Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Josef Anonymní
|
Zaslal: po březen 19, 2007 11:13 pm Předmět: |
|
|
U mě je ve OK tak tomu nerozumím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: po březen 19, 2007 11:34 pm Předmět: |
|
|
Zstavam se Josefa, me to jde taky, jak v IE 7, tak Mozille a jeste pri spustenym Keriu, takze chyba bude jinde!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: po březen 19, 2007 11:51 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem upravil název, byla tam čárka nad "i" a některé prohlíeče s tím mohou mít problém. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: út březen 20, 2007 7:19 am Předmět: |
|
|
dik to bolo ono.. teraz to (aspon v praci) uz funguje  _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ota Člen klubu

|
Zaslal: čt červenec 05, 2007 4:11 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Josefe.Zajímalo by mne jestli jsi nechal V1.v masce,nebo jí má na palubce?Jak jsi vyřeil chlazení?Viml jsem si,e jí má v krabyčce,ale nevím jak jí chladí.Protoe kdy stojí třeba v koloně tak se musí přehřívat?Ptám se proto,kdyby policie po tom la,tak kam jí bezpečně umístit aby byla dobře funkční a nebyla vidět.Ty to má určitě dobře zmáklé,tak jestli chce ta se pochlub.Rád se přiučím.Pár zlepováků taky mám........ Teď mě napadlo co se stane pokud otočím V1.předním čidlem dozadu a zadním dopředu.Zůstane detekce stejná.Doufám,e se mě nevysměje.To byla pouze představa.Treba to někdo vyzkouel?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cipísek Pozorovatel

|
Zaslal: čt červenec 05, 2007 9:59 pm Předmět: |
|
|
No já bych uvítal nějaký zlepovák na montá aby fungovala jako A bond ovem s větím rozsahem.  _________________ Valentine One FW 3.862
Antilaser Dual
TomTom Go 510 +POI
Zatmavená skla
Víc u proti těm parchantům snad nelze... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Finator Návtěvník
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 12:20 pm Předmět: |
|
|
ota napsal: | Ahoj Josefe.Zajímalo by mne jestli jsi nechal V1.v masce,nebo jí má na palubce?Jak jsi vyřeil chlazení?Viml jsem si,e jí má v krabyčce,ale nevím jak jí chladí.Protoe kdy stojí třeba v koloně tak se musí přehřívat?Ptám se proto,kdyby policie po tom la,tak kam jí bezpečně umístit aby byla dobře funkční a nebyla vidět.Ty to má určitě dobře zmáklé,tak jestli chce ta se pochlub.Rád se přiučím.Pár zlepováků taky mám........ Teď mě napadlo co se stane pokud otočím V1.předním čidlem dozadu a zadním dopředu.Zůstane detekce stejná.Doufám,e se mě nevysměje.To byla pouze představa.Treba to někdo vyzkouel?  |
Co jsem tak zkouel, tak detekce zadního čidla detektoru je lepí ne u předního čidla. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ota Člen klubu

|
Zaslal: po červenec 09, 2007 3:05 pm Předmět: |
|
|
Jsem rád,e to někdo prubnul.Zajímavý poznatek.Je potřeba zkouet a experimentovat....... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sarkan Pozorovatel

|
Zaslal: po červenec 16, 2007 11:23 am Předmět: |
|
|
To Finator: Taky mám ten samej poznatek, zadní čidlo je citlivějí v horizontální polarizaci. Ne vertikál jsem porovnání jetě nezkouel. _________________ V1 3.858
Mio c710+ POI |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ota Člen klubu

|
Zaslal: st říjen 10, 2007 11:31 am Předmět: |
|
|
Josef:Nikdy se mně nepodařilo otevřít tvé foto krabiček pro V1.do masky.Stále zkouím různé kombinace,ale nic není akorát.Jde o to,e chci chytat i laser a taky ten vertikál tam nějak napasovat.Mám VW Multivana a místa je tam dost.Nevýhodou vak je,e je ve dost viditelné.Proto bych rád,kdyby jsi mně poslal foto soukromou zprávou,nebo to opět prezentoval zde.Díky. _________________ V1 3.863 Rx65e
http://www.plysove-hracky-eshop.cz/ Členové fora sleva 10% |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: st říjen 10, 2007 3:33 pm Předmět: |
|
|
Bohuel nějak dolo ke zruení stránek na www.volny.cz, take to ani u nelze otevřít, tak jsem změnil adresu stránek. Okraje krabičky jsou přelepeny lepící páskou jako ochrana proti vodě.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ota Člen klubu

|
Zaslal: čt říjen 11, 2007 8:45 am Předmět: |
|
|
Josef:Díky, pěkná a čistá práce.Čím jsi to pleksi řezal a lepil?Něco trakového jsem vyrobyl ,akorát plast je černý a předek i zadek z folie ze zelené Matonky ,aby propoutěl Laser,pro který to vlastně ve dělám.Lepil jsem to pistolí na plast.Jen fakt nechápu,jak můe fungovat zadní čidlo,ale pro můj údiv fakt funguje. _________________ V1 3.863 Rx65e
http://www.plysove-hracky-eshop.cz/ Členové fora sleva 10% |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 11, 2007 9:54 am Předmět: |
|
|
Nařezal mi to jeden známý na kotoučové pile a lepil jsem to Chemoprénem a drí to velmi dobře. Zadní čidlo sice funguje omezeně ale spolehlivě. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: čt říjen 11, 2007 11:26 am Předmět: |
|
|
plexisklo staci narezat rezakom.. zlomit a zabrusit okraje. pila je lepsia ale v nudzi to ide aj takto. _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lojza Nováček
|
Zaslal: út říjen 16, 2007 11:45 pm Předmět: |
|
|
Kde se dá koupit audio adapter ? díky. |
|
Návrat nahoru |