|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sokolda Pozorovatel
|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 6:37 pm Předmět: |
|
|
Já ho mám nad zrcátkem , a dole vysílačku s poslechem MP
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Zibby Admin
|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 7:55 pm Předmět: |
|
|
Coe ?? Poslech MP - vysvětli !! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sokolda Pozorovatel
|
Zaslal: po říjen 30, 2006 3:57 pm Předmět: |
|
|
Zibby napsal: | Coe ?? Poslech MP - vysvětli !! |
No clona se dá dát dulů tak na 40%(u mého auta) vysledek stínění cca stejný,jen je clona blízko u hlavy Jinak MPíci nemají Matru,tak se dají krásně poslouchat u nás frekv. 169,950 viz. http://www.bandplan.cz/kmitocty/hlavni.html , Zajímám se vysílačky asi 12let,tak toto mám trochu najetý _________________ Bel 945CZ a Letěnka
Oleje,maziva,autokosmetika. Pro Vás sleva z WWW |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sokolda Pozorovatel
|
Zaslal: po říjen 30, 2006 5:04 pm Předmět: |
|
|
No je to jako vude o ceně , v autě mám mobilku ,nastavení fr. na displeji,10pamětí , jinak bych neetřil a doporučoval bych v cenové relaci tak od 3-5tisíc,Take mobilku+anténu(velikost 20-30cm)take velikost jako na rádio,poslouchám jak MP,záchranku tak třeba hasiče a různé instituce,Take se člověk i dozví věcí,bouračky atd. , třeba doma poslouchám hasiče Praha,a ty kmitaj, snad kadých 10minut jezděj po bouračkách po praze,tam je ivo _________________ Bel 945CZ a Letěnka
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: po říjen 30, 2006 5:54 pm Předmět: |
|
|
Sokolda napsal: | No je to jako vude o ceně , v autě mám mobilku ,nastavení fr. na displeji,10pamětí , jinak bych neetřil a doporučoval bych v cenové relaci tak od 3-5tisíc,Take mobilku+anténu(velikost 20-30cm)take velikost jako na rádio,poslouchám jak MP,záchranku tak třeba hasiče a různé instituce,Take se člověk i dozví věcí,bouračky atd. , třeba doma poslouchám hasiče Praha,a ty kmitaj, snad kadých 10minut jezděj po bouračkách po praze,tam je ivo |
Jediná vyjímka kde nejde MP poslouchat je Praha, ve které policie pracuje na systému TETRA (424-425MHz), co je digitální komerční konkurence sítě MATRA.
http://www.bandplan.cz/kmitocty/hlavni.html
Sakra..... A já se tak těil. _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
snail Expert
|
Zaslal: ne listopad 05, 2006 9:03 pm Předmět: |
|
|
MP Praha nelze...
To je koda, nikde jinde to nevyuiji. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sokolda Pozorovatel
|
Zaslal: st listopad 08, 2006 12:29 am Předmět: |
|
|
Ice napsal: | jaké zařízení pro poslech vch těk institucí pouívá a jaké dalí zařízení na to lze pouít? |
Lepí bude si něco přečíst,jinak výrobků je mraky,já pouívám Dragon SY_???(číslo z hlavy nevím) Více info:
http://www.elix.cz/info.htm
http://vysilacky.jakel.cz/vkv-vysilacky-ukv-radiostanice/
Zajímej se jen o VKV _________________ Bel 945CZ a Letěnka
|
Návrat nahoru |
|
|
Sokolda Pozorovatel
|
Zaslal: st listopad 08, 2006 12:33 am Předmět: |
|
|
Jinak nakoupit se dá i na inz. třeba tady:http://www.cbradio.cz/burza/prodam.php3 _________________ Bel 945CZ a Letěnka
|
Návrat nahoru |
|
|
1100xx Pozorovatel
|
Zaslal: st listopad 08, 2006 7:58 am Předmět: |
|
|
něco fajn pro poslech MP a jiných slueb.cena taky dobrá 3.9tis u allamtu _________________ RX-65 home made, CB-MegaJet 900,KAWASAKI ZZ-R1400,pérák 350 |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: st listopad 08, 2006 10:45 pm Předmět: |
|
|
1100xx napsal: | něco fajn pro poslech MP a jiných slueb.cena taky dobrá 3.9tis u allamtu |
Uf, fakt na to chytnu CBčko, Evropu 2 a MP (mimo Prahy)? Zkouel jsi to osobně? Co citlivost a selektivita? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sokolda Pozorovatel
|
Zaslal: st listopad 08, 2006 11:11 pm Předmět: |
|
|
čao, Já ji osobně měl doma na vyzkouení cca 2dni a výsledek...nebrat kdy u ručku, tak anténu co jde sundat a měnit za větí,případně připojit autoanténu,jinak je celkem hluchá,k tomu baterky, nevim nevim, já bych si jí 100%nekupil, jinak dneska dobrej pek Jedu po městě a asi byla akce nebo co, 2x radar(Detekce 300-400m)dle mapy. na 33,994 , no a jedu jedu, a MPíci "Výzva na vechny mobilní hlídky---Teploměr u Drupolu !!! Tak jsem tam zajel a BYL TAM. Taky mají lepíky MPíci. _________________ Bel 945CZ a Letěnka
|
Návrat nahoru |
|
|
Sokolda Pozorovatel
|
Zaslal: st listopad 08, 2006 11:15 pm Předmět: |
|
|
Jinak ručky máme doma MOTOROLA GP300 , a to je spokojenost,sice je to trochu Briketa, ale funkční,výkoná a nerozbitná....Proto to pouívaj hasiči,MPíci a já _________________ Bel 945CZ a Letěnka
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: čt listopad 09, 2006 7:27 am Předmět: |
|
|
Sokolda napsal: | ... no a jedu jedu, a MPíci "Výzva na vechny mobilní hlídky---Teploměr u Drupolu !!! Tak jsem tam zajel a BYL TAM. Taky mají lepíky MPíci. |
tak toto je vazne dobree ked aj aj oni boja
edit: ked uz sme u toho a vo vysielackach sa vyznas - nevies aky system sa pouziva v SR konkretne napr v BA? da sa tiez odpocuvat? _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: čt listopad 09, 2006 5:19 pm Předmět: |
|
|
Sokolda napsal: | No je to jako vude o ceně , v autě mám mobilku ,nastavení fr. na displeji,10pamětí , jinak bych neetřil a doporučoval bych v cenové relaci tak od 3-5tisíc,Take mobilku+anténu(velikost 20-30cm) |
Prosím, o radu pro lamu. Jakou "ručku" s odnímatelnou anténou, digi nastevením frekvence, pamě, autoscan? Jetě něco jsem zapomněl? Jezdím sice větinou po Praze, ale občas zavítám někam "na venkov" jako třeba Liberec, Jablonec, Plzeň, Jindřichův Hradec, ..... A tam jsou lokální MP docela aktivní, take poslech by se hodil. Chtěl bych to otestování, kolik toho tam vlastně uslyim. Take něco, co můu mít hozený v autě pod sedačkou nebo ve dveřích a v případě potřeby pohotově zapnout.
Snail jsem se číst si ceník http://www.elix.cz/ceniky/elix-mc.htm ale je to pro mě u neznámá oblast. Nebo mi bude stačit jenom přijímač? http://www.elix.cz/prijimace.htm
Díky |
|
Návrat nahoru |
|
|
1100xx Pozorovatel
|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 7:59 am Předmět: |
|
|
nejlepí ceny pro YAESU má v čr www.ges.cz
tato tam stojí cca 4.5tis bez DPH _________________ RX-65 home made, CB-MegaJet 900,KAWASAKI ZZ-R1400,pérák 350 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|