Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: po červenec 30, 2007 6:30 am Předmět: |
|
|
No chlapi já jsem taky chtěl samolepící zip a opravdu se velmi patně shání.Já jsem nikde zatím nenarazil.Ale pouil jsem z Parrotu (headset do auta)tam byl tak hned se pouil  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: po červenec 30, 2007 6:39 am Předmět: |
|
|
Luká Čala napsal: | No chlapi já jsem taky chtěl samolepící zip a opravdu se velmi patně shání. |
minule som kupil v baumaxe jedno balenie [4kusy tj 2 pary] "interlocking fasteners" neni to suchy zips ale ucel je rovnaky resp je to este pevnejsie. cenu si uz presne nepamatam ale bolo to do 200Sk _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: po červenec 30, 2007 8:33 am Předmět: |
|
|
ragamix napsal: | Luká Čala napsal: | No chlapi já jsem taky chtěl samolepící zip a opravdu se velmi patně shání. |
minule som kupil v baumaxe jedno balenie [4kusy tj 2 pary] "interlocking fasteners" neni to suchy zips ale ucel je rovnaky resp je to este pevnejsie. cenu si uz presne nepamatam ale bolo to do 200Sk |
Já jsem ho zakoupil včera v Obi - 160,- CZK  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cipísek Pozorovatel

|
Zaslal: po červenec 30, 2007 10:54 am Předmět: |
|
|
Taky jsem ho kupoval v Obi ne jsem zjistil, e to mají v kadých látkách. Na metry, samozřejmě samolepící, různé ířky a cena cca 30 kč/1m.  _________________ Valentine One FW 3.862
Antilaser Dual
TomTom Go 510 +POI
Zatmavená skla
Víc u proti těm parchantům snad nelze... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: po červenec 30, 2007 1:21 pm Předmět: |
|
|
Cipísek napsal: | Taky jsem ho kupoval v Obi ne jsem zjistil, e to mají v kadých látkách. Na metry, samozřejmě samolepící, různé ířky a cena cca 30 kč/1m.  |
S tímhle typem nemám dobrou zkuenost... jeliko mám Bela nalepenýho na sloupku u spolujezdce a pouité lepidlo na těchto sucháčích není moc kvalitní a na tomto typu plastu moc nedrí, kadou chvíli je Bel na sedačce  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cipísek Pozorovatel

|
Zaslal: po červenec 30, 2007 8:17 pm Předmět: |
|
|
V autě mám na suché zipy vechno a pouíval jsem jak origo 3M. z Obi tak i tyhle ze vadlenky a mě osobně to drí naprosto stejně. Jen to chce pořádně odmastit ten povrch.  _________________ Valentine One FW 3.862
Antilaser Dual
TomTom Go 510 +POI
Zatmavená skla
Víc u proti těm parchantům snad nelze... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ota Člen klubu

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
ota Člen klubu

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 7:18 am Předmět: |
|
|
Ha ha.Takovích nápadů asi bylo......
Určitě to jde vylepit?Tak přemýlej...
a jsme o krok před nima.
Určitě bych tu vodící tyč měl v černé barvě ,aby tak nesvítila.
Dalí nevýhodou asi bude,vizuální kontakt s detektorem.(V1.ipky).
Jinak není co dodat---pěkné. _________________ V1 3.863 Rx65e
http://www.plysove-hracky-eshop.cz/ Členové fora sleva 10%
Naposledy upravil ota dne čt srpen 02, 2007 5:33 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: st srpen 01, 2007 7:38 am Předmět: |
|
|
ota: no nevím...aby bylo vidět ipky, AR by musel být více méně někde u úrovně očí... Asi bych pak v tom autě nechtěl bourat Jedině ten, kdo jetě neměl pěknou bouračku můe vymyslet něco takového  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ota Člen klubu

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 7:55 am Předmět: |
|
|
ipky mě přeci ukáou odkud jsem měřen?Ze předu,nebo ze zadu.Samozřejmě,e na to nekoukám nepřetritě...
Zastávám názor:maximálně se věnovat řízení a snaím se zhruba dodrovat rychlost.Jinak jasně e nejsem dokonalec.V1.mám jako zábavu na cestách.Jezdím deně a tak nepotřebuji mastit na dálnici 180km.Jezdím tak 140km-150km. a v pohodě.Za tohle si v ivotě kadý ručí sám.Dělal jsem na operačním sále a vím co je ivot!!!!!!!! Pak u je na vechno pozdě.Mohl bych vyprávět.Ale jsme na ANTIRADARECH. _________________ V1 3.863 Rx65e
http://www.plysove-hracky-eshop.cz/ Členové fora sleva 10%
Naposledy upravil ota dne st srpen 01, 2007 8:06 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: st srpen 01, 2007 8:00 am Předmět: |
|
|
ota: já myslel koukat na ipky při montái na opěrce jak je vidět na tom odkazu.
Nevím, na kolik je důleité koukat na ipky... Mám detektor, který kdy zapíská, tak jsem měřen a je mi jedno, jestli zprava, zleva zepředu nebo zezadu... nebo ne?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ota Člen klubu

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Honza130 Pozorovatel

|
Zaslal: po srpen 13, 2007 2:52 pm Předmět: |
|
|
tak jsem dnes testoval svuj V1, ktery mam 14 dni na Opatovske .. zkousel jsem horizontal dole na skle, pak nad zpetnym zrcatkem a vertikal vedle sloupku ridice dole..
no nejlip dopad ten vertikal, takze budu schanet suchej zip .. _________________ ValentineOne 3.863 vertikálně |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: po srpen 13, 2007 8:53 pm Předmět: |
|
|
Honza130 napsal: | tak jsem dnes testoval svuj V1, ktery mam 14 dni na Opatovske .. zkousel jsem horizontal dole na skle, pak nad zpetnym zrcatkem a vertikal vedle sloupku ridice dole..
no nejlip dopad ten vertikal, takze budu schanet suchej zip .. | Jak daleko jsi mel detekci s vertikalem? (jen pro vlastni info) dik. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|