napsal: | Clapi je moné e mi V1 hodil poplach laser ale kdy jsem projel kolem auta a to má laser ruičku.To vím protoe je to jeden ,,vdálený" známý.A kolega co má taky V1 tak se mu něco podobného stalo na D1 kdy ho předjídělo BMW.Je to moné???  |
no vzhladom na citlovost v1 na IR ziarenie by som tomu celkom aj veril. ak mate niekto moznost tak to vyskusajte.
co sa tyka Q7 - myslim ze sa to vola side assist ale ten by mal pokial viem pracovat v mikrovlnnom pasme ale nenisom si 100% isty _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DavidU Nováček
|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 5:15 pm Předmět: |
|
|
Jinak prosim nemuze tu nekdo napsat presne nastaveni V1? To ktere je tu v diskuzi vypada uz docela stare ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|