Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
snail Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Robert Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 7:45 am Předmět: |
|
|
Robert napsal: | V tom článku si plete radarov detektory s radary |
presne. okrem toho je tam aj pomerne dost inych technickych nepresnosti _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
luky.kohy Nováček
|
Zaslal: po prosinec 17, 2007 6:25 pm Předmět: |
|
|
On je vůbec dfens takový nějaký "mimoň". Jeho články jsou vdy jasně tendenční. |
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: po prosinec 17, 2007 6:48 pm Předmět: |
|
|
dfens je praveze super. prave zato som prekvapeny ze tento clanok obsahuje viacero chyb. ale na druhej strane treba chapat aj to ze sa kazdy nemoze vyznat vo vsetkom. _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
luky.kohy Nováček
|
Zaslal: po prosinec 17, 2007 7:00 pm Předmět: |
|
|
Já bych řekl, e vechny jeho články jsou pololi. |
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: po prosinec 17, 2007 7:15 pm Předmět: |
|
|
pololzi.. no ze to budes hovorit zrovna ty s tym sa nepocitalo _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: po prosinec 17, 2007 9:29 pm Předmět: |
|
|
Dear Kohout, články d-fense jsou moná podle tebe pololi, ale tvoje dosavadní existence je jen jedna velká le. Take si raději na své výlevy najdi jiný server. |
|
Návrat nahoru |
|
|
mikicz Pozorovatel
|
Zaslal: po prosinec 17, 2007 9:36 pm Předmět: |
|
|
hlavně některým asi uniklo, e tohle nepsal dfens, ale root+jj... |
|
Návrat nahoru |
|
|
KlokanXM Člen klubu
|
Zaslal: út prosinec 18, 2007 12:25 am Předmět: stěhování |
|
|
hmm kvůli růovýmu plevelu se zakládalo tohle fórum. Doufám, e kvůli LK se nebude muset zakládat dalí. _________________ Bel 965CZ (Service required - SelfCal 4 ---- čest jeho památce, bojoval statečně) |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
Zaslal: út prosinec 18, 2007 9:45 am Předmět: |
|
|
ragamix napsal: | presne. okrem toho je tam aj pomerne dost inych technickych nepresnosti |
Prave, ze toto je nejpresnejsi clanek, ktery jsem o problematice radaru, laseru a antiradaru cetl a nektere informace jsou natolik specificke, ze je nemuze znat nikdo z novejsich prodejcu detektoru. Budto si nekdo dal fakt praci, pozhanel vsechny zname informace, POROZUMEL JIM a shrnul to do jednoho clanku, nebo to psal clovek s dobrou znalosti problematiky a dlouholetymi zkusenostmi v oboru (skoro jako ja ), takze bych to videl na nekoho ze soucasnych nebo byvalych zamestnancu CD nebo nekoho podobneho.
PS: Tak jsem si to jeste jednou precetl, jelikoz prvne jsem ho cetl ji pred casem a ziskal dojem, ktery jsem popsal a zjistil jsem, ze samotny clanek az tak prevratny neni i kdyz je napsany dobre, ale do diskuze pod nim zjevne prispiva nekdo dobre obeznameny s problematikou a historii detektoru v CR. _________________ --- Výhradní distributor produktů Stinger v České republice ---
http://www.antiradary.cz , http://www.antiradary.com , http://www.valentineone.cz , http://www.antilaser.net |
|
Návrat nahoru |
|
|
snail Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: pá leden 04, 2008 7:45 am Předmět: |
|
|
celkom pohoda.. nezda sa mi ale toto:
citace: | A protoe ruičky nejsou ani vyjmenovány v seznamu automobilového přísluenství, podléhajícího schválení, neměl by hrozit postih za instalaci neschváleného přísluenství |
vsetko pevne montovane prislusentstvo musi mat homologaciu nie? _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|