Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
gebič Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 6:50 pm Předmět: |
|
|
super test! zaujimavy je rozdiel horizontal/vertikal u RX65 a u RX65 v2.0 _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cernohorsky.martin Pozorovatel
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 7:42 pm Předmět: DIKY - SUPR TEST |
|
|
Diky moc, to me presvedcilo dat V1 na vertikal ;o) ted jen promyslet jak nejlepe....vim, ze se to tu prohledavalo, ale asi se ta diskuse sem prenese doporucujete napr. pevny suchy zip?
Osobne jsem zkousel V / H na Opatovsky, tam az tak velky rozdil nebyl... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 8:26 pm Předmět: Re: DIKY - SUPR TEST |
|
|
cernohorsky.martin napsal: | Diky moc, to me presvedcilo dat V1 na vertikal ;o) ted jen promyslet jak nejlepe.... |
Velmi praktické je umístění "na Snaila" - v opěrce spolujezdce  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 8:41 pm Předmět: |
|
|
Super test! Meli jste napsat, stavil bych se predvest svuj RX65E:) Kdyz jsem testoval na cimicky, mel jsem na prijezd detekci mimo tuhle mapku. Ale to mohlo byt minimalnim provozem + miolionem dalsich faktoru.
Dik za obetovany cas a pekny test. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 9:05 pm Předmět: Re: DIKY - SUPR TEST |
|
|
řidič BOB napsal: | cernohorsky.martin napsal: | Diky moc, to me presvedcilo dat V1 na vertikal ;o) ted jen promyslet jak nejlepe.... |
Velmi praktické je umístění "na Snaila" - v opěrce spolujezdce  |
To jo, ale ted jsem si cetl, ze to je zas blbi na LASER, je pravda, ez kdyz V1 zjisti LASER, tak je uz clovek meren - tak to tu kdysi nekdo psal. Jeste jsem na LASER s V1 nenarazil...ale obavam se, ze asi po novem roce jich tu bude pozehnane...asi to bude chtit AL DUAL - jinak to nevidim. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 9:10 pm Předmět: |
|
|
Pokud se V1 ozve na laser, tak nemá cenu ji brzdit...měření laserem časově probíhá po 1s Spí si připravovat doklady a peníze, aby jsi "na kase" příli nezdroval
Na tu detekci laserem bych tudí nespoléhal a bral to něco jako přidanou hodnotu...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
ota Člen klubu

|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 9:41 pm Předmět: |
|
|
V Říčanech mě za poslední rok měřili Laserem tak cca 20krát.Stojí tam 2krát týdně.V1 se vdy hrdě ozve.koda,e je to na 95% zbytečné.Pokutu jsem platil jen jednou a to kdy to začínali pouívat.Dnes projídím vdy 50Km a koukám, zda za sloupem či velkým kontíkem stojí?Pak se jen na ně usměju.Manelka mě má za blázna.  _________________ V1 3.863 Rx65e
http://www.plysove-hracky-eshop.cz/ Členové fora sleva 10% |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 9:42 pm Předmět: |
|
|
ota napsal: | V Říčanech mě za poslední rok měřili Laserem tak cca 20krát.Stojí tam 2krát týdně.V1 se vdy hrdě ozve.koda,e je to na 95% zbytečné.Pokutu jsem platil jen jednou a to kdy to začínali pouívat.Dnes projídím vdy 50Km a koukám, zda za sloupem či velkým kontíkem stojí?Pak se jen na ně usměju.Manelka mě má za blázna.  |
Muzes dat prosim souradnice? Je to v POI ;o) ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 9:59 pm Předmět: |
|
|
Opatovská bejvávala funkční do 20.00...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 10:03 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | Opatovská bejvávala funkční do 20.00...  |
Pokud vim, tak posledni dobou max. do 17h. vc. soboty. Jak je to v nedeli, netusim, ale myslim, ze to bude stejny. Nejde prece o otviraci dobu. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 10:55 pm Předmět: |
|
|
Hotovo vsechna videa upnuta, tak vesele tahejte....
Ps: Ice, kdyby jsi chtel udelat tu tabulku nejsem proti, ja se dostanu k tomu nekdy v utery...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 11:40 pm Předmět: |
|
|
Přidávám svojí starou mapku mé staré 945 "na mě" - detekce je +- srovnatelná s novými detektory
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 16, 2007 11:41 am Předmět: Re: DIKY - SUPR TEST |
|
|
cernohorsky.martin napsal: |
To jo, ale ted jsem si cetl, ze to je zas blbi na LASER, je pravda, ez kdyz V1 zjisti LASER, tak je uz clovek meren - tak to tu kdysi nekdo psal. Jeste jsem na LASER s V1 nenarazil...ale obavam se, ze asi po novem roce jich tu bude pozehnane...asi to bude chtit AL DUAL - jinak to nevidim. |
Kde si to četl? Mě přijde ta citlivost naprosto stejná, kdy porovnám místa kde se ozývá laser alert.... Ani nevidím důvod, proč by to mělo být jinak, samotný laser má kruhovou polarizaci, která bývá pro účely měření rychlosti převedena na dvě lineární návzájem na sebe kolmé, take výsledek detekce musí být v zásadě stejný. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|