Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
stahovanie Pozorovatel
Založen: 24.7.2007 Příspěvky: 46 Bydliště: Vranov nad Topžou
|
Zaslal: ne září 30, 2007 5:23 pm Předmět: stanovisko radaru |
|
|
prosim pozrite si prilozene video. na konci obce ked zastavim s autom na mieste kde teraz stoji fabia combi, stal za zivym plotom skryty golf s ramerom odstaveny dnu v dvore a hlavu mal nastavenu na prijazd. viem ze ramer musi stat pod urcitym uhlom k ceste. skuste sa vyjadrit ci meranie s tak postavenym ramkerom bolo kosher a v sulade s navodom na obsluhu, samozrejme aj ci bolo vierohodne a presne
http://rapidshare.com/files/59319771/P9300281.MOV
http://www.megaupload.com/?d=4EL0DHH5 _________________ V1 3.863 (uz mi ho ukradli)
novy 3.872
LI team  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: ne září 30, 2007 6:03 pm Předmět: Re: stanovisko radaru |
|
|
stahovanie: no moná by byl i někdo ochotný kouknout na video a okomentovat tvůj dotaz, ale drtivá větina lidí včetně mě nebude stahovat 10 mb video z placených serverů. Myslím, e není potřeba dál komentovat výhody a nevýhody těchto upload serverů, take buď se někdo najde kdo vydrí čekat na staení, nebo má premium a nebo to hodí na freeserver a koukne se na tvůj problém mnohem více lidí. _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: ne září 30, 2007 6:24 pm Předmět: |
|
|
rapidshare ide stahovat aj bezplatne.. okrem toho co je to dnes 10MB? co mas za net? ved je to stiahnute skoro hned..
co sa tyka merania ak stal radar rovnobezne s cestou zda sa mi to ok _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: ne září 30, 2007 6:28 pm Předmět: |
|
|
ragamix napsal: | rapidshare ide stahovat aj bezplatne.. okrem toho co je to dnes 10MB? co mas za net? ved je to stiahnute skoro hned..
co sa tyka merania ak stal radar rovnobezne s cestou zda sa mi to ok |
No nejde o rychlost stahování (10mb mám staený za minutu), ale o to, e kdy má sdílenou IP adresu, tak se ke stahování zadarmo nedostane třeba za celej den. Pokud má unikátní IP adresu, tak můe stahovat free jednou za dvě hodiny nebo moná jetě dýl...a ty si myslí, e kvúli tomu někdo bude třeba ty dvě hodiny čekat? No zrovna mi to ale vylo tak, e mi končil odpočet, tak jsem byl tak hodnej a stáhl jsem to a upnul jsem to na freeserver leteckaposta.cz kde není ádnej problém to stánout....
http://leteckaposta.cz/817781713
P.S. soubor z leteckaposta.cz jsem odstranil z důvodu drzého jednání dotazovatele. Jestli mu chcete pomoct, tak stahujte z rapidu _________________
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky)
Naposledy upravil LUB dne ne říjen 14, 2007 12:01 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: ne září 30, 2007 6:35 pm Předmět: |
|
|
ja neviem ako to je ale nikdy som s rapidshare problem nemal.. ale je pravda ze mam verejnu IPcku.
ad letecka posta - dobre vediet. hod ten link aj sem http://antiradary-forum.com/viewtopic.php?t=26 nech je to info na spravnom mieste pre ostatnych _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: ne září 30, 2007 7:05 pm Předmět: |
|
|
ragamix: No já bych to asi na tipy a triky na fóru neviděl...nejlepí co asi je, tak dávat videa přímo na youtube.com jako to dává spoustu lidí třeba při testech detektorů. Nemusí se nic stahovat a rovou se to v přehrává. No ale je to vlákno pro stahovanie kde chtěl poradit s radarem, tak to nebudeme zahlcovat diskusí o stahování Takovou diskusi jsem opravdu nechtěl rozpoutat a za to se omlouvám.
Nicméně moje stanovisko k radaru je, e pokud jim to měřilo auta, tak byli v dobrém úhlu a tudí měření proběhlo OK. A pokud stáli patně, tak se odrazi nevraceli zpět k radaru a třeba tam jen tak odpočívali. Navíc by těko někoho vyfotili ze předu, ale spí by jim to cvakalo auta z boku kdyby byli čumákem auta kolmo k silnici a pak by asi moc fotek s pokutou rozeslat nemohli Pokud stali ale podel cesty a ne jako ta Fabie, tak určitě ve změřili a určitě i ve vyfotili. A jestli ti lo o otázku zda je to morální či etické takhle se schovávat, tak takové výrazy u cajtů rozhodně neznají  _________________
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: ne září 30, 2007 8:24 pm Předmět: |
|
|
Těko říct, zda hlava radaru má sklon 22° k rovině silnice, to by musela být k dispozici fotka radarové hlavy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stahovanie Pozorovatel
Založen: 24.7.2007 Příspěvky: 46 Bydliště: Vranov nad Topžou
|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 5:41 pm Předmět: :-) |
|
|
Josef napsal: | Těko říct, zda hlava radaru má sklon 22° k rovině silnice, to by musela být k dispozici fotka radarové hlavy. |
tvoja odpoved je najkvalifikovanejsia! vdaka!
ostatne debatky okolo stahovania z rapidu nie velmi :-)
to je problem dokazat, ako bola postavena hlava radaru k ceste.ramer by mal mat nejaky autotest, ktory vyhodnoti spravnost merania. Zaujimalo by ma, ci dokaze vyhodnotit SPRAVNOST merania aj vtedy, pokial je hlava mimo povoleneho uhla. _________________ V1 3.863 (uz mi ho ukradli)
novy 3.872
LI team  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 7:18 pm Předmět: Re: :-) |
|
|
stahovanie napsal: |
|
TO JE FAKT SÍLA!!! (původně tu byla horí reakce, ale upravil jsem to...za rozčilování mi to nestojí)
Člověk se ti snaí pomoct a ty to otočí proti němu. Kolik lidí si myslí, e si to stáhlo z rapidu??? Na leteckeposte mas pocitadlo, tak se mrkni, ale asi ti stejne moc lidi nechtelo pomoct i kdy si to stáhli. Přítě tvoje dotazy budu naprosto ignorovat a věř tomu e ne jen já.
P.S. soubor z leteckaposta.cz jsem odstranil z důvodu drzého jednání dotazovatele. Jestli mu chcete pomoct, tak stahujte z rapidu _________________
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky)
Naposledy upravil LUB dne ne říjen 14, 2007 12:00 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 8:11 pm Předmět: Re: :-) |
|
|
stahovanie napsal: | Josef napsal: | Těko říct, zda hlava radaru má sklon 22° k rovině silnice, to by musela být k dispozici fotka radarové hlavy. |
tvoja odpoved je najkvalifikovanejsia! vdaka!
to je problem dokazat, ako bola postavena hlava radaru k ceste.ramer by mal mat nejaky autotest, ktory vyhodnoti spravnost merania. Zaujimalo by ma, ci dokaze vyhodnotit SPRAVNOST merania aj vtedy, pokial je hlava mimo povoleneho uhla. |
Pokud je hlava mimo povolený úhel, tak radar neměří správně a při větím úhlu naměří mení rychlost, pokud si to pamatuju správně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 8:12 pm Předmět: |
|
|
Můj názor . Lepí je nenechat se změřit , příp. zastavit apod. ne potom teoretizovat jestli stáli dobře nebo ne . V dnení době kdy je 9 mrtvých za víkend je veřejné mínění atd. nakloněno k jakémukoliv postihu řidičů a u má smysl nebo ne . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: po říjen 08, 2007 8:24 am Předmět: |
|
|
pavelostr napsal: | Můj názor . Lepí je nenechat se změřit , příp. zastavit apod. ne potom teoretizovat jestli stáli dobře nebo ne . V dnení době kdy je 9 mrtvých za víkend je veřejné mínění atd. nakloněno k jakémukoliv postihu řidičů a u má smysl nebo ne . |
Svatá pravda! 9 mrtvých je málo! Asi zabrala ta Dopravně Bezpečnostní Akce na olomoucku, kterou jsem viděl v TV: "pane řidiči, tady vám nesvítí árovčička v osvětlení SPZ" Na to u toti umřelo tolik lidí...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|