|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
gebič Anonymní
|
Zaslal: po listopad 26, 2007 2:53 am Předmět: |
|
|
Antiradary BEL napsal: | gebic: Tak to je super detekce! Myslim, ze s takovou citlivosti ztraci nakup V1 uplne smysl. Jiz ted doporucuji svym zakaznikum spise RX65 EURO, i kdyz jeste pred mesicem to bylo presne naopak, ale ten cenovy rozdil je cim dal, tim hure zduvodnitelny a pro vetsinu zakazniku je RX65 EURO lepsi variantou.
Uvidim jeste, jake zlepseni prinese dalsi zuzeni Ka narrow pro RX65 EURO a kdyz to bude znamenat dalsi zvyseni citlivosti a odolnosti k falesnym poplachum, tak V1 vyradim z nabidky uplne nebo bude jenom na objednavku. |
Tak to pak mi dej pls urcite vedet, zajima me jakych detekci pak bude dosaovat RX 65 jeste se zuzenejsim Ka... Aby to pak nepipalo 1km daleko od radaru...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gazzalodi Nováček
|
Zaslal: po listopad 26, 2007 9:58 am Předmět: |
|
|
gebič : Mohl bys nahodit foto toho umisteni na operku? Ja obcas vozim spolujezdce takze jedine mozne uchyceni je z boku operky.. Diky _________________ Moje auto je prosto jakýchkoli zakázaných zařízení. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: po listopad 26, 2007 10:02 pm Předmět: |
|
|
gazzalodi napsal: | gebič : Mohl bys nahodit foto toho umisteni na operku? Ja obcas vozim spolujezdce takze jedine mozne uchyceni je z boku operky.. Diky |
JJ, nafotim, ndeska jsem poridil suchej zip, udelam montaz a pak poslu foto...:-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 03, 2007 9:52 am Předmět: |
|
|
to all: Uchyceni jsem pres sobotu doladil, takze pokud mate zajem muzu zaslat fotky... To plati pro vsechny, poslu odkazy jen pres PM, jelikoz jak se rika duveruj, ale proveruj....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 06, 2007 2:38 pm Předmět: |
|
|
Dneska se mi fakt zadarilo a tak se musim pochlubit, prvni zatezovy test drazaku ala Gebič je tu, tak schvalne co reknete...
1) První místo byla magistrala kousek od usekace, tam stala stribrna fabia a akorate nekoho kasiroval, tady je moje detekce:
GPS: kód: | Loc: 50°2'31.224"N, 14°27'56.13"E |
2) Na Chodove, tak jsem je nakonec po jezdeni sem a tam objevil, ale divny bylo, ze tam stali, evidentne merili, ale nikde jsem nevidel kasu!!
GPS: kód: | Loc: 50°2'9.306"N, 14°29'37.768"E |
3) Klasika opatovsky stacionar!!
GPS: kód: | Loc: 50°1'56.78"N, 14°32'5.42"E |
Ps: Dneska se mi drzak fakt osvedcil, takze spokojenost....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: čt prosinec 06, 2007 3:01 pm Předmět: |
|
|
Chtelo by to mozna nejak sjednotit mereni, pac jsem si vsiml, ze kazdy meri trochu jinak.
1) budeme merit vzdalenost k radaru/k mistu mereni? K mistu mereni mi to prijde logictejsi, ale zas je to o trochu min presny. Nekde se to tu uz resilo.
2) budeme merit vzdalenost vzdusnou carou/po silnici? Jsem pro mereni po silnici, ma IMHO vetsi vypovidaci hodnotu.
Jinak testy pekny, ja na radar ne a ne narazit. Ale az narazim, otestuju. Ted uz muzu, kdyz mam znacku i vepredu  _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 06, 2007 3:23 pm Předmět: |
|
|
ja vzdy merim od mista pipnuti detektoru do mista radaru, kde stoji a nikdy tomu nebylo jinak... A myslim, ze to tak delaji vsichni..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: čt prosinec 06, 2007 10:00 pm Předmět: |
|
|
Zajimalo by me, jak by na onen rozladeny radar reagoval Target, vsiml jsem si ted, ze ma rozptyl +-80MHz... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
Zaslal: pá prosinec 07, 2007 9:21 am Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Zajimalo by me, jak by na onen rozladeny radar reagoval Target, vsiml jsem si ted, ze ma rozptyl +-80MHz... |
Za prve nevim, jestli si tento udaj nevymyslel nektery z prodejcu, ktery ma +- 80 MHz velmi v oblibe a za druhe, tohle je i tak udaj rozsahu maximalni citlivosti, ktera okrajich sice klesa, ale detektor detekuje jeste cca 10 - 15 MHz za hranicemi tohoto intervalu, akorat ne s maximalni citlivosti. _________________ --- Výhradní distributor produktů Stinger v České republice ---
http://www.antiradary.cz , http://www.antiradary.com , http://www.valentineone.cz , http://www.antilaser.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: pá prosinec 07, 2007 11:12 am Předmět: |
|
|
Ja musim rici, Targeta 550 Euro mam cca 1 rok a zatim vzdy detekce uplne v pohode, az na Generala Sisky, ale tam to je spatnymi odrazy, tedka s mojim drzakem a diky vertikalni poloze mam vzdy detekce okolo 180m po smeru mereni coz povazuji za super zalezitost a testoval jsem to i u Sazky na felde, nevim, jestli to byla ona, ale tam taky byla okolo 160m detekce...
Ps: Nekdy mam i okolo 250m po smeru, ale pripada mi to uz hodne, jelikoz pak kazdy cumi, proc jsem najednou tak zpomalil a jedu jako posranej...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 08, 2007 10:51 am Předmět: |
|
|
Vcera okolo 18h jsem si zajel za barak a vyzkousel drzak Gebič a opet jsem byl maximalne spokojenej: Zakreslil jsem detekce, takze tedka koukejte vsichni tam zajet a potrapit stacionar a vas detektor at porovname detekce....
Ps: Jedna se o stacionar na ČIMICKÉ ulici |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SteveO Člen klubu

|
Zaslal: so prosinec 08, 2007 11:39 am Předmět: |
|
|
gebič napsal: | Vcera okolo 18h jsem si zajel za barak a vyzkousel drzak Gebič a opet jsem byl maximalne spokojenej: Zakreslil jsem detekce, takze tedka koukejte vsichni tam zajet a potrapit stacionar a vas detektor at porovname detekce....
Ps: Jedna se o stacionar na ČIMICKÉ ulici |
Ehh, oni uz spravili rozbity okynka v budce?  _________________ RX65e2, V1 3.863 minuly |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 08, 2007 3:15 pm Předmět: |
|
|
to steve: Taky jsem tomu neveril, budka jako nova, dokonce podle me i natrena... Ale rika si hod do me kamen, ale to ne, to bych byl nasranej, mam to cca 300m od baraku, takze vzdy tam kolem jezdim a zkousim jestli mi jeste funguje Target...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|