|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
x2005 Expert

|
Zaslal: st prosinec 19, 2007 5:42 pm Předmět: Značek je ohromný nedostatek, jak se ve dělá narychlo |
|
|
citace: | "Značek je ohromný nedostatek. Jak se ve dělá narychlo, tak je nemáme kde koupit. Objednávali jsme si je u firmy a v Pardubicích," líčí Petr Pakosta, místostarosta Hory Svaté Kateřiny. |
http://zpravy.idnes.cz/schengene-mame-problem-chybi-znacky-d6s-/domaci.asp?c=A071219_102843_domaci_itu
Já mám teda pocit, e značek na silnici je spí přebytek. Ale holt místní samosprávu zaskočil vstup do "schengenu". Asi o tom slyeli teprve včera z TV Zn@va.
citace: | "Po Novém roce ale uděláme ve na počkání," uvádějí například ve firmě Araplast. Nejvíce na odbyt jdou nyní modré cedule se lutými hvězdami. I to svědčí o tom, e Česko se díky rozpadu hranic stane definitivně plnoprávným členem EU. |
Ano, ano, a jetě plakáty pohraničníků, jak si podávají ruce...... Proč mám pocit návratu v čase?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|