Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: po prosinec 24, 2007 11:33 am Předmět: Apple iPhone |
|
|
Má prosím někdo zkuenosti s iPhonem????Hlavně jak to funguje ta turbo sim a jestli při individuálním dovozu se musí jetě odblokovat.Dík moc  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: po prosinec 24, 2007 1:02 pm Předmět: |
|
|
kamarat teraz jeden iphone niekomu doviezol z usa.. pokial viem blokovane su uplne vsetky takze si ho budes muset dat odblokovat. _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VlaK Člen klubu

|
Zaslal: po prosinec 24, 2007 1:06 pm Předmět: |
|
|
ragamix napsal: | kamarat teraz jeden iphone niekomu doviezol z usa.. pokial viem blokovane su uplne vsetky takze si ho budes muset dat odblokovat. |
Ted jsem se o to dost zajimal, neco jsem si chtel koupit. Mel jsem to i v ruce, ale popravde - nemam rad nehotove veci. Oni to odblokuji, ale musis si davat pozor, aby se ti neaktualizoval, jinak se to zase zablokuje, podporovanych programu jsem pro to taky moc nenasel. Rychlost je uzasna, ale..ruku na srdce, neni to malo penez a oficialni zastoupeni ti v nicem neporadi.
Takze jsem nakonec skoncil v Nokii N95 8GB a jsem velice prijemne prekvapen, co to vsechno umi. _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: po prosinec 24, 2007 1:14 pm Předmět: |
|
|
ragamix napsal: | kamarat teraz jeden iphone niekomu doviezol z usa.. pokial viem blokovane su uplne vsetky takze si ho budes muset dat odblokovat. |
Nekde jsem cetl, ze ve Francii je prodavaji uz odblokovane. Ale za tu informaci nerucim. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: po prosinec 24, 2007 5:22 pm Předmět: |
|
|
No mi právě jeden člověk říkal e to údajně jedno a e kdy se tam dá ta turbo sim tak to jede,ale jak říká Vlaku podpora ádná a opravdu ty informace se lií.Tak proto nahazuji tohle téma.Co se týče těch peněz tak jsem četl e stojí 399US (je to na jejich webu.)Doufám e jsem se díval pořádně.  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: út prosinec 25, 2007 10:35 am Předmět: |
|
|
Mělo jsem ho v ruce, celkem hezky udělané a to je tak vechno... Lidi co ho mají časem časem zjistili, e to je jenom hračka a s pořádným PDA to nemůe ani náhodou soupeřit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: út prosinec 25, 2007 11:00 am Předmět: |
|
|
Jj tak mně začínáte masírovat argumentama. Ne asi máte pravdu asi se začnu poohlíet po N95 nebo u po 8GB.Kdyby někdo měl na prodej a nebo měl tu monost přes operátora tak prosím nabídněte.Budu váně uvaovat.Dík moc  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VlaK Člen klubu

|
Zaslal: út prosinec 25, 2007 11:39 am Předmět: |
|
|
řidič Lukyn napsal: | Jj tak mně začínáte masírovat argumentama. Ne asi máte pravdu asi se začnu poohlíet po N95 nebo u po 8GB.Kdyby někdo měl na prodej a nebo měl tu monost přes operátora tak prosím nabídněte.Budu váně uvaovat.Dík moc  |
My jich koupili vic na firmu pres www.mobilky.com (neplest s mobilky.cz), nejlepsi cena na trhu, super jednani, do druhyho dne PPLkem doma.
Nicmene s Nokii chybu neudelas, aplikaci hromada, 5 Mpix fotak...
Jestli chces Luky, muzem dat srazek a muzes si s tim pohrat.
iPhone sice stoji 399 US, ale odblok budou dalsi prachy, cestina dalsi prachy, zadna podpora, zadna zaruka (ani v US, kdyz do toho hrabnes). To si nemyslim, ze je dobra varianta. Zatim jeste ne. Telefon ti beztak vydrzi neco pres rok, tak nez to Apple rozbehne s plnou podporou tady, jeden jeste unosis  _________________ No pain no gain.
Naposledy upravil VlaK dne út prosinec 25, 2007 11:52 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: út prosinec 25, 2007 11:41 am Předmět: |
|
|
ok velmi dobrý nápad. Zvu tě na kávinku.Jak bude ve Zlíně tak mi dej vědět a dame řeč. dík moc _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: út prosinec 25, 2007 11:46 am Předmět: |
|
|
Jo a Vlaku myslí si e je tam tak velký rozdíl mezi N95 klasik a 8GB???Mi to přijde skoro stejné ale nemůu to posoudit protoe ádný nemám. jo a navíc jsem se díval na jejich web a nemají skladem.  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: út prosinec 25, 2007 11:49 am Předmět: |
|
|
Jo a jetě se vrátím k Iphonu tak údajně nemusí být odblokován a stačí pouze turbo sim.Tak nevím jestli tomu někdo rozumí a vysvětlí.  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VlaK Člen klubu

|
Zaslal: út prosinec 25, 2007 12:23 pm Předmět: |
|
|
řidič Lukyn napsal: | Jo a jetě se vrátím k Iphonu tak údajně nemusí být odblokován a stačí pouze turbo sim.Tak nevím jestli tomu někdo rozumí a vysvětlí.  |
O Turbo SIM ti nic bohuzel nepovim, nevim...
V Praze brzo skladem zas bude, to se neboj...
Ve Zline budu od zitrka vecera do patku, pak jedu na hory.
Rozdil mezi normalni a 8 GB je celkem veliky, zaprve chces cernou (stribrna vypada lacine) a ta se dela jen v 8 GB Zadruhe N95 je vybehovej model (a ty prece nekupujes vybehovy modely) :-) 8GB ma trochu vetsi displej a mnohem vetsi vydrz baterky. Tohle pro me byly zakladni pozadavky, protoze jako druhy telefon mam 8800 a jak jsme se bavili, ta vydrz baterie je celkem tristni.
Srovnani detailu je zde: http://www.mobilmania.cz/default.aspx?catalog=1&catcomp=1&itemlist=3600%2c3747 _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: út prosinec 25, 2007 2:12 pm Předmět: |
|
|
No to má tedy pravdu.Tak nevím mezi svátkama jsem docela vytíený a jdu makat a jedu taky na hory tak to necháme po novém roce v lednu.Dík _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VlaK Člen klubu

|
Zaslal: út prosinec 25, 2007 2:21 pm Předmět: |
|
|
řidič Lukyn napsal: | No to má tedy pravdu.Tak nevím mezi svátkama jsem docela vytíený a jdu makat a jedu taky na hory tak to necháme po novém roce v lednu.Dík |
V pohode, no stress...treba jeste trochu klesnou ceny. _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: út prosinec 25, 2007 9:06 pm Předmět: |
|
|
jj vidí za tebou se taky můu zastavit.Jak pojedu do Zlína tak se ti ozvu.Dík moc  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|