|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Eversober Expert
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 7:18 pm Předmět: |
|
|
stahovanie: vdy taky ne kadá Q7 (nebo jiné auto luxusní třídy) tento systém má - je to příplatková výbava  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VlaK Člen klubu

|
Zaslal: st listopad 07, 2007 8:09 am Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | stahovanie: vdy taky ne kadá Q7 (nebo jiné auto luxusní třídy) tento systém má - je to příplatková výbava  |
Presne tak, ale tady na Zlinsku mame vsechno v plny palbe, tak proto to tu potkavame casteji  _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: st listopad 07, 2007 8:29 am Předmět: |
|
|
Vlaku přesně tak  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: st listopad 07, 2007 7:31 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem projel kus republiky a dával jsem si na to pozor, ale nic zvlátního jsem nevypozoroval... 995tka se mi rozezněla pouze na jednu jedinou Q7..RX65e i V1 mlčely... V1 se mi naopak (večer) ozvala asi na čtyřech mýtných branách na D1  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 8:00 am Předmět: |
|
|
Včera jsem jel kolem 10,30 do práce a v ulici Podbabská klasická hlídka PČR... Měl jsem V1 (horizontálně u zrcátka) a RX65e (na "snaila")... Docela mne překvapilo, e V1 byla o takových 350 m lepí v detekci na příjezdu (meřící směr) a na odjezdu asi o 150 m... Video bohuel nemám, jeliko to asi s novým telefonem jetě neumím
Detekce obou AR byla dostatečná pro pohodlné sníení rychlosti ze 70 na 40 km/h  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 9:13 am Předmět: |
|
|
Tam jsem jel vcera taky, ale cca v 10:05. Bel RX65E na vertikal a detekce na prijezd byla cca 250m a byli uplne schovani za takovym malym bilym stavenim, takze bych si jich asi nevsiml. Vybirali o kus dal na busove zastavce, tusim. Kdyz jsem jel po 15min. zpet, uz tam nebyli. Asi si sjeli pro rohliky do pekastu:) Nemohl jsem projet vicekrat, protoze jsem mel brzdy zraly na vymenu, tak jsem je nechtel zatezovat a protoze nemam predni RZ, tak aby zbytecne nebuzerovali. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 10:22 am Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Kdyz jsem jel po 15min. zpet, uz tam nebyli. Asi si sjeli pro rohliky do pekastu:) |
Dělají to běně, e jedou na sváču a pak se vrátí...tuhle to udělali asi 3x
Na RX65e tam mám stejnou detekci...V1 byla o docela velký kus lepejí (cca stejná detekce jako Bel 995CZ). Místo je to docela dobré....paprsek se odráí od betonového mostu na protějí straně...kdy ale není AR, tak jsou vidět a v místě, kdy jim vjede do paprsku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mirdajs Kolemjdoucí
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 7:17 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | shwaara napsal: | Kdyz jsem jel po 15min. zpet, uz tam nebyli. Asi si sjeli pro rohliky do pekastu:) |
Dělají to běně, e jedou na sváču a pak se vrátí...tuhle to udělali asi 3x
Na RX65e tam mám stejnou detekci...V1 byla o docela velký kus lepejí (cca stejná detekce jako Bel 995CZ). Místo je to docela dobré....paprsek se odráí od betonového mostu na protějí straně...kdy ale není AR, tak jsou vidět a v místě, kdy jim vjede do paprsku  |
Koukám docela poučné a někdy i zajímavé postřehy! Já projel republiku kříem kráem -V1 mám týden ,ale na malé u mě to nikde ani nepísklo
Kdy jsem vak přepnul na velké U ,tak to píská u kařdé čerpačky,banky atd. , a i na upozroňovače rychlosti.je pravda ,e jsem ádnou hlídku s měřením nepotkal a to jsem najel za 4 dny cca1400 km. Co s tím chlapy? -nebo jsem neměl těstí na radar? Jel jsem púřes jiní spojku 2x ,ale na velké U ani hlásek!
Dělám to blbě??? Kdy jsem ho koupil -byl tam vloel lístek ,e zařízení je pro ČR nastaveno! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 9:11 pm Předmět: |
|
|
Mno ja taky prvni mesic hlidku nepotkal a kdyz jo, tak me AR upozornil pozde (Ale neboj, bylo to mozna nevhodnym umistenim, mozna slabsi citlivosti danyho kusu, kdo vi...) Od ty doby jsem potkal uz 3 ostry hlidky, z kazdky infotabule v Ka pasmu mam radost a do Zlichovskyho tunelu se taky vzdycky tesim:)
Jinak ja bych nastaveni, ktere bylo popsano jako nejvhodnejsi pro pouziti v CR, neprenastavoval. Ze Ti to piska u kazdy benzinky znaci chybu, v tom pripade neni ar nastaven dobre.
Nechal bych to tak, jak to bylo nastaveny. Na jizni spojce Ti to nema co hlasit, pac tam jsou usekovky. Ty AR nedetekuje. Proste jsi jen nemel stesti na mikrovlnnej radar.
Jinak jestli si chces vyzkouset, jestli pristroj funguje, zkus treba Zlichovsky tunel (prvni maly za barandakem), tam je radar zapnuty snad vzdy. Na Opatovske je taky, ale vypinaji ho. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 9:45 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Na jizni spojce Ti to nema co hlasit, pac tam jsou usekovky. Ty AR nedetekuje. |
Kdepak hochu, musim te vyvezd z tveho omylu, mam Targeta 550 Euro a ten na usekovky pipa cca ze 70%!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 9:47 pm Předmět: |
|
|
gebič napsal: | shwaara napsal: | Na jizni spojce Ti to nema co hlasit, pac tam jsou usekovky. Ty AR nedetekuje. |
Kdepak hochu, musim te vyvezd z tveho omylu, mam Targeta 550 Euro a ten na usekovky pipa cca ze 70%!!  |
Mno jo, ale ten detekuje IR prisviceni, coz neni hlavni ucel AR a podle nej nemas sanci zjistit, jestli mas AR dobre nastaveny;-)
Nebo-li: ze AR nezareagoval na usekovky, neznaci zadnou chybu. Muj RX65E me upozorni tak na 10%usekovek, a to jeste v noci:)
Jinak vim, ze jsem se dopustil drobne nepresnosti, ale pro cloveka, ktery o AR temer nic nevi, je to myslim prinos. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 11:21 pm Předmět: |
|
|
RX65e a ani typy 965CZ/995CZ nejsou na IR přisvícení tak citlivé, jako starí přístroje 940/945/960, případně Target Euro... Dokonce ani V1 toto přisvícení spí nedeteguje ne jo
mirdajs: Pokud se týká nastavení V1 - kupoval jsi-li u prověřeného prodejce, je zcela jistě nastaven pro ČR. Malé "u" je správně...detekce benzínek a podobných ptákovin není to pravé ořechové... za stejný časový úsek jsem já najel cca 3400 km a potkal jsem asi jenom 2-3 radary... AR má "pískat" jenom tehdy, kdy "vidí" radar! Detekce na Opatovský nebo ve Zlíchovském tunelu sice o ničem nevypovídá, ale jako prověření funkčnosti detektoru je to dobré a vřele doporučuji!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 10:41 am Předmět: |
|
|
Tak včera kolem 19:00 hod večer jedu po Nábřeí ve Zlíně a kolem vody od Čepkova a k nemocnici a V1 pořát detekoval takový nejistý signál já u jsem si říkal co to tu je e tak dlouho fale.poplach?????No a ono se ukázalo e přede mnou je la modrá fabie a měli zapnutý radar.Tak to bylo vyřeeno,ale v první moment jsem teda tomu ani nevěřil.  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Finator Návtěvník
|
Zaslal: čt listopad 15, 2007 12:11 am Předmět: |
|
|
Poraďte mi někdo jak se mám zbavit falených laser poplachů, které vydávají krabičky umístěné na sloupech před semafory. jedná se hlavně o Prahu 8 a 9. mám to patně nastavený? díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: čt listopad 15, 2007 8:29 am Předmět: |
|
|
Finator napsal: | Poraďte mi někdo jak se mám zbavit falených laser poplachů, které vydávají krabičky umístěné na sloupech před semafory. jedná se hlavně o Prahu 8 a 9. mám to patně nastavený? díky |
a) vypnout detekci laseru
nebo
b) nejezdit okolo tech krabiček _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|