Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
vasman Pozorovatel
|
Zaslal: út srpen 14, 2007 11:43 pm Předmět: Laser poplach v Příboře |
|
|
Dnes jsem kolem 20:20 jel z Ostravy a v Příboře kousek za měřící cedulí mi V1 zahlásil laser...el jsem se na místo podívat pěky a nenael jsem ádného člena MP...tak jsem to zkusil jetě dvakrát projet autem a pokadé jsem měl poplach...má to něco společného s tou cedulí nebo je to něco jiného? _________________ Valentine One 3.862 S vertikál |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: st srpen 15, 2007 7:27 am Předmět: |
|
|
Laser u V1 detekuje (mimo jiné) zapadající slunce, IR závory u automatických garáových vrat, krabičky pro přednost MHD v Praze, odraz některých xenonových výbojek o vybraných povrchů, infra od adaptivních tempomatů některých aut, přisvícení některých úsekovek/mýtných bran...... Take to mohlo být cokoliv.
P.S.: Samozřejmě detekce laseru je řádově lepí ne u standardních Belů řady 9xx/rx65. _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ota Člen klubu

|
Zaslal: st srpen 15, 2007 10:52 am Předmět: |
|
|
Já jezdím kadý den kolem zlatnictví a laser taky se ozívá.Předpokládám,e mají laser zabespečení.. _________________ V1 3.863 Rx65e
http://www.plysove-hracky-eshop.cz/ Členové fora sleva 10% |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 1:20 pm Předmět: |
|
|
Jednou se mi stalo, e jsem jel kolem prodejce laserové techniky a zazněl laser alert! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: st srpen 15, 2007 2:02 pm Předmět: |
|
|
Josef napsal: | Jednou se mi stalo, e jsem jel kolem prodejce laserové techniky a zazněl laser alert! |
MP predavala "laserove" blocky?  _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 9:03 pm Předmět: |
|
|
Nene zrovna testovali nějaký stroj na značení laserem  |
|
Návrat nahoru |