|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
TomTom Kolemjdoucí
|
Zaslal: út říjen 09, 2007 10:53 pm Předmět: V1 Olomouc - falené poplachy |
|
|
Zdravím Vás, rád bych se zeptal vech uivatelů V1, kteří projídějí Olomoucí, zda-li trpí na falené poplachy. Pravidelně se s nimi u mé V1 3.863 setkávám v oblasti Velkomoravské ulice (u LIDL, u Baumax, u Shell, u hlavního nádraí, apod). Mám bohuel jetě podobné zkuenosti s městem Prostějov na ul Plumlovská (u benzinky Aral a v okolí Elcentrum)....snad virus či co?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stahovanie Pozorovatel
Založen: 24.7.2007 Příspěvky: 46 Bydliště: Vranov nad Topžou
|
Zaslal: ne říjen 14, 2007 11:43 am Předmět: Re: V1 Olomouc - falené poplachy |
|
|
TomTom napsal: | Zdravím Vás, rád bych se zeptal vech uivatelů V1, kteří projídějí Olomoucí, zda-li trpí na falené poplachy. Pravidelně se s nimi u mé V1 3.863 setkávám v oblasti Velkomoravské ulice (u LIDL, u Baumax, u Shell, u hlavního nádraí, apod). Mám bohuel jetě podobné zkuenosti s městem Prostějov na ul Plumlovská (u benzinky Aral a v okolí Elcentrum)....snad virus či co?  |
musis pocitat s falosnymi poplachmi, pretoze nikto, ani telekomunikacny urad nedokaze zamedzit roznym rozladeným zariadeniam, poveternostným vplyvom a iným známym ale aj neznámym vplyvom. Mne takisto niekedy pipne na jednom mieste na mojej obvyklej ceste a inokedy aj 10x tadial idem a nic. Nie je ani prehriaty ani podchladeny, skratka 1x tam pipne a inokedy 10x nepipne. :-) _________________ V1 3.863 (uz mi ho ukradli)
novy 3.872
LI team  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|